laikam kondilomas? Kâ ârstçt?

Aizsāka unnamed 

unnamed
laikam kondilomas? Kâ ârstçt?
03.11.2006 18:14
man uz dzimumlocekïa ir parâdîjies jau kâdu laiku izaugums, nu tâds kâ piesârtis uzpampums, kurð citreiz pie noteiktas dzimumlocekïa slodzes asiòo, ir dedziòoða sajûta urinçðanas laikâ, nieze. Kâ to var ârstçt un kas tâ var bût par slimîbu? Pasakiet kur man griezties lai ðo problçmu novçrstu, cik tas var maksât apmçram?
Palasot www.aids.lv portâlâ es secinâju ka tâs varçtu bût kondilomas, jo visas pazîmes atbilst tam! Tajâ pat forumâ kâds lietotâjs ieteica Wartek ðíidrumu! Kâ jus ieteiktu rîkoties un vai tâs ir kondilomas un kâdus ârstçðanas lîdzekïus ieteiktu?
Re: laikam kondilomas? Kâ ârstçt?
03.11.2006 18:50
Kondilomas nesaap, visdriizaak tu esi laimiigi ticis pie herpeem. :)
Re: laikam kondilomas? Kâ ârstçt?
03.11.2006 18:54
Bet varbuut sifiliss... :)
da nu, kâds sifiliss! sts nav nekâda mirstamâ kaites. tâs ir izârstçjamas. tâ ka saòemies un aizej pie urologa vai venerologa...un nestreso par to.;)
Re: laikam kondilomas? Kâ ârstçt?
04.11.2006 20:47
esmu sieviete, no ieprieksheejaa drauga dabuuju kondilomas. Situaacija sekojosha, aizgaaju uz Peeranavas ielu pie dermataloga, diemzheel neatceros uzvaardu (sieviete peec dzimuma). Mana probleema bija kaarpinjas, vinja konstateeja arii gonoreju, tad to arii saakaam aarsteet. Pagaaja divi meeneshi, taisiijaam analiizes, shii man atkal jaunas zaales izraksta, es prasu, kas ar taam kaarpinjaam, vinja saka, ka taas pashas paaries. Dabuuju diagnozi hroniska gonoreja. (Jaapieziimee, ka arii draugam ar kuru biju kopaa 6. meen., tika taisitas analiizes u.c., bet vinjam gonorejas nebija). Peec pusgada, taas kondilomas bija uzaugushas drausmiigas, es aarstei prasu, ko lai dara, shii man atbild, ka taas tieshaam briesmiigas, bet, kaapeec es ieprieksh neesot neko teikusi, saku vinjai, ka atgaadinaaju par to katru reizi, bet vinja teica, ka paaries, protams atbilde no vinjas, ka taa nevar buut. Ar shiisdienas pieredzi vinja man dabuutu pamatiigu tiesas praavu, bet toreiz biju knapi pilngadiiga. Attieciibaa uz kondilomaam, nokljuvu Gailjezera onkologjijaa, kur veica nekvalitatiivu operaaciju, tad to laboja ar veel vienu opraaciju Smerlja slimniicaa (starpcitu izmaksas abaas slimniicaas vienaadas, Gailjezeraa jaapavada 2 ned, jaamaksaa bija 33.00 Ls, Shmerlii 2 dienas 35.00 Ls, turklaat Shmerlii bija laba narkoze peec kuuras man nebija slikti.
Taa nu es te aprakstiiju gari un plashi,kaa man gaaja ar sho kaiti, bet Tev iesaku nekaveejoties iet pie aarsta!
Zobi
25.12.2006 13:45
sakie, kaa nonjemt vaiga uzpampumu, saap zobs, bet sveetku deelj nav iespeejams aiziet pie zobuaarsta, varbuut vareetu ciesties liidz darba dienai. Bet kaa nonjemt uzpampumu? Varbuut ir kaads briinumlidzeklis? Paldies!
Re: laikam kondilomas? Kâ ârstçt?
25.12.2006 13:53
Ir zobaarstnieciibas, kas arii briivdienaas straadaa. Ja uzpampums, tad laikam jau sastrutojis zobs, kameer strutas netiks laukaa, pampums nenoies. Taa man liekaas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 3?
Ziņa: