Mazi puusliishi uz pirkstiem

Aizsāka iigais 

iigais
Mazi puusliishi uz pirkstiem
11.02.2008 19:52
Tad nu taa, man te peedeejaa laikaa uz roku pirkstiem metas taadi kaa mazi izsitumi, kuri ir kaa taadi mazi puusliishi ar skidrumu ieksaa! Agraak arii bijusas probleemas, bet agraak bija smagaaka situaacija, kas tika izaarsteeta, bet tagad peec daziem gadiem luuk sie puusliisi un tiesi uz pirkstiem paraadaas! Reizi 3 nedeelaas naakas pasmeereet ar lokaalo hormonaalo kreemu, bet vai tas ir pareizi taa uz savu roku smeereet, laigan tikai reizi 3 nedeelaas? Es taa domaaju, ja tas ir tiesi uz rokaam, tad sanaak, ka tas vareetu buut no kaadiem liidzekleim kaa piemeeram shampuuns vai matu zheleja?
Re: Mazi puusliishi uz pirkstiem
11.02.2008 22:35
jâ, vai arî no veïas pulvera... pamçìini nomainît visu sadzîves íîmiju, pçrc, piemçram, lîdzekïus, kuri domâti bçrniem. pamçìini kâdu pretalerìijas lîdzekli (piem., fenkarols). un atceries, ka ja tâ ir alerìija, tad tik âtri nepâries, vajadzîgs laiks...
Re: Mazi puusliishi uz pirkstiem
13.02.2008 11:09
Iespeejams arii kaskis, aizej labaak pie dermatologa.
Re: Mazi puusliishi uz pirkstiem
13.02.2008 22:04
kaðíis parasti ir starp pirkstiem nevis uz...
iigais
Re: Mazi puusliishi uz pirkstiem
15.02.2008 20:07
Labi, labi, bet mani uztrauc arî tas, vai hormonâlais krçms kkâdas sekas neatstâs, kâ jau teicu ik pa laikam man viòð ir nepiecieðams....varbuut vareetu ieteikt kaadu kreemu, ko palietot ikdienaa, kas butu teiksim taa, paredzeets peec hormonala kreema lietosanas!
Re: Mazi puusliishi uz pirkstiem
15.02.2008 21:13
man ari taadi bijushi. Peec tam kad izbeidzaas Ajax griidas mazgaashanai, paargaaja. Tagad bija Mr Proper un nekas. Domaaju ka var tas buut no sadz kjiimijas.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
iigais
Re: Mazi puusliishi uz pirkstiem
15.02.2008 21:33
Nu jaa, tagad jau lietoju taadus cimdus, lai aizsargaatos un ir normaalaak
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 10?
Ziņa: