sāp pēdu un plaukstu kauli

Aizsāka pecece 

pecece
sāp pēdu un plaukstu kauli
01.10.2009 17:10
Pie kaa lai griežaas peec paliidz?
Visas iespej. analiizes iztaisiitas, slimniicas izguletas, bet saap peedu un plaukstu kauli.Izteikti saaka saapeet kaa iestaajaas menopauze.Obj. atradnes nekur nekaadas.
Iipashi miera staavoklii, labaak ir vienmeeriigi kustoties.Toties no riita pirmie soļi ir kaa pa stikliem.
Re: sāp pēdu un plaukstu kauli
01.10.2009 21:18
reimatologs
sakne(īstā)
Re: sāp pēdu un plaukstu kauli
02.10.2009 11:48
Zini, varu ieteikt izmēģināt vienu tautas recepti, man palīdzēja! Pēc onko operācijas sāka nežēlīgi sāpēt VISI kauli, sevišķi kāju pēdas un plaukstas, nevarēju naktis gulēt...tad kādā grāmatā izlasīju recepti un nolēmu pamēģināt. Tātad : apmēram 300ml 9 proc. etiķī 15 min. uz lēnas uguns vāra 1 ēd. kar. kumelīšu, izkāš, un siltu apliek sāpošām vietām, tur, kamēr patīkamas sajūtas..es turēju kādu pusstundu. Šīs darbības izveicu apmēram nedēļu un sāpes pazuda. Nesolu brīnumus, vnk stāstu savu pieredzi...katram palīdz kaut kas cits, ja vispār palīdz:)))
pecece
saknei(īstai)
02.10.2009 21:36
noteikti izmeeginaashu kumeliites etiķii. bet vai katru vakaru jaavaara jauna porcija vai var vairakkaartiigi izmantot vienu un to pashu uzsildot?jau ieprieksh pateicos.
sakne(īstā)
Re: sāp pēdu un plaukstu kauli
03.10.2009 10:36
Es aizmirsu, kā bija rakstīts, bet man kumelīšu netrūka un vārīju jaunas...varētu būt, ka labāk tomēr katrreiz svaigas. Samērcēju kokvilnas zeķītes, uzvilku, pa virsu celofāna kulīti, tad otras zeķītes un skaties televizoru :))) kad sāk kņudināt, ņēmu nost.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 7?
Ziņa: