Dîvainas sajûtas

Aizsāka Terijs 

Terijs
Dîvainas sajûtas
14.10.2008 10:06
Rakstu sakaraa ar vienu probleemu, kura jau ilgaaku laiku neliek mieru, taa ir saistiita ar kunìi, þulti, esmu bijis uz kobru divas reizes, pirmajaa bija viegls iekaisums kuòìii un paaraak daudz þults izdaliijies, otro reizi tikai þults... man bija uznaakuðas probleemas ar eeðanu, jo kad eedu, palika slikti, taa kaadu laiku bija un paargaaja, bet tad nelietoju alkoholu, man arii acis bieþi bija taadas saapoðas, apsaartuðas, tad nu alkoholu nelietoju vismaz 2 meen. un aciim bija labi, taka pazuda. Tad vienu dienu sanaaca iedzert vienu muti alus un palika diivaini, liekas, ka acis saaka graust, tad palika normaali, vakar izdzeeru vienu alus pudeli un ðoriit kaa saaku eest, pat iisti jau negribeejaas, baaþot eedienu mutee, it kaa ir ok, bet ne taa kaa jaabuut, takja drusku uz vemðanas refleksu. Ko man dariit ðajaa sakaraa un kas iisti ko ðaadu vareetu izsaukt?
Terijs
Re: Dîvainas sajûtas
16.10.2008 09:48
It kaa ar eeshanu viss ir labi bet uz sejas aada taada diivaina un izsitums viens otrs arii paraadiijaas... acis taapat grauzoðas, kaa lai tieku no taa valjaa? Gan jau ka laiks ies un paaries, bet kaa lai tiek valjaa no taa?
Re: Dîvainas sajûtas
16.10.2008 15:17
Hei, man sobrid ir lidziga kaite... Man te bonusa vel uz meles un kakla tadas ka pumpas sametusas. Tagad saku domat, ka tas no kunga problemam... Pedeja laika man ari pec esanas ir slikti, tada sajuta, ka vajadzetu pavemt... Tad vel man ari galva reibst... Vienu bridi ir labi, nakamaja sak krukities un nedaudz uz giboni velk... Sitie brinumi vispar man sakas pec nelielas dropes... Tev nav kaut kas lidzigs?
Terijs
Re: Dîvainas sajûtas
16.10.2008 17:36
Viss bija labi, pagaajuði aptuveni 2 meeneði kopð neko alkoholisku nebiju lietojis, reaali forði bija, izdzeeru vienreiz vienu mutiiti laikam alus, palika taa jociigi, bet neòeemu iipaði galvaa... naakamajaa dienaa domaaju, izdzershu tikai 1 pudeli un viss - nejuutos jua savaa aadaa, sejas aada taada taukaina, izmetas izsitumi ik pa laikam, bet nu jaa, peec iedzershanas galva saak saapeet taa diivaini un naakamajaa dienaa var saapeet visu dienu... taadas taka dusmiigs skatiens no taa arii, acis taadas paliek. Nu jau pamazaam saak atkal palikt normaali...
Terijs
Re: Dîvainas sajûtas
18.10.2008 15:29
Kurð orgaans vareetu buut vainiigs pie ðiis sajuutas izraisiishanas? Juutu arii to, a citreiz peec atseviðîem eedieniem uznaak nelaba elpa kalaa, pagurums... tas viss bija paargaajis, bet atsaakaas peec neliela daudzuma izdzera alkohola, un tad tas ilgi paiet, kameer paariet pavisam.
Re: Dîvainas sajûtas
18.10.2008 16:06
Smadzenes....
Terijs
Re: Dîvainas sajûtas
18.10.2008 17:04
Nu, protams, jaa, es sadomaajos ka man paliek slikti, kas man dariit nav ko vai?!
Re: Dîvainas sajûtas
18.10.2008 19:13
Tu esi izmekleets saakot no vairogdziedzera un beidzot ar kungi. Esi bijis pie vairaakiem aarstiem, un neviens neko nopietnu nav atradis. Nu tad vajag izdariit secinaajumus. Un nevajag pieveerst sakaapinaatu uzmaniibu katrai pumpai,kas uzmetas.
Terijs
Re: Dîvainas sajûtas
18.10.2008 20:16
Man vieniigais kas traucee ir tas, ka peec alkohola lietoðanas man negribas eest, paðsajuuta ir slikta, pretiigi ir, ja aizejot pusdienaas, nevar ieeest neko, jo negribas, bet eests nav! galva arii saap taa diivaini, ne taa kaa parastas galvassaapes!
Re: Dîvainas sajûtas
18.10.2008 22:47
Bet kur tad ir probleema - nedzer!!!
Terijs
Re: Dîvainas sajûtas
18.10.2008 22:59
Bet es gribu justies kaa cilveeks un sveetku reizees kaut vai glaaziiti iedzert! Kaut vai kompaanijas peec... agraak man shitaa nekad nebija!
Re: Dîvainas sajûtas
18.10.2008 23:13
Nu bet tagad ir, samierinies. Man ir slikta duusa katru dienu, kaut nelietoju alkoholu vispaar.... priecaajies, ka tas tev it tikai peec alkohola lietosanas.
Terijs
Re: Dîvainas sajûtas
18.10.2008 23:41
Ir uznaacis arii nelietojot, bet ja ielietoju, tad vairaakas dienas peec tam slikta paðsajuuta un izskats. Kas tev par probleemu?
Re: Dîvainas sajûtas
19.10.2008 11:49
Man ir VD. Arpus maajas neesmu eedusi jau gadu, jo ir bailes, ka paliks slikti.
Terijs
Re: Dîvainas sajûtas
19.10.2008 12:06
Man arii ðeit gribeeja to piespeeleet, pat teica, ka 100% tas ir, bet nekaa taada nav.
Vakar pirms ejot guleet, ap kaadiem 2iem naktii, izdomaaju paaeest, veel pa starpai pa nakti veeders bija taads saapoðs, bet tas jau no eeshanas tik veelu... bet mute gan bija pretiiga no riita, kad taa garða paariet, tad arii gribas eest.
Re: Dîvainas sajûtas
19.10.2008 13:13
Nu tad vari paskatiities google funkcionali kunga trauceejumi, kas noziimee, ka ir simptomi no kunga zarnu trakta, bet izmekleejumi neko nopietnu neuzraada. Bet tev so slikto dusu nepavada nemiers, bailes?
Re: Dîvainas sajûtas
19.10.2008 14:50
Vai tevi pârbaudîja uz helikobaktçriju?Ja ir problçmas ar kuòìa-zarnu traktu,iespçjams,ka uz sejas ir pârâk daudz savairojuðâs sejas çrcîtes,kas var dot ðâdus simptomus,îpaði pçc alkohola lietoðanas.
Pulveris
Re: Dîvainas sajûtas
19.10.2008 14:58
Terijam:
Vai nu tev kads ediena ber klat to pulveriti.(aizm.ka sauc) Man ta bija ka iedzer ta seja sarkana, asinsvadi galva pulse un nezeligas galvassapes.
Terijs
Re: Dîvainas sajûtas
20.10.2008 09:35
Ir taa, ka nopirku vakar Galstena un ðodien jau juutos pavisam cits cilveeks! Goda vaards! Es nevareeju saprast, vai no Motilium palika man labaak agraak vai no Galstenas, tagad zinu, ka Galstena arii paliidz! Sejas aada uzreiz veseliiga, aukstumaa juutos labi, silti, acis nav iekaisuðas un eestgriba ir laba-pat brokastis veesi dabuuju iekðaa! :)
Tikai interesanti tas, kas tieði ir saèakareejies man, ka taadas probleemas vispaar raduðaas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 1?
Ziņa: