Nobijos.....no pārāk zema asinsspiediena.

Aizsāka marii 

Nobijos.....no pārāk zema asinsspiediena.
15.07.2009 13:38
Sāka sāpēt galva pakausī šodien no rīta,parasti man tā ir ja ir paaugstināts asinsspiediens,ir bijis pat līdz 205-augšējais,pirms daudz gadiem,tad nokļuvu slimnīcā no darba tagad ap 120/90.......tas būtu normāli,saprotu jau ka velk uz hipertoniju,un šorīt sajutu tās pašas sāpes,domāju ka augsts,pamērīju vairākas reizes.....ir 90/75.......ko tas pēkšņi varētu nozīmēt...tik liela starpība,un TIK ZEMSman nekad nav bijis.
Gribēju jau palikt zem mēles CORINFAR ,kas pazemina................labi ka vispirms pamērīju,tad gan laikam būtu ZIEPES.

Tag ad mazliet galva reibst,bail ka neapgāžos..........un tad vel STULBS jautājums,vai ar zemu arī var saukt ātro palīdzību,tāpat kāar augstu?
Varu bišķi nomierināt, ka šodien daudzi slikti jūtas- laikam sakarā ar tik sutīgu, skaidru laiku. Es ar jau divas dienas esmu taka pussamaņā. Tik zems spiediens rada paniku utt. Nemaz nezinu ko tur var darīt...
sakne(īstā)
Re: Nobijos.....no pārāk zema asinsspiediena.
15.07.2009 13:46
Jāā...pazīstama situācija, mani arī, kad vēl nebija mērāmais mājās, ai rociņas aizvilka līdz aptiekai pamērīt "šausmīgi augsto spiedienu"...izrādās bija 90/70, sajūta vnk krimināla. Aptiekā teica, ka nekas traks, lai padzerot stipru tēju vai kafiju, un Dieva dēļ, lai neguļot. Zini, pāris studu laikā palika labāk.
Man trešo dienu tāds zemais 97/70 un sirdrs kā knapi dzīva. Pareizi saka, ka nevar gulēt, bet gribās aizmigt pat uz ielas. Traks nespēks un sajūtas tiešām kriminālas. Brīžiem liekas, ka smoku nost.
Re: Nobijos.....no pārāk zema asinsspiediena.
16.07.2009 00:31
Man arī tā ļoti bieži ir,ātros sauca tikai vienu reizi,jo paģību,tie ieteica,šokolādi ar melno STIPRU tēju ar daudz cukuru...palīdz tagad vnm...:))
Re: Nobijos.....no pārāk zema asinsspiediena.
16.07.2009 20:51
Paldies ,nu jau ir normāli,bet ja nu gadījumā atkal uznāk,vai tiešam tikai šokolāde,kafija,tēja var palīdzēt,vajadzētu būt kādām zālēm.......kaut gan ta ari ir labāk,ja var iztikt bez ķīmijas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 24?
Ziņa: