Slēptās infekcijas – kādas viņas var būt???

Aizsāka Ela 

Jau gadiem mokos ar iekšu problēmām un sāpēm un vispārēju ne visai labu jušanu, bet dažādās pārbaudēs neko īsti neatrod. Tagad nokļuvu pie hematologa, jo leikocīti ilgstoši nedaudz pazemināti. Sīkākās analīzēs atklājās, ka vēl citi asins rādītāji nav normā. It kā esot jātaisa kaulu smadzeņu punkcija, bet palika tā, ka vēl pēc mēneša pārtaisīs asins analīzes, jo tādi rādītāji varot būt arī no kādas infekcijas. Faktiski kaut kāda slēpta infekcija ļoti labi atbilstu maniem simptomiem, jo man ļoti bieži ir tā, ka neesmu slima, bet īsti labi arī nejūtos. Ik pa brīdim lūpas deg, galva neskaidra, acis sūrst, svīstu, sāp iekšas, bišķi mugura, sāp locītavas, bet no otras puses nav tās nespēka un slimuma sajūtas, kad pilnīgi skaidri saproti, ka esi tiešām slims. Turklāt analīzes pamatā normālas arī šādos brīžos.
Tad nu jautājums – kādas tad ir tās infekcijas, kas var slēpti sēdēt iekšā? Man ir taisītas analīzes un mononukliozi un boreliozi, to nav.
Te dažkārt cilvēki sūdzējušies par līdzīgām izjūtām un regulāru nedaudz paaugstinātu temperatūru (kaut vai tepat zemāk posts) – vai kādam kaut kas ir arī atrasts un noskaidrojies? Ko vēl vispār var meklēt? Vai infektoloģijas centrā var griezties ar šādām miglainām sūdzībām, viņi būtu gatavi kaut ko meklēt?
Re: Slēptās infekcijas – kādas viņas var būt???
25.05.2009 09:44
Uzraksti savu @, parunāšos!
Re: Slēptās infekcijas – kādas viņas var būt???
25.05.2009 13:12
Mani arī interesē jautājums par grūti atklājamām infekcijām bet bez visādu brīnumlīdzekļu iesaistīšanu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
cik zemi skaitās pazemināti leikocīti?
man 2 gadus lēkāja starp 3,4 un 3,8 tūkst. pēdējās analīzes bija 4,0. (beidzot vismaz uzlabojums :))) ĢĀ saka, ka normāli. bet vai tiešām par šādiem rādītājiem nav vērts uztraukties?
Re: Slēptās infekcijas – kādas viņas var būt???
25.05.2009 17:22
Ela
Nu man zemi leikocīti no 2,6 - 3,7 ir jau 20 gadus, tā kā labprāt padalīšos savā pieredzē, daudzi simptomi arī sakrīt!
kāpēc te nepadalies. citiem arī var noderēt.
Nebiju pie kompja šīs dienas.
Sance, meils deltadel@live.com, un ļoti labprāt dzirdētu līdzīgu pieredzi, bet tiešām, kāpēc gan ne šeit?
Man arī leikocīti ir tikai pavisam nedaudz pazemināti, pēdējoreiz 3.4, un tas tiešām neskaitās tāds rādītājs, lai būtu jāuztraucas, neviens ārsts nekad nav tam pievērsis uzmanību. Vienkārši šobrīd tiek meklēts, kas varētu būt vainas, jo man tā liekas un arī mans doks piekrīt, ka nav normāli regulāri justies slikti, tāpēc tiek taisītas šādās tādas analīzes un arī tika ieteikts apmeklēt hematologu, kur izrādījās, ka daži rādītāji varot liecināt vai nu par kādu asins vainu jeb par kādu infekciju. Ja nu tā tiešām izrādītos kāda asins kaite, tad jau hematologs visu izstāstīs, kas un kā, bet man interesē šis jautājums par slēptajām infekcijām, tāpēc arī gribētos dzirdēt, vai kādam kādreiz kas ir atrasts un kas. Ir dzirdēts par mononukleozi, bet tā netika atradsta.
Re: Slēptās infekcijas – kādas viņas var būt???
02.06.2009 23:30
Eu, bet tiesam - kapec neviens negrib padalities seit? Man ir kaut kas lidzigs - visu laiku jutos slikti, sap galva, nevaru izguleties, jau vairakus gadus kermena temperatura ir 37,2, ka pateica arsts - ja jau vina visu laiku ir tada, tad tas jau esot normali... Cik es esmu dzirdejusi, tada temperatura liecina par iekaisumu, bet man nekadu iekaisumu nav atklajusi...
Man arī interesē pazemināti leikocīti, jo manam bērnam jau no dzimšanas tie ir pazemināti, bet izmaiņu pašā formulā nav.
labdien,
Vakar biju pie arsta pakal analizem. Pirmo reizi dzive man bija konstatets zems leikocitu limenis. loti prieciga es par to nebiju. Arste teica ka ipasi neko darit nevajag bet reizi pusgada jataisa asins parbaude. Es domaju ka tas var radities herpesa virusa vai epsteina barravirusa del kuri sez mana organisma jau ilgus gadus. Es biju aizgajusi pie hematologa linezera slimnica kur man veica pilnu asins analizi. Konstateja ka sie divi virusi sez man asinis un no viniem nekadigi neizvairities:( Teica ka patstavigi jataisa analizes un jadzer Wombenzim tabletes.
Ta ka ir ka ir, galvenais nebazt ieksa visadas kolas un tam lidzigu jo tas var tikai pasliktinat situaciju.
Vienkarsi biezak jataisa asins analizes un jakontrole situaciju. Es ieteiktu uztaisit analizi uz herpesa un epsteina barravirusiem un ja vini bus organisma un raditaji bus augsti tad jau leikocitu zems limenis var radities tiesi nio ta.
Meitenes, jums tipiska psihosomatiska saslimšana- neko neatrod, bet jūtaties slikti...Un ja katrs tagad sev sāktu skaitīt leikocītus uc, tad ārprāc kas darītos. Vai nav kādas psiholoģiskas problēmas, kas jūs nomoka?
Re: Slēptās infekcijas – kādas viņas var būt???
12.06.2009 11:54
qwick tūlīt atrausies: ieskaidro kādam, kurš dzird balsis, ka viņš tās nedzird... te būs tas pats... lai cilvēki meklē sev tās infekcijas; skaidrs, ka psihosomatika, bet tur jāsagaida brīdis, kad ģimenes ārstam pieriebsies un viņš slepus izrakstīs lexotanilu...

drīz te pieteiksies vienšūņu izdzinēji...
Protams, ka var jau būt visādas SLĒPTAS infekcijas, bet nu ne jau tik ļoti, lai pat infektoloģijas centrā neko neatrastu... Un herpes vīruss un vēl visādas figņas sēž iekšā ap 90% cilvēku. Bet galvenais jau ir cerēt un ticēt, ka MAN KAUT KAS IR.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 21?
Ziņa: