Vai vajag potçties pret vçjbakâm?

Aizsāka hihi 

Dzirdçju, ka pieauguðie ar ðo slimîbu slimopjot smagâ formâ, tâdçï ir doma par potçðanos. bçrnîbâ ðo slimîbu neizslimoju, tagad baiïojos, ka varu to noíert... VC4 pârbaudîjos antivielu pret bekâm nav. Ko domâ tauta/mediíi ðai sakarâ?
Re: Vai vajag potçties pret vçjbakâm?
22.07.2008 22:58
ja esi sieviete kas plano bernus tad vari apdomat, savadak epidemisku iemeslu nav :)
Re: Vai vajag potçties pret vçjbakâm?
23.07.2008 00:02
Es slimoju ar vçjbakâm, kad man bija 16 gadu, tas bija diezgan traki. Pie manis pat atsûtîja infektologu, lai precizçtu diagnozi. Bet nekas, seku nekâdu.
esmu sieviete kurai jau ir viens bebucis-zîdainis. gribçju iepotçties vçl pirms grûtniecîbas, bet tad bûtu jâtliek grûtniecîbas plânoðana uz pusgadu. kad pajautâju savai ìim.dokai par vakcînu vçjbakâm, viòa tik nosmçja, ka nezinot nevienu pieauguðo kurð potçjas pret bakâm un arî vakcînas cenu viòa nezinot... tâ lûk! vai tieðâm visi tâs bakas ir izaslimojuði vai vienkârði par tâm neaizdomâjas!?
Neesmu slimojusi. Ir 2 beerni. Abi slimoja. Man nekas nenotika. :)
Nu, Vakcinâcijas dienests piedâvâ to poti.
http://www.vd.lv/index.php?module=Articles&cat_id=3&mit=2_4
Es tikai kaut kâ neesmu dzirdçjusi, ka kâds bût tieðâm smagi tâs vejabakas izslimojis. Es pati "norâvos" 40 gadu vecumâ un zinu vçl pâris cilvçkus, kas pieauguði slimojuði, nevienam nebija ne tik briesmîgi smagi, ne arî kâdas sekas. Bîstami varçtu bût veciem cilvçkiem vai ja sirds slima.
Re: Vai vajag potçties pret vçjbakâm?
24.07.2008 10:45
Vçjbakas ,cik zinu ir bîstamas tieði grûtniecçm. Tas ir auglim.
Ja nav slimots un tiek plânots bçrns. Jan asinîs nav antivielas. Ja ir bieþa saskarsme ar bçrniem,kas var bût vçjbaku izplatîtâji,tad der padomât,sirds mieram.
Veiksmi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 8?
Ziņa: