herpes

Aizsāka 1188 

herpes
01.05.2008 18:02
Peedeeja pusgada laikaa man katru meenesi uzmetas dzimumorgaanu herpes, ginekologs teica, ka iespeejams tas saistiits ar to, ka es tur "lejaa" dzenu nost matinus. Tas vareetu but iemesls? Kaut gan es dzenu matinus peedeejos 5 gadus un tad herpes man paraadijaas labi ja 2 reizes gadaa. Ko veel bez Aciclovir kreema vareetu palietot, lai izvairiitos no herpes uzliesmojuma?
Re: herpes
12.05.2008 13:53
dzer ïoti regulâri zivju eïlu, pçctam bûs rezultâti! Ðiem drausmoòiem vçl ir kremi - Acivir, zovirax.
Un vçl vari izmçìinât terapiju - asins attîrîðana. No vçnas paòem - dibenâ ielaiþ, 10 reizes. Rezultâti ïoti iepriecinoði.
Re: herpes
13.05.2008 21:14
Bet zik zinu tad tâ asiòu laiðana no vçnas atpakaï dibenâ ir diez gan sâpîgs proces...
Vçl zinu, ka varot palietot imunitâti stiprinoðâs ripiòas - Vobemzym- laikam tâ, izrunâ kâ Vobemzîms... Ja visu to iepakojumu pareizi izdzer, tad arî it kâ esot rezultâti.. Paðai gan neko daudz nedeva, dzçru pa 6 tabletçm dienâ laikam nedçïu, miers no herpçm bija tikai kâdus pâris mçneðus, tad atkal sâka mesties
:( Bet man ìimenes ârsts teica, ka es esot nepareizi lietojusi to Vobemzîmu, tâ kâ, varbût ir vçrts pamçìinât. Viss tas iepakojums pirms kâda pus gada vçl manskâja laiakm ap vai virs 20 Ls, tagad gan nezinu.
Re: herpes
14.05.2008 12:03
Parakos internetaa par so teemu un atradu, ka vajag pasmeereet ellu sajauktu ar Citrosept. Man parasti herpes uzmetaas menustraaciju laikaa un arii soreiz saaka jau knudeet, taadeel saaku smeereet ellu ar Citrosept un knudeesana paargaaja un pagaidaam viss kaartiibaa, redzees kas buus veelaak :)
Re: herpes
14.05.2008 12:55
Jâ, tas labi, kad jût kòudçðanu, jo tad vçl var laikus kaut ko pasâkt, lai tâ herpe neuzmetas, bet, ja uzmetas bez kòudçðanas??? Ko tad????? Cik zinu, herpes ar visâm tâm smçrîtçm nevar dabût nost âtrâk par 5 dienâm......varbût kâds zin, kâ to var panâkt âtrâk?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 2?
Ziņa: