íeizargrieziens RDzN

Aizsāka krik 

íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 11:41
Vai kâdai ir taisîts íeizargrieziens pçc paðas vçlçðanâs Rîgas Dzemdîbu namâ? Ir dzirdçts, ka mçìina atrunât un kauninât, bet nu tomçr - pie kura ârsta vçrsties un kurð ðajâ ziòâ ir saprotoðs? Nosodîtâju viedoklis netiek gaidîts.
Re: íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 12:00
Kaa tu to domaa, saprotoshs? Taads kurs pat nemeeghinaas atrunaat? Tad jau tev kaut kaads neapziniigs aarsts vajadziigs... Ja jau tu pastaavi uz to ka vajag to kjeizargriezienu un par to maksaa tad ir vienalga. Bet katrs normaals aarsts tev tevi meghinaas atrunaat ja tev nav mediciinisku indikaaciju un tas ir normaali un pareizi...
Re: íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 12:02
Ku, Tavi viedokïi jo îpaði netiek gaidîti. To, kas ir normâli un pareizi, ne jau Tev noteikt.
Re: íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 12:03
krik: iesaku doties uz portâlu "câlis" www.calis.lv un interesçties par tâdâm lietâm labâk tur - tur regulâri ðâdi jautâjumi tiek pârspriesti, un bez îpaðiem nosodîjumiem.



Edited 1 time(s). Last edit at 06.03.2007 12:03 by Noela.
Re: íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 12:05
krik

Nevajag man uzbraukt jo es pateicu pilniigi normaalu lietu bet viena otra blondiine ar savaam caalja smadzeneem pat dzirdeet negrib kad kaut ko saka...
Re: íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 12:07
Tieshi taa, uz caalis.lv - ljoti atbilstoshs portaala nosaukums...
sula
Re: íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 13:45
Es uz treðo bçrnu parakstîðos tikai tad, ja daktere man taisîs íeizargriezienu. pati dzemdçt netaisos. Pirmie divi piedzima ar íeizaru, nesûdzos. ku!, kad tu iemâcîsies salikt tekstâ komatus, izglîtots neesi?
00
Re: íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 18:34
ku!

diezin kaa Tu pats izciestu dzemdiibu saapes n-taas stundas, ja butu sieviete.... Kas tad Tev - nekad nebuus jadzemdee kaa virietim, taa ka nevajag te par pierunashanu un atrunashanu.
Re: íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 19:09
sula

Izgliitots patieshaam neesmu. Es ieniidu latvieshu valodas skolotaaju un vinja kliedza uz maniim, sita ar lineaalu un teica ka es esmu stulbenis... taa kaa nenjem ljaunaa bet tagad esmu par vecu lai maaciitos jo no taa kaa es lieku pieturas ziimes manaa dziivee nekas nemainaas... taatad tas nav svariigi. Turklaat shis ir mediciinas nevis gramatikas forums...


00

Kaa zinaams viirieshi beernus nedzemdee un taapeec ne tikai anatomiski bet arii gariigi ir veidoti nedaudz citaadi taa kaa shis saliidzinaajums ir sunja suuda veerts... Bet ja sieviete bez nopietna iemesla atsakaas no beerninja dzemdeeshanas tad jaasecina ka vinja ir suudiiga sieviete un tas buutu tas pats kas viirietim atteikshanaas no sava beerna un sievietes uztureeshanas...
xeroo
Re: íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 19:38
ku!

Ir pilnîga taisnîba. Labâk vaig arî painteresçties par iespçjamajâm komplikâcijâm pie Íeizargrieziena un pçc tam.
Izjaukt dabu nav gluþi prâtîgi, jo tur viss ir izfunktierçts un Íeizars ir nopietna íirurìiska iejaukðanâs.
Kâ arî gan jau ka bçrns kkad jautâs kâdas bij dzemdîbas (moþ bûs ârsts :)) varçsi teikt ka biji pa nîkulîgu lai veiktu normâlas dzemdîbas :P
vvv
Re: íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 19:49
ja vien iespejams, velams tomer dabiigaa veidaa!!
nezinu, cik slikti man jajutas, lai es sevi brivpratigi lautu griezt!!
Re: íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 20:44
Ðíiet ka tâpat nav vçrts turpinât ðo diskusiju - tas izmalts entâs reizes jau un lîdz ðim neviens nevienu nav spçjis pârliecinât (un vai vispâr vajag?). Beztam autorei bija jautâjums pie kâ, nevis ko par to domâ dabîgo dzemdîbu piekritçji.
(Es personîgi jau tagad zinu, ka arî izvçlçðos to paðu, par ko ðîs tçmas autore interesçjas, un citu domas ðajâ jautâjumâ mani pilnîgi neinteresç)



Edited 1 time(s). Last edit at 06.03.2007 20:46 by Noela.
Re: íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 20:44
Man bija íezargrieziens ,tiesa gan, -ne manis izvçlçts ,bet pçc indikâcijâm .Saprotu Krik bailes ,bet parasti sieviete grûtniecîbas laikâ ,sarod ar ðo domu ,par dabîgu bçrniòa laiðanu pasaulç un dzemdîbu fobija pazûd ,sievietei ir laiks tam nobriest psiholoìiski .
Protams ,Tev ir tâdas tiesîbas izvçlçties íeizargriezienu ,bet es ieteiktu to nedarît .Mana pieredze -sâpoðs vçders un saaugumu slimîba ,ar kuru arî jâmâk sadzivot .Vai Tev tas vajadzîgs ???
Manuprât ,íeizargriezienu tikai un vienîgi pçc med.indikâcijâm .
00
Re: íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 21:59
Ai,ai kaadi mums te gudrie virieshi, nosoditaji, vairums no viniem ta ari nebutu gatavi uznemties savu dalu atbildiibas (nu, iznemot ku!, vinsh jau mums sveetais!!)! Nezin ko juus runaatu, ja 12 stundas buutu jaciesh taadas saapes, no kuraam pa sienaam vareetu staigaat. "Sunja suuda veerts" - izteiksmiigs salidzinajums, ku! Tu gan esi necieshams macho, pashtaisns lidz nelabumam.
Re: íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 22:26
Es piedzemdeeju 4-us, pati. Katrreiz bail bija, bet, kad process saakas, nav nekaadu bailju. Un nekaadu sliktu atminju.
Zelda
Re: íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 22:31
Ja jau salidzinajums sunja suuda veerts, tad kapec virieshi spriezh par sievieshu lietu-dzmedibaam??
Re: íeizargrieziens RDzN
06.03.2007 22:48
00

Nu kaut kaadam pashtaisnumam jaabuut ja negribi lai tevi visi spaida kaa lupatu... Un starp citu ir taada lieta kaa anesteezija kuru var izmantot daudzos gadijumos... taa kaa arii prieksh taam kas baidaas no saapeem ir atrisinaajums kaa iztikt bez veedera paargrieshanas... Cita lieta ir ja negribas piedaliities sava beerna dzimshanaa un varbuut lai neieguutu traumu redzot kaa patiesiibaa tas notiek jo tiktu sagrauts Holivudas radiitais priekshstats kur beerns dzimst peec gandriiz nemanaami un ir tiirs, apveelies un smaidoshs...


Zelda

Viirieshiem taapat kaa sievieteem ir jaaspriezh par sho procesu jo abi ir taajaa iesaistiiti... Beerns nav tikai sievietes beerns, vinjsh ir arii taa viiriesha beerns kas to uztaisijis un normaalam vecim nav vienalga kaa noritees vinja beerna pasaulee naakshana...
Re: íeizargrieziens RDzN
07.03.2007 09:22
Skaidrs, padod tik tautai ðâdu tçmu... þçl, ka nav iespçju to slçgt.
ku ir taisnîba. man piedzima dvînîði dabiski, nekâda atsâpinâðana nebija. sâpçja protams, taèu man kauns mazliet, ka pie sevis iedomâjos, ja man kâds piedâvâtu íeizaru, tad piekristu. esmu laimîga, ka neviens nepiedâvâja, jo nebija nepiecieðams. nebûtu laimîga, ja otrâ dienâ nevar îsti piecelties.nevajag taisît íeizargriezienu, ja nav vajadzîgs, lai glâbtu mazuli. tâda ir sievietes sûtîba, par to jâbût lepnâm, ka mçs to galveno darbiòu izdarâm.vîrietis paliek otrâ plânâ.
klausiet ku, viòam ir saprâtîgi padomi.saprotu, ka taisît íeizaru ðobrîd ir moderni, bet vai vajag.
Re: íeizargrieziens RDzN
07.03.2007 15:05
klausiet ku, viòam ir saprâtîgi padomi.
ðitras mani sasmîdinâja visvairâk, mâte varone:)
Re: íeizargrieziens RDzN
07.03.2007 15:13
Kârtîgi izlasiet jautâjumu - nelûdzu pçc jûsu viedokïa, vçl jo vairâk tâdu sievieðu (un vîrieðu) viedokïa, kuras sevi spçj realizçt tikai piedzîvojot dabîgâs dzemdîbas un sajûtas kâ varones. Man nevienam nekas nav jâpierâda, priekð tam ir daudzas citas dzîves jomas. Tçma, izbeigta, âmen.
Re: íeizargrieziens RDzN
07.03.2007 21:13
sula Wrote:
-------------------------------------------------------
> Es uz treðo bçrnu parakstîðos tikai tad, ja
> daktere man taisîs íeizargriezienu. pati dzemdçt
> netaisos. Pirmie divi piedzima ar íeizaru,
> nesûdzos.

neesmu mediíe, bet vai tad, ja ir bijis kaut 1 íeizars, nav cauri ar dabîgajâm - visâm nâkamajâm arî ar íeizaru jâbût? Mediíi, vai tad tâ nav?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 24?
Ziņa: