attieksme

Aizsāka Kains 

Kains
attieksme
06.10.2008 13:50
Labdien!
Lieta tâda, ka ìimenes ârsts mani nosûtîja pie speciâlista, ar visu nozîmçjumu. Zvanîju pierakstîties pie speciâlista un tur man piedâvâja divus daþâdus datumus- viens ar ìim.ârsta nozîmçjumu un viens bez. Atðíirîba tâda, ka ar ìim.ârsta nozîmçjumu ilgâk jâgaida un maksa ir 2 Ls, bet bez nozîmçjuma var tikt mçnesi âtrâk, bet par 30 Ls. nu tâ kâ nozîmçjums man bija un atðíirîba starp 30 Ls un 2 Ls arî jûtama, tad pieteicos pa 2 Ls. Bet tad sâku domât vai maksâjot speciâlistam 2 Ls viòð bûs pietiekami motivçts iedziïinâties manâ problçmâ, vai tomçr bûtu lielâkas cerîbas tad, ja maksâtu par vizîti 30 Ls?
Paldies.
Petersons
Re: attieksme
06.10.2008 14:21
Pieòemu, ka ârstam gala rezultâtâ tâ kâ tâ tiek vienâda summa uz íepas. Bet vispâr - kârtçjo reizi pierâdâs, ka mûsu banânu republika ir vienkârði izcils kapitâlisma degradâcijas paraugs. Ir nauda - pieòemsim uzreiz, nav - ej, gaidi un ceri, ka izvilksi lîdz pieòemðanai.
Re: attieksme
06.10.2008 14:54
Teorçtiski tâ summa it kâ nemainîtos bet praktiki tur kaut kâda fîèa ir kuras rezultâtâ speciâlisti nepârprotami dod priekðroku tiem kas maksâ... Nezinu, vai nu saòemtâ summa atðíiras, vai saòemðanas laiks, vai tîri psiholoìiska tâ lieta...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: attieksme
06.10.2008 21:56
atðíiras cik saòem.
Re: attieksme
06.10.2008 22:53
valstij tak ir dotets un izrekinats cik var diena/nedela/menesi pienemt. parejais laiks tiek atvelets maksas pacientiem, un a ka maksas pacienti ir mazak tad rindas ir mazakas.
par sanemsanu - teoretiski vienadi,prakstiski nav ne jausmas. personigi es neesmu izjutusi atskiribu attieksme( viens arsts, 2 vizites - viena maksas, otra privata)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 25?
Ziņa: