Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs

Aizsāka Resnis 

Kâdu laiku mocîjos ar sâpçm labajâ sânâ. Aizgâju pie doka, uztaisîja kobru, asins ainu uztaisîja un iedeva ðitâdu slçdzienu, jâ viens kaut kâds aknu parametrs pabiris nedaudz, bet tas nçesot tik traki, lai stresotu. Izrakstîja Gasec -20 vienu kursu, lika ievçrot diçtu un ierobeþot stresu. Izdzçru to bundþu, nekâdâ jçgâ. Tâpat sâp labais sâns nu ne ïoti, bet nu tâ kâ, ja iet uz sporta zâli un par daudz saceï svarus sâp muskuïi, tâ man sâp labais sâns un vçl durstoðas labajâ sâna ir ja gribâs uz tualeti paèurât. Es vçl saprastu ja sâp un pâriet vai nepâriet, bet man ir tâk ka katru otro dienu es viòu sajûtu, viòð neïauj par sevi aizmirst. Varbût kâds var ieteikt ko darît, Gasec nomainît ar omeprazolu, vai ko. Varbût katru vakaru dzert konjaku 50gr. esmu dzirdçjis, ka tas nomierina iekðçjo nervu sistçmu?????? Varbût kâds var man palîdzçt noòemt man stresu, sâku domât dumjas domas, ka man varbût ir vçzîtis, nu nevar tâ bût ka divus gadus ir ðitâda ðtelle, kas nemainâs. Nepaliek ne sliktâk, ne labâk.
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
18.10.2008 22:32
Gsec ari ir omerozols, gasecir firmas nosaukums omeprozolam, pakonsultejies vel pie kada arsta. vai tev taisija tikai asins analizes?
Man viens ârsts taisîja kuòìa rengenu, kur slçdznies bija, ka kuòìîs nepârtraukti ir kairinâts no nerviem. Visu laiku ir kâ muskulis savilkts un tâpçc kuòìa sula tiek dzîta ne tur kur vajag un tâpçc sâpot labais sâns. Ðai teorijai es nenoticçju un aizgâju pie otra ârsta kurð nozîmçka kobru, vçdera dobuma ultrosonogrâfiju, asins analîzes. Un tas otrs par to pirmo neko sakarîgâku nav pateicis.
belissima...........es jau pie diviem ârstiem, neskaitot ìimenes ârstu esmu bijis, meklçt treðo. Tas jau izklausâs murgaini. Galvenais, ka katrs ârsts no savas slimnîcas viens no Gaiïiem, otrs no Linezera, gastro centra.
Nu, ar kardijas mazspçju diez tas ir saistîts...man ðitas zvçrs savâdâk izpauþas, ja vispâr izpauþas...varbût þults ceïu diskinçzija?Palasi literatûrâ, tâ bieþi ir uz nervu pamata.Katrâ ziòâ nekas briesmîgs neizklausâs.
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
19.10.2008 14:57
pirmais aarsts Tev pareizi pateica, otrs arii visu dara ok, jo jaaizmeklee un jaaaarstee ir, lai neiedziivojies ljaunaakaas probleemaas. tur nav nekaadu pretrunu...

aarstee nervus pamataa... kaa? muusdienaas katrs otrais aarstee nervus... ljoti daudz iespeeju... saakot ar tradicionaalaam "nervu zaalju" ripaam, beidzot ar visaadaam sevis izzinaahanas metodeem, kaa arii filozofijaam un meditaacijaam...

Tavaa dziivee ir kaut kaads stress... kaads un kaa to menedzheet -- vot i domaa...
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
19.10.2008 16:22
Runcene, atvaino, bet Tu visus gribi dabût savâ klubiòâ:-))) Stress vçl nenozîmç, ka nervi jâârstç. Ir jâtiek galâ ar stresu. Man, piem., baisi ir iepatikusies ðî metode, ar koncentrçðanos un to punktu, kas atrodas divu pirkstu platumâ zem nabas. Nevar koncentrçties, ja neatslâbina vçdera muskuïus. Un koncentrçjoties uz to, stresainâs smadzenes arî atslâbst, jo nevar vienlaicîgi koncentrçties gan uz stresu, gan uz ðo punktu. Tas ir tiem, kam problçmas ar kardiju un kuòìi, kâ man arî. Es patieðâm ðâdi slâbinoties sajûtu, kâ savilkti mani vçdera muskuïi. Iedarbojoties uz íermeòa muskuïiem var atslâbinât arî prâtu.
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
19.10.2008 16:32
vienkaarshaa tautas liimenii ruunaajot, es neredzu lielu atshkjiriibu starp tikshanu galaa ar stresu un nervu sisteemas sakaartoshanu... jo neprasme tikt galaa ar stresu kaa reiz liecina par ne tik veseliigaam reakcijaam uz pasauli... un kaut kaa nevienam neaizliedzu atslaabinaaties peec Tavas metodes... es kaa reiz saku, ka jaaizmanto viss, ko cilveeks var iedomaaties, kas vinjam vareetu liidzeet...

taa ir taada vecomodiiga reakcija -- ja tiek piemineeta nervu sisteema, znach ir maajiens, ka esmu traks... tas ir padomiski un ja gribi, tad ljoti padomiski psihiatriski...



Edited 1 time(s). Last edit at 19.10.2008 16:33 by Runcene.
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
19.10.2008 17:17
A vispâr es neko nezinu par padomisko pieeju nervu sistçmai. :D
"Veselîgas reakcijas uz pasauli"- vai tas ir kaut kas no ðîs sistçmas leksikona?
Jaunajâ Patiesajâ dzîvç ir par indigo bçrniem. Ir vçrts izlasît, lai varçtu apsmadzeòot tâdu aspektu, ka pasaule patieðâm mainâs, mainâs cilvçki, spçjas, kas kâdreiz bija retums, nu jau ir daudziem un lîdz ar to pasule izskatâs pavisam citâdi. Mçs taèu katrs to redzam tâdu, kâda ir mûsu izpratne par realitâti?
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
19.10.2008 18:02
iespejams tev vnk ir vel kada problema, kas nav saistita ar kardijas mazspeju
Man asins aina parâdija, ka viens aknu parametrs ir nobiris, bet ârsts teica, ka tas nçesot tik traki, lai kaut ko tur ârstçtu.
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
20.10.2008 11:59
Varbuut arii aknas ir pie vainas, taas atrodas tiesi labajaa saanaa.
Man arii ir kardijas mazspeeja, kas man vairaak izpauzas kaa smaguma sajuuta un slikta duusa peec eesanas, saapes labajaa saanaa nekad nav bijusas.
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
20.10.2008 16:06
Man arî ir kardijas maspçja, bet kas tas îsti ir? Mukulis, kas noslçdz kunìi?
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
20.10.2008 18:20
Kuòìis nenoslçdzas lîdz galam un saturs skalojas uz augðu.
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
20.10.2008 20:28
A vispâr es neko nezinu par padomisko pieeju nervu sistçmai. :D
(c) mellene

...tas, ka tu neko nezini par elektriibu, nenoziimee, ka tu to nelieto. Taapat ar padomisko pieeju...
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
20.10.2008 20:38
Kârtçjais komata gudrîbas grauds :D
Tad principâ es saprotu, ka vçl kâda mediía palîdzîbu meklçt ir bezjçdzîji, kâ saka dzîvo un ciet. Tad jau sanâk ka ir slimîbas kas nav ârstçjamas, nu nekas, tad vakaros tempðu konjaku. Kaut man arî mçdz iekðas sâpçt ja ir bada sajûta, ja paçd tad pâriet. Stulbâkais, ka pats nezini kas tev ir. Sâp kuòìis vai labais sâns, iedzer omeprazolu paliek labâk, kaut man liekas, ka psiholoìiski paliek labâk. Principâ stulbi.
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
20.10.2008 21:25
mediciina sheit ir speejiiga paliidzeet vien simptomaatiski...

paareejais ir Tavas dziives sakaartoshana...

bada saapes liecina par duodeniitu jebshu 12 pirkstu zarnas iekaisumu, pluss Tev ir reflukss jeb atvilnis...

abas ir kaites "uz nevu pamata"... vari dzert savu konjacinju, jo tas ir vechu tradicionaalais antidepresants... tikai iekshaam tas nepatiks.... Tu visu sakairinaasi veel vairaak... naakamajaa riitaa var kaartiigi cepinaat, jo atvilnis izdedzina bariibas vadu, bet Tu tur laistiisi pa virsu spirtu... uzlej jeelai bruucei spirtu -- tas pats...

ja kaadam buutu aatra un fiksa recepte shai kaitei, tas jau sen buutu dabuujis Nobela preemiju...
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
20.10.2008 21:59
Man patîk, Runcene, Tavas diagnozes un prognozes:-)))
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
21.10.2008 00:24
Bada saapes ir duodeniitam, tas nu toch no pieredzes
Par stresu-jo pats mieriigâks, jo kunìis nestreiko, tas ar no pieredzes..un protams, ja nesaçdâs íiplokus kâ es sestdien, un ðodien brînos par vçdersâpçm..
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
21.10.2008 01:00
Ja íiplokus çdot katru vakaru divas nedçïas no vietas, tad brûces kuòìî sadzîstot. Òus, man nekas no íiplokiem vairs nesâp...tâtad varam secinât, íiploki aizdzen arî stresu un nervu kaites...atgaiòâ nepatîkamus cilvçkus un tâ :-)))))))))))
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
21.10.2008 20:44
Strawberry, kâ Tu tieði konsentrçjies uz to punktu, vakar mçìinâju, nekâ nesanâk, t.i. no ârpuses vai iekðpuses?

Íiploki atgaiòâ visus cilvçkus :)

Man tie íiploki karbinâdç bija stipri pa daudz, tâ ka uguni spïaut var...par traku!
Re: Kuòìa kardijas daïas nepietiekama slçgðanâs
21.10.2008 21:02
Nç, karbonâdç íiploki neder. Jâçd tâpat.
Uz punktu koncentrçjos no ârpuses.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 25?
Ziņa: