galvas trauma?

Aizsāka smile122 

galvas trauma?
08.09.2008 17:36
Sveiki!
nevaru izðíirties ko îsti darît-varbût speciâlisti vai arî vienkârði zinoði cilvçki spçs man palîdzçt.
Pirms 2 dienâm zaudçju samaòu. Vienkârði nokritu. Palika slikti, kïuva ârkârtîgi karsti, likâs, ka ar sviedriem visas ausis pielîst, sâpes kuòìî, pieceïoties tik ïoti âtri noreiba galva, pilnîgi melns gar acîm, jutu kritienu kad man galva pret kaut ko atsitas. Mani uzreiz atrada, piecçla. Bezsamaòa biju tikai kâdas 2 minûtes. pçc tam ïoti trîcçja rokas un bija auksti, un vçl tagad galva tâda smaga liekas. Pie ârsta neesmu bijusi, jo nedomâju, ka man ìimenes ârste ieteiks kaut ko citu, kâ vienkârði iedzert vitamînus.
Tâda, lûk, situâcija. Lîdzîgi atgadîjumi man ir bijuði.
P.S. Jau laicîgi saku-stâvoklî neesmu. :) gadi neïauj. :D
Re: galvas trauma?
08.09.2008 22:12
es ieteiktu greizties pie neirologa.
Re: galvas trauma?
08.09.2008 22:20
VAr bût arî kunìa èûla
No neçðanas
u.c. vainas, labâk aizej pie ìim.ârsta
Re: galvas trauma?
09.09.2008 12:10
pçc samaòas zudumiem auksti sviedri, drebulis, kâjas, rokas trîcçðana, nespçja atcerçties lietas, apjukums, orentçðanâs problçmas ir normâla parâdîba. Es arî Tev ieteiktu griezties pie neirologa (tas nebût nenozîmç, ka esi slima ar galvu vai traka u.t.m ). Izstâsti ârstam atklâti visu un esmu pârliecinâta viòð spçs ev palîdzçt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 17?
Ziņa: