Pamosanas vajprats!

Aizsāka Kingdom 

Kingdom
Pamosanas vajprats!
18.06.2007 17:53
Sveiki.Kad es sodien centos pamosties ar mani notika kaut kas divains.

Kad es vel itka guleju un redzeju laikam sliktu sapni es centos atvert acis... bet nevareju... es nevareju pakusteties (paralize), gruti bija elpot, spieda krutis un galvu... pectam kad izdevas atvert acis viss bija kartiba, ja neskaita ka es vel tagad esmu sausmigi parbijies. Kas tas vareja but?

Man ir 16 gadi. Pedeja laika man ir liels nervu stress.
Re: Pamosanas vajprats!
18.06.2007 18:10
Nu beidz to lîmi ostît :)
Kingdom
Re: Pamosanas vajprats!
18.06.2007 18:22
ko? kadu limi?
Sunny
Re: Pamosanas vajprats!
18.06.2007 18:29
Nezinu, man ðíiet, ka tas tâds miega gïuks. Labâkajâ gadîjumâ domâju, ka nebiji vçl pamodusies, kaut ko nosapòoji un uztvçri par îstenîbu, man ar tâ daþreiz gadâs, bet ne ar tik nopietnâm lietâm.
Kaut ko tâdu te jau viens rakstîja. Ja nav gïuks tad tieðâm nezinu...
ke
Re: Pamosanas vajprats!
18.06.2007 20:03
Un tagad tev bailes iet gulet :)... Man ta pat bija, kad 1. reiz ta notika berniba. Parbijies biju konkreti, likas, ka esi pilniba pamodoes vari padomat, dzirdi apkartejas skanas, pat ar lielam pulem atverot 1 plakstinu, liekas, ka redzeji telpu, kura guli, bet pakusteties nevai necik. Un tad sada stavokli gulot un mokoties peksni uztruksties ka no miega un viss ok. Kops ta laika tas atkartojas ar intervalu ik pec paris menesiem. Variacijas tagad ari ir dazadas, sakot no tas, ko aprakstiju pirmit, beidzot ar smaksanas sajutu un pat iedomatu celsanos augsa un lidosanu (to izlasiju 1 foruma, ka jamegina slieties sedus un var sanakt fantastisks lidosanas sapnis) Ir jau pierasts, bet tapat nevar teikt, ka sajuta ir patikama. Interneta ir gana materialu par sito un ari te ir bijusi diskusija, saucas tas sleep paralysis: tp//en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis.
Ta ka nebaidies, nekas slikts ar tevi nenotiks, to vienmer atceries, tas ir tikai tads ipass sapnis, kad ir pamodusas ne tas smadzenu dalas.
Re: Pamosanas vajprats!
18.06.2007 20:04
Man tâ daþas reizes arî ir gadîjies. Vairs îsti neesmu aizmigusi, bet pamodusies arî nç. It kâ apziòa liek celties, bet nevaru - ne acis atvçrt, ne pakustçties, kaut to vçlos; parasti arî dzirdu apkârtnes skaòas. Kas tas ir, nezinu, îpaðu satraukumu tas man neradîja.
Vai senie latvieði neteiktu, ka lietuvçns moka? :D
Kingdom
Re: Pamosanas vajprats!
18.06.2007 20:29
Liels paldies, tagad jutos daudz labak. ;)
Re: Pamosanas vajprats!
18.06.2007 21:52
man pirmoreiz tâ bija, atejot no kopçjas narkozes. tagad atkârtojas ik pa laikam, varbût reizi pusgadâ - jocîgi ir, bet kaut kâ nebiju to òçmusi vçrâ un aizdomâjusies, zinu tikai, ka daudziem ir lîdzîgi...

_____________________________________________

Pareizs uzturs, diçta un sports - jauna lapa sievietçm!
Re: Pamosanas vajprats!
18.06.2007 22:30
îiiizzzziii :D Man arî tâ bija vienu brîdi, kad bija nenormâls nervu stres un nedabûju atpûsties.....man likâs, ka mans tçtis mani sauc un modina, bet es gluþi kâ tu nevarçju pamosties, pçctam vçl skrçju pie durvîm, jo likâs, ka kâds zvana, neviens nezvanîja.... :D njâ....un vçl esmu bijusi pilnîgi pârliecinâta, ku guïu citâ vietâ, nevis savâ gultâ, taustîju sienu, jo uzskatîju, ka tâ ir telsts durvis...nu nestreso, viss ir ok!
ass
Re: Pamosanas vajprats!
19.06.2007 22:39
man ir taa pie vd, kad nervi iespringti
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 15?
Ziņa: