Ko darît, ja 13 gadîga meitene ar bâlu seju grib solâriju?

Aizsāka kaada mamma 

Manai meitai nesen apritçja 13 gadi. Viòai ir bâla âda un meita nemitîgi lieto tonâlo krçmu, jo nevçlas izskatîties tik bâla.
Kas labâks- tonâlais krçms, vai solârijs?
Re: Ko darît, ja 13 gadîga meitene ar bâlu seju grib solâriju?
03.11.2006 12:08
Abi slikti bet solaarijs sliktaak. Neieteiktu saakt aadu bojaat jau 13 gados. Turklaat ne jau visiem zeeniem bruunas patiik.
Bâlajai meitenei dzelzs lîmenis nav par zemu?
Moþ labâk, lai pasporto un kârtîgi paçd. Gan jau vaidziòi bûs sârtâki, skats veselîgâks. Pçc tam varçs arî sauïoties, ja ir dikta luste.
Labâk, lai lieto paðtonçjoðo krçmu (atðíaidot ar parasto krçmu), no tâ vismaz nekâda sliktuma nebûs. Solârijos cilvçki ar bâlu âdas krâsu var arî apdegt:((( Pçc pieredzes iesaku Garnier salvetes (tâs gan priekð sejas):))
Dod burkânus, burkânu sulu utml, kaut kâdus vitamînus varbût.
Jâ, sniegaviiram visadekvâtâkâ atbilde ðajâ gadîjumâ - vajag lietot paðtonçjoðo krçmu. No lçtajiem tonâlajiem cieð âda - rodas alerìijas, pinnes utml. Solârijs nav priekð mazâm meitençm. Burkânu sulu jeb precîzâk - beta-karotînu vajag meitenei. No tâ gan âda kïûs skaistâka, gan augs meitene garâka :) Bûs 2 zaíi...
Re: Ko darît, ja 13 gadîga meitene ar bâlu seju grib solâriju?
03.11.2006 13:18
Ðî nav atmaksâta reklâma, bet - Rimi atlaiþu akcijas iespaidâ nejauði nopirku "Royal" raþoto uztura bagâtinâtâju "Droðam iedegumam", kas patiesîbâ ir tîrs beta-karotîns. Jâdzer viena kapsula dienâ, mçneða izmaksas Ls 1,57 (bez atlaidçm). Nu man paðai dikti patîk, âda pati paliek tâda viegli brûna, veselîga, mazâk pumpas metas, liekas, ka pat nagi stiprâki palikuði (bet var jau bût, ka sagadîðanâs).
to segvilim:

Tik pieskati, lai locîtavas necieð no kapsulu lietoðanas.
Re: Ko darît, ja 13 gadîga meitene ar bâlu seju grib solâriju?
04.11.2006 11:27
Ja pârçdâs burkânus cilvçki kïûst dzeltenâki vai zeltainâki. Bet nedrîkst pârcensties un viss jâdar pakâpeniski. Ja par daudz "A" vitamîna tad cieð aknas un tad cilvçks dzeltç.
Re: Ko darît, ja 13 gadîga meitene ar bâlu seju grib solâriju?
04.11.2006 20:08
manupraat, nebuutu slikti nopirkt solaariju tikai sejai (TOPO centraa bija par pieejamaam nadinjaam), 13 gadiiga meitene jau vairs nav beerns un veel nav pieaugushais, ja mamma teiks, ka solaarijs ir slikti, tad mamma buus sliktaa, kas neko nesaprot utml., un tas var izsaukt vairaak psihologiskas probleemas. Varbuut der padomaat, ka shajaa vecumaa jaameklee kompromiss, turklaat, ja ir draudzenes, kas iet uz solaariju, tad meitenei vecaaku aizliegumu buus veel gruutaak uztvert.
Es to visu saku no savas pieredzes, jo es arii esmu shaushaliigi baala, tagad 30g.v. man ir vienaads izskats ar taam meiteneem , kas jau no 14 gaaja uz solaariju (bet taa iespeejams sagadiishanaas), bet, ja mamma buutu ljaavusi arii man iet,tas noteikti buutu noraadiijis uz vinjas izpratni un man buutu labaakas attieciibas...
Paprasi pasiem! Haha! http://www.sirups.lv/topic/22176/0/
Re: Ko darît, ja 13 gadîga meitene ar bâlu seju grib solâriju?
04.11.2006 23:33
solârijs bûtu lielâkais ïaunums, paðtonçjoðais mazâkais. tonâlais kaut kur pa vidu, jo lçtie mçsli tieðâm âdu nosprosto un sausina, ja tiek ikdienâ lietoti, paðtonçjoðais tikai ~ 1-2 reizes nedçïâ nepiecieðams. es padsmitnieces vecumâ Loreal Sublime Bronze losjonu lietoju, tas man no tâdiem likâs vislabâkais. tagad par savu bâlumu priecâjos. :p
Laikam taa ir maneejaa, kas ielikusi sho jautaajumu siirupaa, jo es vinjai ieteicu un raadiiju arii to, kas te sarakstiits. Paldies, par atsauciibu un labajiem padomiem, bet taa vai taa esmu apjukusi...
Re: Ko darît, ja 13 gadîga meitene ar bâlu seju grib solâriju?
05.11.2006 13:15
Hmm. 13 gadi ir pietiekami maz lai buutu jaaklausa ko vecaaki saka un ja runaa pretii tad riskee atrauties pa muti. Kaartiibai jaabuut...
Re: Ko darît, ja 13 gadîga meitene ar bâlu seju grib solâriju?
05.11.2006 16:03
piekriitu Ku... 13 gadi tas veel ir stipri par jaunu.. kad buus patstaaviga,pati pelniis,lai dara kaa grib.. kameer beerns,jaklausa vecaaki. nav ko izlutinaat tos beernus.
stacijas rimi var nopirkt to royal? kura vieta tiesi vins stav? pasakiet ludzu, man vajag
Jâ, viòa bâla ir un tâdai viòai jâbût, eiropeîdâ rase - âriete varbût pat. Nevajag sekot MTV modei un padarît sevi par mulatu vai nçìeri, esi lepns par savu izcelsmi! Nevajag censties sevi pârvçrst par ko citu.
Vispâr es sportoju daudz, çdu labi, lietoju vitamînus un uztura bagâtinâtâjus, bet vienmçr esmu bijis bâls. Tagad domâju aizmaukt uz solâriju, jo vispâr, ja to dara 1 reiz mçnesî, nekâda kaite taèu nebûs. Ar mçru visu vajag.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 4?
Ziņa: