kungis :(((

Aizsāka kata 

kungis :(((
01.05.2009 13:09
Man ir nelielas probleemas ar kungi, ik pa laikam dedzinaasana, smaguma sajuuta veederaa, dazreiz liekaas ka skaabe uznaak uz augsu, ja saeedos daudz cepta paraadaas pat saapes. Bet parasti viss tas aatri paargaaja. Bet vakar vakarinaas eedu ceptu galu, bet peec eesanas it kaa viss bija OK, tad peec 3h apeedu vakar pirktas zemenes 5gb, un peec 5min. saakaas stipras saapes veedera augseejaa dalaa, pilniigi kaa krampji kungii. esmu nomociijusies visu nakti, tagad it kaa nav saapes, bet ir juutiigs. Un kad guleeju saraavusies cokuraa, tad it kaa bija vieglaak.Tas man taa pirmo reizi, varbuut kaadam ir idejas kas tas ir, varbuut kaadas zaales.... bet man maajaas praktiski nekaa nav, taadeel iesakies bezrecepsu medikamentus.
meitene1
Re: kungis :(((
01.05.2009 13:34
Man arī tā ir bijis. Es kādu laiciņu padzēru smilstērkšķu eļļu (apm.2 nedēļas no rīta tukšā dūšā), allaholu, ēdu vieglāku pārtiku, bifido jogurtus. Ir dzirdētēts, ka var dzert medusūdeni no rīta tukšā dūšā. Pilnībā kādu mēnesi atturējos jo cepta, žāvēta, alkohola, rozīnēm utt. Man pārgāja un šobrīd jūtos labi, bet es piedomāju pie tā, ko ēdu. Bet es domāju, ka prātīgākais būtu aiziet pie ārsta.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 19?
Ziņa: