varbût tas ir audzçjs?

Aizsāka izmisusi 

Labvakar visiem! Rakstu ðeit ar cerîbu, ka kâds varçs man palîdzçt ar padomu. Labajâ sânâ zem ribâm tâda sajûta, ka man ir kunkulis. Ar rokâm sataustît nevaru, bet jûtu, daþreiz tâ vieta tirpst, ja pieliecos var arî stipri iesâpçties... nu jau gadu ðâdas sajûtas. Biju pie pâris ârstiem, bet neko neatklâj. Biju uz sonogrâfiju - arî viss kârtîbâ. Bet sajûtas paliek spçcîgâkas, tik nepatîkamas sajûtas... :( nu jau jûtu to visu laiku, ne tikai ðad tad. Es pat nevaru iedomâties, kas tas varçtu bût un nezinu pie kura ârsta lai tagad eju.

Varbût kâds var ieteikt ârstu, kas specializçjâs audzçjos... jo man jau sâk ðíist, ka tur ir kaut kas lieks izaudzis manâ íermenî. Ìimenes ârsts nezin kas tas varçtu bût. Man ir tâda sajûta, ka man kas tâds vienîgajai.

Ceru, ka kâds atsauksies, jo ïoti uztraucos, ka tas varçtu bût kas nopietns un es to vienkârði ielaidîðu tikai tâpçc, ka nezinu pie kura ârsta ir jâiet... visi tik saka, ka nezin kas tas varçtu bût, jo viòi jau neko nesaskata, bet es jûtu... Man ir mazs bçrniòð un es negribçtu, lai tas augtu bez mammas. :( Esmu izmisumâ.
Re: varbût tas ir audzçjs?
30.01.2008 22:11
...audzeejos specializeejas onkologi... taadi sastopami onkologjijas centraa...
izmisusi
Re: varbût tas ir audzçjs?
30.01.2008 22:38
Paldies! Meklçðu palîdzîbu pie onkologa.
izmisusi
Re: varbût tas ir audzçjs?
31.01.2008 00:57
Varbût kâds var ieteikt patiesi labu onkologu?
Domâju, ka sonogrâfijâ redz audzçjus, bet, ja tev tur viss kârtîbâ, tad... man ðitâ bija uz nervu pamata, ka likâs - kaklâ tâds bumbulis, ka grûti elpot un ðad tad nevarçju norît. Protams, ka neko neatrada.
Re: varbût tas ir audzçjs?
31.01.2008 12:29
Man lîdzîgas sajûtas bija 14 gadus (pie daktera bija bail iet). Tad mans ps.t. pasmçjâs un sacîja, ka, ja tas bûtu vçzis, tad es pa 14 gadiem sen zem zemes bûtu. Kopð tâ laika nejûtu ne sâpes, ne "bumbuïus".
Re: varbût tas ir audzçjs?
31.01.2008 15:24
To lauva:
Klau, izstaasti man luudzu, kaa tev tas saakaas, kaa sadziivoji ar to, un cik ilgi tas tev bija, un kad beidzaas- kaa beidzaas??? Man tieshi shii pati probleema shobriid, bija aizdomas par uz iekshu veerstu vairogdziedzeri, bet protams, ka nekaa... Un man pirms gada nomira meitinja, un daudzi saka, ka tas vareetu buut no nerviem, shii probleema man ir jau kaadus dazhus meeneshus, nevaru to vairs iztureet, ljoti trauceejoshi...pirms tam man ieteica arii droshiibas peec griezties pie lora,(ja nu kaut kas noriits, un neiet lejaa), bet neaizgaaju, kad beerniibaa taisiija man kobru, kopsh taa laika bailes no visa kad kaads kaut ko vareetu baazt man kaklaa, jo nezinu ko man tas lors dariitu! Un shie nervu sasprindzinaajumi, neapzinaati uztraukumi diemzheel nav ar praatu kontroleejami, taapeec neko nevaru izdariit, bet esmu jau taa no shitaa visa nogurusi, visu laiku sajuuta, ka kaklaa kaut kas traucee, bet zinu, ka neko taadu neesmu rijusi, lai iespruustu...
izmisusi
Re: varbût tas ir audzçjs?
31.01.2008 15:34
To Alstere:

Kur tev tieði bija tâda sajûta? ja man tas netraucçtu, es nekreníçtos, bet traucç, visu laiku pretîga sajûta un pieliecoties var stipri iesâpçties... piemçram, vingrojot vai kurpes velkot. :( Brînos jau ka sonogrâfija neko neuzrâdîja, bet kam kau tak tam jâbût. Vai ir iespçja, ka nervs ir iespiests, saaukstçts vai kas tamlîdzîgs? Vai ir kâda izmeklçðana, kas to var noteikt un pie kura ârsta tad jâgrieþâs? Es jau labprât aizietu pie vairâkiem, ka tik zinât pie kâ tieði.
Re: varbût tas ir audzçjs?
31.01.2008 16:28
izmisusi
Saprotu Tevi ïoti labi, jo visu mûþu mocîjuðas krabîða fobijas. Konkrçti par ðo gadîjumu. Sâpçja labajâ pusç kâdus 10 cm zem ribâm. Citreiz asâk, citreiz tâ vilka vienkârði un arî bija "bumbuïa sajûta" pieliecoties/stiepjoties. Bail bija taustît, bet uz to saòçmos - neko nesataustîju. Jau tad, kad vairs nesâpçja, piespiedu kârtâ bija jâtaisa sonogrâfija vçdera dobumam un arî bija viss OK. Mûsu galviòas visâdus jokus izstrâdâ. Man ir vairogdziedzera mezgli, ar kuriem nekas nav jâdara pagaidâm. Kâdu gadu atpakaï sâku just, ka tâdi kâ kunkuïi kaklâ, tâ kâ norît grûti, nevarçju pat dþemperus ar augsto kakliòu nçsât - likâs ka spieþ tie mezgli. Un pârbaudît bail. Atkal palîdzçja labs dakteris. Stâstîju viòam par savâm sajûtâm un nejauðu pieíçru ar roku pie vietas, kur tâ juðana. Dakteris nosmçjâs, ka tai vietâ nekâdi mezgli v.dz. nevar bût un vispâr tajâ vietâ nekas tâds medicîniski nav iespçjams. Sajûtas pazuda kâ nebijuðas;)
Re: varbût tas ir audzçjs?
31.01.2008 17:31
Labajâ sânâ ir aknas. Jâpaskatâs aknu analîzes. Vçl tas varçtu bût starpribu nervu iekaisums. Pie viòa ir raksturîgi, ka sâpes ir tikai pie kustîbâm. Nu, sievietçm vçl pa sievieðu lîniju jâskatâs. Veksmi.
A.B.
Visas nebûðanas ar tâ juðanâm sâkâs pçc lieliem stresiem, nu tâdas visâdas dzîves padarîðanas... tagad jau sadzîvots ar to visu. Liftos nekâpju, jo smoku nost, lielveikalos ilgi neeju, jo paliek slikti, nu tâ.
jûtu lîdzi taviem pârdzîvojumiem un viss tieði var sâkties no pârdzîvojumiem. Es atradu veidu kâ samazinât visus simptomus - ar vîru ejam uz deju kursiem, braucam peldçt, tas palîdz aizmirst par to, ka var palikt slikti..
izmisusi
Re: varbût tas ir audzçjs?
31.01.2008 20:54
To lauva:

Kâ tev slikti paliek lielveikalos? Es jau kuro reizi piefiksçju, ka man lielajâs Maximâs galva grieþâs un vâjuma sajûta uznâk. Mazajos veikalos tâ nav...
ak
Re: varbût tas ir audzçjs?
31.01.2008 21:06
izmisusi

Nu kâ, ilgâk uzturoties lielveikalâ man tâ kâ zûd realitâtes sajûta, liekas, ka íermernis te ir, bet... un uznâk sirds siðanâs, svîðana, vâjums. Jâ, un tev taisnîba, mazajos veikalos tâ nenotiek.
Re: varbût tas ir audzçjs?
02.02.2008 19:17
lauva
Saki luudzu, vai tu biji paarbaudiities ar savu kaklu pie lora? Kaa vinjsh veic shiis kakla paarbaudes!? Ja cilveekam jau taa ir shii stulbaa sajuuta, ka kaklaa iekshaa tevi zhnjaudz, un ja ejot pie lora tev vinjsh veel kaut ko baaziis riiklee...ko tad...??? Doma ir kaut kad vekt sho paarbaudi, ja nepaaries shii jushana, lai gan, es tam neticu, ka tur kaut kas iekshaa ir, bet sirds mieram jaabuut...bet bailes no shiis proceduuras... :( Kaada taa ir!?
A.B.

Noteikti, ka kaklâ tev nekâ nav... Es pie lora nebiju, biju uz vairogdziedzera USG, jo ari`spiedoðâ sajûta var bût no palielinâtâ vairogdziedzera. Man viss bija OK. Tagad tâ sajûta pazudusi, iespçjams visas manas likstas beidzâs kopð pârstâju lietot hormonâlo kontracepciju.
Re: varbût tas ir audzçjs?
04.02.2008 22:42
Aaaa, nu jasna! Man likaas, ka tu biji pie taa doka, bet ja nee, tad nu neko... Es jau arii biju uz vairogdziedzera USG paarbaudi, neko vinjsh neredzeeja! Bet tracina mani, ka jau vairaakus meeneshus man shii probleema ir jaapaciesh!!! Un es nelietoju OK- hormonus... Cik tad ilgi viens cilveeks ko taadu var tureet!? Varbuut kaads sheit zin, kaa veic sho paarbaudi kaklaa?
mja
Re: varbût tas ir audzçjs?
11.02.2008 17:40
magnetiska rezonanse izskene visu kermeni, maksa ap ls 100. viens tads aparats ir stradinos.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 15?
Ziņa: