seksa regularitâte un bieþums

Aizsāka fele 

fele
seksa regularitâte un bieþums
19.09.2007 10:32
Labdien, portâla lietotaji!

Situâcija sekojoða: Manam draugam vajag seksu katru dienu vai pat divas reizes dienâ (viòam 30 gadi), savukârt es seksu vçlos ne bieþâk kâ divas, trîs reizes nedçïâ un daþreiz pat retâk (esmu grûtniecîbas pirmajâ trimestrî). Lîdz ar to viòð katru vakaru duðâ apmierinâs un pieprasa man, lai nerâdos viòa acîs kaila pluss pa nakti iegjeerbjos garajaa pidzammâ :D

Mani jautâjumi: vai manam draugam ir pârlieku liela seksualitâte vai pat novirze no normas?; Cik vidçji reizes nedçïâ precçts pâris(kopdzîvç jau vairâki gadi) nododas mîlas priekiem?

Gaidîðu jûsu prâtojumus un personîgo pieredzi ðajâ tik delikâtajâ jautâjumâ! Paldies.
Re: seksa regularitâte un bieþums
19.09.2007 10:45
Vispaar jau seksa biezhums ir ljoti individuaala lieta bet vai tavs draugs gadijumaa nav idiots ja vinjsh uzstaada taadas prasiibas... un kas buutu par iemeslu lai vinjsh nevareetu sevi apmierinaat gultaa kopaa ar tevi un tavu glaastu pavadiibaa? Vai arii seksa neveeleeshanaas tavaa izpratnee ir taas ka tu taadaam lietaam pat nepieskaries un redzeet un dzirdeet par taam negribi...
Nu ko Tu... :) Man patik pieskarties savam vîrietim - un daþreiz vinu apmierinu glâstot un skûpstot. Viòð nekad neapmierinâs manâ klâtbûtnç. It kâ tas bûtu tabu.

nu ceru, ka viòa apetîte pçc seksa mazliet samazinâsies, savukârt mana pieticîba pieaugs... un tad jau busim lîdzsvaraa..
gugucis
Re: seksa regularitâte un bieþums
19.09.2007 11:11
to fele
tad man ir sekojoðs jautâjums- ar ko Tavs vîrietis nodarbojas,respektîvi, kur strâdâ,ja pietiek spçka un laika sexam 2x dienâ! jâcer, ka pçc mazuïa piedzimðanas mainîsies prioritâtes. attiecîbâ uz sievieti,manuprât- 2-3 reizes nedçïâ,ja ir kvalitatîvi,ir ok.man ir 2-3x nedçïâ,pie tam pa diviem O katrâ reizç!
to fele

bet tu jau pati nezini,ka tev bus grutniecibas turpmakajos menesos.man no sakuma negribejas del sliktumiem un noguruma,bet velak es biju nepiesatinama:))milejamies pat divreiz diena...bet tur jau lieta,ka mans virietis saprot to,ka var negribet un vinam nav sevi jaapmierina...tavejais tads baigais maco izklausas.pec dzemdibam tev bus gruti.
Sonja
Re: seksa regularitâte un bieþums
19.09.2007 13:31
Sveika! Pirmaja trimestri ir jauzmanas no parmerigas seksoðanas, kamer placenta nostiprinas.

Pati jau esmu tresaja trimestri. Teiksu, ka pirmo un otro trimestri nebija veleðanas ne seksot, pat nebija speks piecelties no gultas. Ar viru izrunaju so jutajumu, ka man nav veleðanos. Nezinu bet manejais teica, ka saprot mani, ka visu var paciest, ka tas nav muzigs process. Nav ta ka mums nebutu seksa, apmierinu viòu orali, saprotu ka katram mums ir dabiskas vajadzibas:), bet nekas nenotiek uzspiesti.

Mes ar seksu nodarbojamies 2-3 reizes nedeïa, kad nebiju stavokli. Ja esam kopiga atvalinajuma sanak biezak.
Laikam tavejais darba nav tik nodarbinats lai atnakot uz maju vel gribetu. Manejais strada no 9 -21.00 vada lielu uznemumu, nu pec darba dazreiz grib iest, noskatities zinas un iet cucet:)
nelovijas.kaa taa?
Re: seksa regularitâte un bieþums
26.09.2007 09:27
manpirmâ doma, ka autorei ir gana neiecietîgs vîriðíis trâpîjies, kad bçròuks jau bûs atskrçjis, skaties, ka nesâk pâtrmest, ka par maz laika veltîsi vîram... Sâks vçl pa kreisi lûkoties.... ðâdi nepiesâtinâmie vîrieði eksistç, kuriem vajag 2-3 x dienâ, un ja tu nespçj turçt lîdzi, viòð agrâk vai vçlâk meklçs papildus lîdzekïus, kas ir ne vien paðapmierinâðanâs, bet cita sieviete.... skeptiski no manas puses, tomçr ir vçrts par to padomât, jo pieredze to râda
skumji
Re: seksa regularitâte un bieþums
26.09.2007 09:29
Pieredze râda, lielâkâ daïa veèu agri vai vçlu sâk laist pa kreisi. Bet negrib sievietes tam ticçt. negrib.
vecis
Re: seksa regularitâte un bieþums
26.09.2007 09:34
Tiesi ta, ja vinam kaut ka trukst vins to mekle citur. Butiba 2-3x diena nemaz nav iespejams ilgu laiku. Nerazojas sperma tik atri. nedelu- vi vairak nodod no vietas un nomierinasies.
kapoksan
Re: seksa regularitâte un bieþums
27.09.2007 20:32
Tad izrûnî viòu, ja negribi viòu apierinât.
Re: seksa regularitâte un bieþums
28.09.2007 18:56
Es par ðâdiem tekstiem brînos no tâ viedokïa - kur jûs abi bijât pirms bçrna radîðanas ? Vairâki gadi !!Tad neredzçji, ka nesakrît jûsu seksualitâte ? Es sâku satikties ar ïoti jauku puisi , bet viòð pârâk daudz runâja un pârâk maz mîlçjâs ;turpinâju ar viòu satikties, t.i. draudzçties, bet seksam âtri atradu citu. Jâ pârdzîvoju un jutos visâdi, bet ... Tas cits no sâkuma man likâs aprobeþots drâzçjs, bet lçnâm atklâjâs superîgs cilvçks. Nu skrçji un íçri pirmo kas gadâs, tad arî tâ ir.
Skaidrs, ka vîrietis ir tikai cilvçks un to , ko nevar dabût mâjâs dabûs ârpus mâjâm. Labi, ka viòð vismaz paðapmierinâs, citâdi dabûtu kâdu nervu kaiti.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 19?
Ziņa: