uztura bagâtinâtâji

Aizsāka eiliina 

uztura bagâtinâtâji
04.11.2006 09:52
Vai ir labi nepârtraukti lietot kâdus uztura bagatinatajus vai vitaminus? Gribas lai organismam butu labâk,bet vai par daudz laba nebûs kaitîgi...
Re: uztura bagâtinâtâji
04.11.2006 12:27
UB jaalieto visu laiku jo visu laiku mees dziivojam un organisms visu laiku pateeree shiis vielas.
Feira
Re: uztura bagâtinâtâji
04.11.2006 12:28
Es lietoju diezgan bieþi! Ko gan sliktu tie varçtu nodarît? Ja viss ir darbîgs un organiskmam nepiecieðams?:(
Re: uztura bagâtinâtâji
04.11.2006 17:43
ir lietas, ko es visu laiku lietoju, piem., zivju eïïa man ir 365. dienas gadâ. nu, jâ, tâ laikam arî ir vienîgâ lieta, kas man katru dienu ir programmâ, pârçjais mainâs, no septembra lîdz aprîlaim ceru c vitamînu, pa visu vçl kaut ko kursu veidâ.
vienîgi, no tiem multivitamîniem es nekad vçl nekâdu labumu neiru baudîjis. zero effect. vienîgi, vienreiz kaut kâdus "krutos" pa 20 Ls iepirku, tiem gan bija "iekðâ", kamçr lietoju tikmçr jutos fantastiski, nagi izauga kâ no betona un vçl tur pâris patîkamas lietas. nu, bet devas iekðâ arî bija 2-3x augstâkas kâ IDD. (lîdz ar to, man nâcâs tos pâris mçneðus dzeltenu èurât :DDD)
tâdi multi livol total un Co. man kâ pîlei ûdens, nepçrku, jo uzskatu par kaku. izplatîtâju buríeles arî man neko nav devuðas, un tur cena dubutâ, tb, dubultâ izsvieta nauda.

p.s. uz tçmas jautâjumu atbildot, it kâ nekaitîgi, ja vien tieðâm nav sintçtiskie preperâti, tad gan tos tikai kursu veidâ.
lietoju jau 4 gadus un to dara arî visa mana ìimene. Mçs lietojam VISION.Mums ir ïoti labi!!!
Piekrîtu, ka UB cilvçkam ir nepiecieðami ikdienâ visu laiku, tikai tos nepiecieðams mainît. Galvenais , lai tie bûtu pilnîgi dabîgi. Pirms lietojiet kâdus UB rûpîgi iepazîstieties ar tâ saturu, pieprasiet informâciju ; nepaïaujieties akli uz kâda cilvçka teikto, bet pârliecinieties paði savâm acîm. Zinu vairâkas firmas, kas apgalvo, ka piedâvâ pilnîgi dabîgus produktus, bet izlasot sastâvu, izrâdâs ðie UB satur aspartamu ( cukura aizvietotâjs, kas aizliegts daudzâs valstîs ) , hidrobenzâtus un citas íîmiskas vielas, kas bîstami veselîbai.
Pati vairâkus gadus lietoju Koraïïu kluba piedâvâtos dabîgos produktus un lietoðu arî turpmâk. Variet palasît www.coralc.lv ( username coralc ; password 24#vineta )
Re: uztura bagâtinâtâji
06.11.2006 10:00
vinis

Beidz musinaat tautu. Nav neviens shaada veida produkts kas nebuutu tapis nopietnas kjiimiskas apstraades rezultaataa taa kaa runaat par UB un dabiidumu peec iejas ir aplami. Dabigi ir tad ja ar saviem zobiem kod burkaanaa un arii tad jaabuut uzmaniigam.
To ku!
Tu taa domaa, vai zini???
Re: uztura bagâtinâtâji
11.11.2006 11:01
zaïumiò, saulesstariò, atver arhîvu un palasi kilometru garâs diskusijas par ðo tçmu. domâju, ka tautai jau slinkums bûs malt ðito visu no jauna...
Re: uztura bagâtinâtâji
11.11.2006 11:02
atliek izplatiitaajam pieregjistreet 4 nikus un nejatsham lasiitaajam var shkjist ka tas ir pilniigi normaali un visi katru dienu lieto ''dabiigos'' uztura bagaatinaataajus. tikai es muljkjis to veel nedaru :(
Re: uztura bagâtinâtâji
11.11.2006 11:04
Dzelzs
Re: uztura bagâtinâtâji
12.11.2006 20:44
Iegûstot vitamînus mâkslîgi, tie no organiskas formas pârvçrðas kristâliskâ, kas pçc savas bûtîbas ir neorganiska. To cilvçki nespçj asimilçt. Daudzi par to ir pârliecinâjuðies paði, lietodami daþâdus polivitamînu preperâtus "Undevit", "Dekamevit" u.c. Ðo cilvçku urînam bija ðo vitamînu nokrâsa un smarþa. Tâdas "atveseïoðanâs" laikâ mçs pârslogojam aknas un nieres, izjaucot nepiecieðamo lîdzsvaru organismâ un radot tajâ haosu. Tikai par dabîgajiem vitamîniem!!!
Re: uztura bagâtinâtâji
12.11.2006 20:45
Dzelzs

Un kuri tad tie buutu?
to dzelzs
Pilnîgi piekrîtu Jums.
to gh
Pasaulç to vienkârði dara un nebrînâs .
Re: uztura bagâtinâtâji
12.11.2006 21:13
zalumins, dzelzs noteikti domâja par âboliem, íirðiem, plûmçm, liellopu aknâm, olâm, zivju eïïu, citroniem, apelsîniem, burkâniem, bietçm, kâpostiem, brokoïiem, atraðanos saulç, rupjmaizi, diedzçtiem graudiem, kâ dabîgu vitamînu avotu. Un Tu padomâji ko?



Edited 1 time(s). Last edit at 12.11.2006 21:13 by plants.
Re: uztura bagâtinâtâji
12.11.2006 21:15
zalumins

Ko dara un nebriinaas pasaulee? 4 nikus piereghistree un dullina tautu?
ku
ir jau tadi, kas mana vieta labak zina ko es daru
Re: uztura bagâtinâtâji
12.11.2006 21:21
zalumins

Piedod, es aizmirsu kaadu produktu tu izplati. Atgaadini luudzu.
anja
Re: uztura bagâtinâtâji
12.11.2006 21:26
Par to pasauli arîdzan kaut kâ dîvaini... Jau padaudzus gadus dzîvoju ârpus Latvijas, strâdâju un tusçju kopâ ar labi pârtikuðiem vietçjâs faunas pârstâvjiem, goda vârds nav nâcies sastapt nevienu, kas apjûsmotu (vai vispâr pazîtu...) tâdus brînumus kâ Vision vai Koraïïu klubs, vai vispâr pirktu kaut ko no izplatîtâjiem. Cilvçki tâpat vien dzer zâles, kad slimi, pa laikam palieto kâdus visparastâkos vitamînus vai uztura bagâtinâtâjus, diezgan modç homeopâtija. Man pat tâdas nelabas aizdomas, ka diez vai ârpus LV tik brîvi drîkstçtu tâ kladzinât par zinâmiem puiðiem, kas ar Vision leikçmiju izârstçjuði, ka tik nenâktos par saviem vârdiem atbildçt... Vienîgais pieïauju, ka Amerikâ visâdas spocîbas varçtu norisinâties, tur nu tieðâm neesmu pietiekami ilgstoði uzturçjusies, lai varçtu spriest.
Dzelzs
Re: uztura bagâtinâtâji
12.11.2006 21:43
Nevçlos te gari rakstît, bet informâciju par veselîgu uzturu var pameklçt netâ, bet tâda izsmeïoða grâmata ir Genâdijam Malahovam "Organisma attîrîðana un pareiza çðana".
Re: uztura bagâtinâtâji
12.11.2006 21:48
Malahovam ir interesantas graamatas. Konkreeto gan neesmu lasijis. Buus jaapieveersh uzmaniiba.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 6?
Ziņa: