Bâla, Neveselîga âda.

Aizsāka Andoss 

Andoss
Bâla, Neveselîga âda.
18.12.2006 13:25
Man tâds jautâjums. Kâpçc es nevaru nemaz gandriz nosauloties. Man âda ir loti bâla un neveselîga. Vai tâ ir kâda slimîba? Un vai tas mani kautkâ ietekmç (fiziski), neskaitot izskatu. Ludzu pastastiet visu par to. Esmu zens, 15 gadi.
Re: Bâla, Neveselîga âda.
18.12.2006 13:56
Es arî nevaru nosauïoties brûna, vasarâ gan nedaudz iesauïojos, bet vispâr âdas krâsa ir bâla. Kâpçc? Nu vienkârði tâ ir, cilvçki taèu ir daþâdi. Tomçr, lai gaiða sejas krâsa neizskatîtos neveselîgi bâla, ir vçrts piedomât pie veselîga uztura, var padzert svaigi spiestas sulas (piem. burkânu), fiziskâm aktivitâtçm un noteikti - pçc iespçjas vairâk uzturçties svaigâ gaisâ. Un katram gadîjumam - pârliecinâties, vai nav hemoglobîns par zemu (vai vienkârði palieto bietes u.c. dzelzi saturoðus produktus). Un vçl jau var iet uz solâriju, ja bâlums ïoti traucç.
Re: Bâla, Neveselîga âda.
18.12.2006 14:38
Nu, bâls jau nav neveselîgs. Man ìimenç arî puse bâlie, dzîvo pa jûras krastu, bet jçga nekâda. Arî solârijs nelîdz. Samierinies un neskaties uz pârsauïotâm voblâm.
Re: Bâla, Neveselîga âda.
18.12.2006 21:59
Nu es to pashu gribeeju teikt. Baalums jau pats par sevi nav neveseliipas paziime taapat kaa bruunums veseliibas paziime. Tas taa tautaa vienkaarshi iegaajies jo pienjemts ka ja kaads paliek baals tad vinjam slikti. Uz tiem kas visu laiku baali tas neattiecas :)
man āda ir bāla mazasinības dēļ, dažiem draugiem tāpat.Padomā, vai tas neverētu būt īstais iemesls!
daalija
Re: Bâla, Neveselîga âda.
22.12.2006 11:09
iepatikaas tas teiciens par paarsauljotaam voblaam :) taa jau arii ir, dazhas nesaprot, ka visu vajag ar meeru....seezh solaarijaa kameer aada paliek dzeltenbruuna un sachokurojas un staigaa laimiigas, domaadamas, ka smukas :) es iipashi nepaardziivoju par savu baalumu, citi reizeem shausmiinaas, ko tu tik baala, bet man po...taapeec jau neieshu tajaa pannaa cepties, taapat efekts minimaals...
Re: Bâla, Neveselîga âda.
22.12.2006 12:23
He, nezinu kaa to dabuu gatavu, laikam jau rijot to beta karotiinu bet viena otra kreutaa beibe reaali peec nemazgaata burkaana izskataas... Un taa lepojas, taa lepojas... :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 8?
Ziņa: