Vidusauss iekaisums

Aizsāka peka 

peka
Vidusauss iekaisums
22.10.2007 09:39
Nedelu atpakal bernam atklaja vidusqasuss iekaisumu. Dzeram antiobiotikas Hecociklin (precizi nosaukumu neatceros) un pilinam ausu pilienus. Vakar gribeju partraukt dot antibiotikas, bet vakara berns izmisigi saka kasit ausi un iesnas kluva lielakas.
Vai tas nozime, ka antibiotikas nepalidz? Un kapec iesnas nepaiet, bet klust vel mokoshakas-punki netek, bet deguns ir ciet, jo sevishki pa nakti.
Re: Vidusauss iekaisums
22.10.2007 15:38
tapec, ka ar antibiotikam iesnas nearste!!!!!


Antibiotikas ir jalieto pareizi - noteikta deva un noteiktu laiku (parasti, vismaz 5-7 dienas, varbut ilgak), ta, ka arsts ir ieteicis. uz savu galvu nedrikst neko ne mainit, ne nolemt partraukt lietot, jo nodarisiet bernam vairak launuma.

Ja bernam ir ciet deguns un kasa ausi, vizdrizak, ka dzirdes kanalins, kas savieno aizdeguni ar vidusauss dobumu ir noblokejies, visdrizak del tuskas un bernam ir aizliktas auss sajuta, varbut ari sap. vajag vienkarsi iepilinat deguna pilienus abas nasis un rupeties, lai elposana caur degunu netiktu trauceta.

Lietojiet antibiotikas, ka noteicis arsts un piliniet deguna pilienus.
Manam bçrnam pamatîgas komplikâcijas pçc pârslimotiem un nepareizi ârstçtiem vidusauss iekaisumiem,dzeram zâles jau ceturto mçnesi,it kâ vienu mçnesi paliek labâk ,nâkoðo atkal slikti,iesnas arî visu laiku(neskatoties uz to ,ka katru dienu lietojam deguna pilienus),tâ kâ dzeriet zâles ,kâ noteicis ârsts.
Re: Vidusauss iekaisums
22.10.2007 16:00
deguna pilienus nevajag lietot ilgsosi, jo var sakties t.s. medikamentozas iesnas - glotadas tuska, ko izraisa nevis kads infekciozs agents, bet medikamenti. arkartigi nepatikama lieta, kas gruti arstejas.
It kâ jau pareizi par ikdienas deguna pilienu lietoðanu,bet es tomçr turçðos pie dzirdes centra ârsta ârstçðanas ,cerams ka viòa zina ko dara.
Re: Vidusauss iekaisums
22.10.2007 16:39
Loti pareizi, jo ipasi nemot vera to, ka pilieni ir loti daudz un dazadi...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 12?
Ziņa: