noteikts artrīts

Aizsāka Zane1964 

noteikts artrīts
21.09.2009 13:49
Sveiki!

Tā, visbeidzot oficiāli varu ziņot, ka man ir diagnosticēts artrīts, gan vieglā formā, bet tomēr - tā esot hroniska un neārstējama slimība..tikvien kā apārstējama. Man ieteica regulāri kustēties, pasportot un ja nu ļoti sāpot, tad jādzerot pretsāpju zāles. Liels BET - es nelietoju zāles tabletēs. NU un tagad esmu noskaidrojusi, ka ir arī veids, kad zāles tiek ievadītas locītavā, vai kāds zina par šo ārstēšanas metodi? Vai tā ir sekmīga? Kas tās ir par zālēm? Vai varat ko ieteikt?
(Starpcitu arī ziedes man nepalīdz ()
Re: noteikts artrīts
21.09.2009 23:29
1) kāds artrīts
2) kāpēc nelieto tbl?
Osteoartrīts ceļa locītavai! Kas attiecas uz tabletēm - ir savi veselības iemesli un ja tomēr ir citi ārstēšanas līdzekļi - varētu būt manis pieminētā injekcija, tad noteikti dotu priekšroku tai! Cik noprotu, par šīm injekcijām nevienam īsti nav plašākas pieredzes vai viedokļu?! te apskatīju internetā - atradu tādas hialuronskābes injekcijas GOon un durolane, ko ievada tieši locītavā. Vēl neesmu paspējusi tuvāk tās izpētīt kas un kā!
Ja ir kādam kāda pieredze, lūdzu dodiet ziņu!
Tikmēr - apskatīšu informāciju par šīm injekcijām ...
Re: noteikts artrīts
24.09.2009 13:32
Nu, man arī bija injekcijas locītavā, tikai zāles citas, tāpat kā kaite cita. Man injekcija palīdzēja- uz 10 dienām vispār aizmirsu, ka man tāda kaite ir. Tikai ko Tev dod mana pieredze, ja Tev slimība cita un zāles arī citas?
Šīs injekcijas ārsti cenšās taisīt tik tad, ja tabl. nepalīdz. Lai ievadītu zāles, ir jāpārdur locītavas somiņa un pastāv risks locītavā ievazāt infekciju.
Re: noteikts artrīts
24.09.2009 13:35
Zāles jau nav baltmaize- par to var jautāt: kā jums garšoja un tad izlemt, pirkt vai ne.
Re: noteikts artrīts
25.09.2009 01:15
Cik man zināms, locītavās injicējamās zāles nav nemaz tik nekaitīgas..., jo tās ļoooti bojājot locītavas skrimsli..
Te arī paralēli interesējos par esošajām injekcijām. paliku pie Durolane - injicējāmās zāle. Internetā gan atsauksmes neatradu, bet ārsts pie kura biju šo ieteica. Nu un pagaidām pozitīvi. Dakters teica, ka šo injekciju ir jāinjicē vienu reizi, (citas 3 līdz 5 reizes) un visdrīzāk par slimību aizmirsīšot.. - uz ko es ļoti ceru!!!! :)

Paldies visiem!
Re: noteikts artrīts
29.09.2009 20:04
zane 1964
pastasti ludzu kaut ko tuvaak par tam injekcijam..Cik maksa un kurš ārsts to ieteica?
Re: noteikts artrīts
31.10.2009 20:20
Zane!
Man arī šī injekcija interesē - ceļgaliem. Ja Tev jau ir kāda pieredze, labprāt uzzinātu atsauksmes.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 25?
Ziņa: