Sejas âda

Aizsāka jj 

jj
Sejas âda
01.03.2007 19:19
vai cççrmçe'm ir kâds sakars ar pumpâm? tas pastiprina pumpu veidoshanos????????????
JJ
Re: Sejas âda
01.03.2007 19:33
vienkarsi man liekas ka man vajadzetu kautko darit ar savu organismu iekshiene. biezhi uzpushaas veders - saap..spazmas, gââzes nepartraukti.. vedera ieshiene pie zarnam burbulo..it kaa kkas tur butu-varbut kadas sliktas bakterijas utt... un jutu ka man sejas adaa ariii sak paradiities vairaak pumpas kas tgd jau ir izsejushas pa gandriz visu sejas adu.:(
dermatalogs neko nezina man ieteikt.lietoju visadas zales kreemus..bet nekaa..uz briidi pazud bet atkal apakal..jo laikam vedera kaukadas bakterijas kas izraisa ari netiru sejas adu..:o :((
Re: Sejas âda
01.03.2007 20:20
Manupraat Tev nodereetu veseliiga dieeta saakumaa,jaaatiraa organisms.pupas uz sejas pirmaa paziime,ka organisma kaut kas nav kaartiiba.Pamegini sakartot savu eedienkarti,kustiigu dziives veidu(man paliidz loti sauna),un svaigu gaisu.
To vajadzeetu saakumaa,ja nepaliek labaak,var iet pie gimenes arsta,lai noskaidrotu vai nav gastrits,varbuut ieteiks tev kaadas analiizes.
Taalaak varbuut kaadas cits,lai papildina...paarbaudiit harmonus?...

Varbuut nelieto tos kremus,pamegini vienkaarshi tiiriit seju.Man paliidz pampas nonjemt austraaliijas teejas koka ellja,to gan nevajag smeereet uz visas sejas aadas.Un tas nearste celonus,tik noversiis sekas(pumpas)
Saved sevi kaartiiba no iekshienes un aizej pie kosmetaloga un pamegini citu dermatalogu,neprasi kaadus kremus,bet kaadus organus tev vajadzeetu paarbaudiit.
JJ
Re: Sejas âda
01.03.2007 20:40
pie kosmetalogu jau eju regulari 5us gadus..taa kaaa......
eedu veseliigi... saldumuds vispaar needu...jo nemaz nepraSAAS.... eedu daudz darzenus, auglus uuttt...
bet vienalga... es nezinu ..iespeejams man ir kkada seniite jo taas pumpas taa izsejusashaas zem aadas..nav tadas lielas bet gan zem adaas looti loooti daudz..taaakkkaaaaa grubulis zem adas.. vienbriid bija normali bt tgd kad sakaas veders uzpuustties un taas gaazss arii pumpas pavairojaas liiidzarto..:(((
bet nemaz nezinu kur saakt..pie kaa sakt kerties klaat... es ta domaju ka man ne tik daudz kaa hormoni kaaa tas zarnu trakts pac butu jaaatiira..hormoni visi pec tam ...tikai kaa un ko sakt?? kur griezties???
Re: Sejas âda
01.03.2007 20:50
JJ
manuprât Tev jânoskaidro, kâ ar gremoðanu, vielumaiòu un pat alerìijâm pret daþâdiem produktiem. Viennozîmîgi- Tev pumpas(akni) jâârstç no "iekðpuses", pie kosmetologiem toèno Tu naudu izmet veltîgi.
VC-4 dermatoloìijas nodaïa sûta uz visâdâm amalîzçm, lai noskaidrotu pumpu CÇLOÒUS.
Tie gan ir padârgi maksas pakalpojumi, bet Tu pie kosmetologa atstâsi vçl vairâk.
JJ
Re: Sejas âda
01.03.2007 21:02
OGA - paldies.. vismaz kaut ko uzzinaju..bet tieshi uz kadaam parbaudeem tas veselibas centrs mani sutis??jo varbut es tas parbaudes varu izdariit savaa pilseeta lai man nav speciali jabrauka uz riigu..?!!!
es arii esmu pilniigi parliecinata ka jaarsette no iekshienes ..tas ir pieradiijies.... un starpcitu viena kosm.apmeklejums - 25 LS!!!!!!!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 18?
Ziņa: