ko ârstç ar Nizoral tabletçm?

Aizsāka Inita12 

Inita12
ko ârstç ar Nizoral tabletçm?
21.02.2008 11:34
Labdien!
Manam ilggadçjam partnerim pirms pâris nedçlâm gadîjâs dîvaina íibele- dzimumloceklim kaut kâda problçma ar priekðâdu, kâ rezultâtâ tas sapampa, sâpçja un vispâr vîrietis bija trakot nelaimîgs. Beigu beigâs ârsti viòam to lietu atrisinâja. Ðorît skatos, ka vîrietim uz galda stâv tabletes "Nizoral". Prasîju, kam tâs- viòð nezinot, ârsts (tas pats, kas krânu izglâba;-) esot licis dzert, viòð nezinot, kâdçï.
Man tâda nelâga aizdoma, ka ar Nizoral ârstç sçnes, vai ne? Bet man nekâdas sçnes nav pilnîgi noteikti. Lîdz ar to man radâs tâda nelâga aizdoma, ka kungs bûs gâjis meitâs, kur tâdu kaiti dabûjis. Vai tâds speciâlists var manam sirdsmieram pateikt, kam îsti urologs liek dzert to Nizoral un kâdâ ceïâ to kaiti var dabût?
Re: ko ârstç ar Nizoral tabletçm?
21.02.2008 13:05
Nizoral tiesham, lieto senisu infekcijam, bet tas nebut nenozime to ka tavs virietis butu gajis meitas, jo ari blaugznas nebut to nenozime :)
Stabili meitâs, vai uz kâtiòa nav lupukrâsas paliejkas
PS:}. Ja nav tas labi, vismaz pçc tam mazgâjas.
moljers
Re: ko ârstç ar Nizoral tabletçm?
23.02.2008 23:55
Varat meitenes nomierinâties un neuztraukties par ðo jautâjumu, jo
meitâs iet (un jûs krâpj) VISI.
Jautâjums ir tikai cik bieþi, bet tam jau nav nozîmes :)
Kïûdîjos, ~ 20 procenti neiet , jo viòiem ir ED.
Re: ko ârstç ar Nizoral tabletçm?
24.02.2008 10:38
un tu moljer arî vari bût droðs, ka tava sieviete tev sen ragus uzlikusi! Jo tâdam vecim blakus bût vien jau ir smags darbs... Procentos nezinu, bet zinu, ka ir normâli domâjoði vîrieði, kuri nekrâpj! Tas- ka tu tâds neesi- tâ ir tava problçma
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 6?
Ziņa: