kâ lai teik pie kilogramiem???

Aizsāka murse 

murse
kâ lai teik pie kilogramiem???
27.05.2007 03:15
Daudzi sudzas, ka lieki kilogrami, bet man tieis otradak - kritos svara. ne jau strauji bet japirms pieciem gadiem sveru 59kg ar saviem 163 cm augumu, tad tagad jau 41!!!! pa so laiku visu laiku svarstijos te 44, 45, vasara 43, nekad nav nokritis zem 43, bet nu uzkapju uz svariem - vaaks!!! Saprotu ka prieksaa vasara kad ir karstsa un est gribas vismazak. ikduiena ir saspringta, paedu 2 x diena puluis pa vidu augli, sokaldite utt. varbut kads zin kadu olbaltumiem oglhidratiem bagatu dietu, vai vietu pie ka griezties sai jautajumaa. neesmu anoreksike, nav apetitees problemas vai kas tamlidzigs, vienmer esmu bijusi tieva, sevi nu nekada zina neuztveru ka resnuli fantastiski apzinos ka esmu kaulu kambars, bet nu driz jau mani sipraka vveja kads aizputis... kadi ieteikumi??
p.s. man 22
Andþa
Re: kâ lai teik pie kilogramiem???
27.05.2007 04:20
Hmm - es tavâ vietâ varbût aizdomâtos par iespçjamu parazîtu invâziju - tik liels svara kritums nav îsti normâls. Kâdus profilakses lîdzekïus (Vermoksu, utml) esi mçìinâjusi?
murse
Re: kâ lai teik pie kilogramiem???
27.05.2007 04:49
nu svara kritums nav liels ja nem vera ka tas ir 5 gadu laika. esmu smalkas miesas buves, tik ilga tarpu invazija domajams butu devus ari cita veida sudzibas. nekad neesmu aizdomajusies par so versiju, jo nav bijis iemesla. man jau skiet ka vnk edu par maz kaloriju darba dienas slodzes, kas lenam sadedzina rezerves, gribeto so lietu labot bet no gaisa jau to kalariju daudzumu negrabsi...
murse
Re: kâ lai teik pie kilogramiem???
27.05.2007 04:50
sorry kaloriju...
Re: kâ lai teik pie kilogramiem???
27.05.2007 05:25
vasarâ kâ reiz derçtu saldçjums, îpaði, plombîrs :)
man taa pati probleema... esmu 173 un normaali biju 62 kg apmeeram. pagaajshvasar nokritos liidz 50 .. tagad kaut kaa dabuuju 6 kg atpakal.. vienk centos daudz eest... bet gribeetos arii zinaat kaadu "dieetu"
Man arî ir bijis :svars 46, augums 165-168. Vispâr drausmîgi, pat spogulî negribçjâs skatîties. Svars man bija nokrities dçï stresa,t.i. eksâmeni augstskolâ... Pçc tam, kad viss normalizçjâs (+ vçl çdu kâ nâkas!!!) arî svars atgriezâs vecais 55 kg, Ir ok! Bet atkal cita problçma, no tâs lielâs çðanas svaram dabûju holasterînu lîmeni augstâku asinîs. Neviens netic, ka esmu tâda slaida un holesterîns- ~6,5. Nu atkal jâsçþas uz dieçtas, bet tad jârçíinâs, ka kg bûs nost.
Re: kâ lai teik pie kilogramiem???
21.06.2007 12:10
man 173sm un svars 49. Edu ka traka un nekaa. Stopeju bulcinas, saldejumus, makaronus. Kadas vel dietas? Kads var ko realu ieteikt?
Re: kâ lai teik pie kilogramiem???
21.06.2007 23:05
Saka jau, ka notieveet ir vieglaak, nekaa dabuut kg klaat. Es pati taa kaa drusku tieveeju ar Herbalife kokteiliem eedienreizes vietaa. Bet tie, kas gribot pienemties, dzerot sho kokteili kaa saldo peec saaljaa eediena. Varbuut pameeginiet. Esot rezultaati. Kokteilis nammiigs, man traki garsho. Maksaa bundza apm. ls 20, pietiek meenesim. Bet reaali nezinu, vai taa ir, taa tik bildees un no nostastiem esmu dzirdeejusi.
Re: kâ lai teik pie kilogramiem???
22.06.2007 08:03
Vienreiz dzirdeeju, ka baigi aktiivi eest taados gadiijumos arii esot slikti. Organismam baigaa slodze visu to paarstraadaajot un tas tik rukaa un trenneejas un cilveeks tikai zaudee svaru. Vislabaak aiziet pie diataloga, lai uztaisa Tev eedienkarti:)
Re: kâ lai teik pie kilogramiem???
26.06.2007 10:38
vnk jaaeed vairaak nekaa pateeree un viss. Es taa aatri tiku pie 5kg tauku, tagad ruupeejos lai tauki neaugtu :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 3?
Ziņa: