Herbalaif-un notieveesana?

Aizsāka makkija 

Re: Herbalaif-un notieveesana?
15.09.2007 00:45
nu gari es nestâstîðu - par gçniem, insulîna raþoðanas smalkumiem, receptoriem un tâ (to tu tâpat nesapratîsi, jo neesi ne mediíe, ne bioloìe),bet 2 tipa diabçts ir multifaktoriâla slimîba, bet galvenais riska faktors tâs attîstîbai ir insulîna rezistence. Tas, ka insulîna rezistenci diezgan var mazinât samazinot svaru (diçta un fiziskâs nodarbîbas), ir plaði zinâms (tas ir pierâdîts vairâkos milzîgos pçtîjumos), un daïu tas var atbrîvot arî no ðaibâm - t.i. ar to vien var daïai noturçt glikozi normâ, vismaz kâdu laiku. protams, ne visi kuriem ir rezistence bûs 2 tipa diabçts, bet lielai daïai bûs gan.
Tâpçc arî tâ ,,, minçtâ daktere skaidroja savam adipozajam pacientam, ka viòam svars jâsamazina. 2 tipa diabçts bez liekâ svara nav tik bieþa parâdîba, es uzreiz meklçtu vai tur nav LADA apakðâ (un viens pçtîjums iekð LV pirms vairâkiem gadiem, kad vçl av nenoteica, kâ reiz parâdîja, ka daïa no 2 tipa diagnosticçtajiem ir LADA)
gçniem ir ïoti liela loma, ir pierâdîts ka 2 tipa diabçts ir stipri "ìençtiskâks" par 1 tipa diabçtu, tâpçc arî slimo vairâki ìimençs (bet vai tie, kas slimo, ir tievi?)


ai bet nu tçma ir par herbalaifu un 5 liekiem kg.

mellen a tu zini kâpçc insulîns jâðpricç tikai beigâs, nevis no paða sâkuma?



Edited 1 time(s). Last edit at 15.09.2007 00:48 by Noela.
Re: Herbalaif-un notieveesana?
15.09.2007 00:56
Ïoti iederâs pie ðîs tçmas. Tâtad no pieciem liekiem kg jâtiek vaïâ, lai nerastos diabçts.


Noela, es saprotu, ka tu gribi paspîdçt ar savâm zinâðanâm, bet tâpçc tev nav vispirms jâuzdod man jautâjums, vari stâstît uzreiz:-)))
Re: Herbalaif-un notieveesana?
15.09.2007 00:56
tâ, tâ, kas ir LADA?
stâsti, mans radinieks ïoti novâjçja, kad saslima 2.tipa diabçtu.
Re: Herbalaif-un notieveesana?
15.09.2007 07:36
Komat,
Zaales, protams, neregistree PVD, bet herb. nav zaales, tie ir uztura bagaatinaataaji.
Re: Herbalaif-un notieveesana?
15.09.2007 07:42
Atbilde

Kopð 2006.gada 01.martaLatvijâ ir atïauts izplatît uztura bagâtinâtâjus, kuri ir reìistrçti Pârtikas centrâ vai ir iekïauti iesniegto uztura bagâtinâtâju sarakstâ. To nosaka Ministru kabineta 20.09.2005.gada noteikumi Nr.725 " Noteikumi par obligâtajâm nekaitîguma un maríçjuma prasîbâm uztura bagâtinâtâjiem un uztura bagâtinâtâju reìistrâcijas kârtîbu".
Sçrijas "HERBALIFE" uztura bagâtinâtâji ir reìistrçti Pârtikas centrâ. Tâtad tos Latvijas tirgû realizçt atïauts. Bet tomçr, ja ir pamatotas aizdomas par kâda uztura bagâtinâtâja neatbilstîbu, tad bûtu vçlams nosauktkonkrçti ðo produktu.

Uztura bagâtinâtâju lietoðana ir katra patçrçtâja brîva izvçle. Izvçloties lietot uztura bagâtinâtâjus, ieteicams konsultçties arìimenes ârstu vai citu medicînas speciâlistu par lietoðanas nepiecieðamîbu, kâ arî detalizçti iepazîties ar uztura bagâtinâtâja maríçjumâ sniegto informâciju.Uztura bagâtinâtâji ir domâti cilvçka ikdienas uztura papildinâðanai, korekcijai un nav domâti uztura aizstâðanai.

Diemþçl ïoti bieþi nâcies sastapties ar to, ka cilvçki brîþiem akli uzticas uztura bagâtinâtâju izplatîtâju reklâmai, pietiekoði nopietni neizvçrtç iespçjamâs sekas. Vismaz tâdas, ka vienâ reizç brîþiem bûtu jâizdzer no 2 lîdz 6 daþâdâm preparâta kapsulâm vai kapletçm, kuras nemaz nav tik nevajnîgas. It îpaði cilvçkiem ar jûtîgu íunìi. Tâdos daudzumos tâs kairina kuòìa gïotâdu.

Ðobrîd nav tieðu pierâdîjumu Helbalife preparâtu kaitîgai ieteikmei, tos lieto visâ Pasaulç.

Svarîgi ir ''nepârðaut pâri strîpai''. Ievçrojiet mçrçnumu. Viemçr jâatceras ka uztura bagâtinâtâji nav zâles, tie nevar izârstçt vecas, hroniskas slimîbas, tie arî nav nekâds brînumlîdzeklis.

Pârtikas centrâ reìistrçto (atzîto) uztura bagâtinâtâju saraksts ir publiski pieejams PVDmâjaslapâ www.pvd.gov.lv sadaïâ „Uztura bagâtinâtâju datu bâze”.

Ar cieòu, Tatjana Marèenkova

PVD Pârtikas izplatîðanas uzraudzîbas daïas vadîtâja
Re: Herbalaif-un notieveesana?
15.09.2007 12:22
kreimene

"Taa ka Herbalife ir Latvijaa ofic. PVD registrets medikaments"... (c) kreimene

zinot kaa notiek regjistraacija PVD, tur pashu velnu var pieregjistreet...
Re: Herbalaif-un notieveesana?
15.09.2007 14:26
Vins-Es kljuvu meema, kaa naglai uz galvas.....Teiksu paldies, to man tiesi vajadzeeja....
es so kokteli lietoju jau apmeram gadu , un esmu zaudejis apmeram 7 kg , ir pazudusas galvassapes,kuòìa problemas, nogurums , miegainiba, un ir enerìija visas dienas garumâ.
es so produktu saku lietot ne tapec lai zaudetu svaru ,bet lai uzlabotu veselibu , jo lidz sim loti biezi slimoju vakar biju pie arsta un manas analizes bija vienreizejas un nu es no pagaisa rudena ar nez kapec neesmu vairs slimojis.

esmu virietis man ir 26 gadi un man koktelis garso un ar vinu tiesam var ari brokastis paest , un koktelis edot brokastis iznak kaut kur uz 25-27 lati menesi
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 4?
Ziņa: