labs gastroenterologs_ Linezerâ??

Aizsāka Jole 

labs gastroenterologs_ Linezerâ??
17.12.2006 18:02
Sveiki,

Kâdu laiciòu atpakaï grozîjos te ar savu èûlaino kolîtu un jautâjumiem ap to. Pagaidâm dzîvoju uz Asakola un ir normâli. Kaut gan pçdçjâ nedçïâ vçders tâds jokains paliek, jûtu, ka ir jâiet pie doka uz kontrolpârbaudi. bet man îsti nepatîk dr.Voltnere. Kaut kâda haotiska un ïoti nerunîga...es dzîvoju ar uzskatu, ka visâs jomâs ar dr ir jâizveidojas labam abpusçjam kontaktam. Nu zobârstu un ginekologu esmu atradusi - tur eju ar prieku. Bet, ðajâ jomâ - nç. Par cik slimîba ir gana nopietna un riebîga, gribu atrast speciâlistu, kurð bût gana profesionâls un atsaucîgs.Labâk maksâju, nekâ eju pie bezmaksas daktera un no kabineta izeju tik pat gudra, cik ieejot, pie kam dr. Voltnere tâ mâk izsist no sliedçm. Esmu dzirdçjusi labas atsauksmes par Linezera Gastro centru. Bet neko nezinu par dr, kas tu pieòem. Varbût kâdam ir bijusi saskarsme un zin, ko ieteikt???
Gremoðanas slimîbu centrâ labi dakteri- Dr Tolmanis, piemçram.Attieksme viòiem ïoti laba, esmu bijis 2x. Sazvanies ar viòiem, piesakies. Paòem ìimenes ârsta norîkojumu, bûs lçtâk, taèu ilgâk jâgaida. Ja maksâsi naudâ vai ar polisi, tad tiksi âtrâk.
Gremoðanas slimîbu centrâ GASTRO Linezerâ labi dakteri- Dr Tolmanis, piemçram.Attieksme viòiem ïoti laba, esmu bijis 2x. Sazvanies ar viòiem, piesakies. Paòem ìimenes ârsta norîkojumu, bûs lçtâk, taèu ilgâk jâgaida. Ja maksâsi naudâ vai ar polisi, tad tiksi âtrâk.
Ja jau esi strados - piesakies pie doc. Puíîða kurð pieòem 4-dienâs. Ne mazâk labs kâ Tolmanis, varbût vçl gudrâks. Protams pie Voltneres nav ko iet.
ïoti ïoti jauks dakterîtis ir Tolmanis, no sirds iesaku! :) nenoþçlosi!
Re: labs gastroenterologs_ Linezerâ??
18.12.2006 19:24
paldies...Votnere tieðâm nerullç, viòa man tikai depresiju uzdzen...zinu, cik nopietna tâ kaite ir, bet negribu to tâdâ tonî un izteiksmç dzirdçt...un gribçtos dzirdçt vairâk kâ diagnozes noteikðanu un murmulçðanu zem deguna :):)
Re: labs gastroenterologs_ Linezerâ??
04.01.2007 14:05
Man arî bija ar Voltneri darîðana, gudra viòa ir, bet ârstçt necik negrib, gaida piíi un ïoti neatkâpîga, ja viòa nolçmusi, ka tas ir tas, tad arî citus variantus neapskata :(
Re: labs gastroenterologs_ Linezerâ??
04.01.2007 14:06
Tâpçc arî gribçju dzirdçt citu domas, vai man tik tâ paveicies, vai pret citiem viòa arî tâ izturâs...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 3?
Ziņa: