psoriātiskais artrīts

Aizsāka debesis 

psoriātiskais artrīts
20.10.2009 14:48
Sveiki, portāla apmeklētājiem.
Man ir psoriātiskais artrīts, diagnozi uzstādīja novēloti pēc 4 mēnešiem, ārstējos tikai otro mēnesi...sīkumos pat negribas atcerēties... Lietoju tādas zāles kā prednisolons, salazoperīns (sulfasalazīns), arkoxia un metotreksāts reizi nedēļā.
Lasot zāļu instrukcijas nelabi metas, runājot par iespējamām komplikācijām... bet nu vismaz visu to dzerot no gultas varu piecelties un kustēties...Un nerunājot par to man ir tikai 30 gadi...
Varbūt kāds ir mēģinājis homeopātiskos līdzekļus...varbūt kādam ir kāda cita pieredze...
Ļoti gribas atkal nodarboties ar sportu, iet peldēties, pirtī... Bet neko no tā nedrīkstu darīt... jau līdz reibumam...
Re: psoriātiskais artrīts
20.10.2009 16:14
peldēties gan manuprāt drīkst.. sulfasalazīns man palīdz ļoti labi, tikai viņam blaknes..tas tiesa
Re: psoriātiskais artrīts
21.10.2009 22:21
Homeopātisko ārstēšanu var nozīmēt homeopāts, bet tikai pēc personīgās apskates. Sportu u.c. - nu, drikst, protams, bet atkāl, jāredz pacientu personīgi. Psoriāze kopā ar artrītu diezgan veksmīgi ir arstējāma kompleksaini - diēta, spec. vingrinājumi. Pacientiem palīdz, viņi saka. Ar vārdu sākot, nekas vēl nav beidzies.
Blaknes preparātiem un to efekts - no comment.
Re: psoriātiskais artrīts
23.10.2009 15:28
Skatos īpaša atsaucība no lasītāju puses nav pamanāma, droši vien es ar papriku vienīgās kam šeit Latvijā tāda kaite. Bet, lai kā paldies par tām pašām atsauksmēm kas ir.
Secinājumus viens - informācijas Latviešu valodā par šo praktiski nav, labi ka man perfektas angļu valodas zināšanas un varu daudz ko atrast internetā. Arī angļu forumā ļoti izsmeļošas atsauksmes un cilvēku pieredze, tiešām noderīgi.Tad nu pārvietošos ar savu lietotājvārdu uz angļu forumu, šeit laikam man nav ko darīt :)
man nav diagnoze, meklēju nemitīgi ceļu, lai justos labāk, bet man ir gan psoriāze, gan artrīts, artroze kakla sakriemelī,un trīc kreisā ķermeņa puse -diezvai tas nav tas pats, būtu vērtīgi sazināties, bet laikam jau par vēlu- debesis jau aizslīdējušas...
slimā
Re: psoriātiskais artrīts
15.11.2009 10:54
Dr. Igors Kudrjavcevam ,sakiet lūdzu homeopātiskās zāles tiešām palīdz psoriātikam artritam, vai tas ir blefs,jo pati dzeru zāles ARAVA,METATRAKSĀTS,MEDROLS,dzēru -CELEBER tagad COLTRAX,tas viss tiešām uzdzen šermuļus,bet toties mazāk sāp,man ir 37 gadi un gribās vēl normāli padzīvot?Jo pati lietoju iepriekš homeopātiskās zāles ,špricējos kakla osteohondrozei,palīdzēja neilgam laikam ,bet zāles ir drausmīgi dārgas,jo tos bija izrakstīts ļoti daudz.Paldies par atbildi!
debesis-daudziem ir tāda kaite,dzeram zāles un samierināmies ar to,ka joprojām dzīvojam un staigājam!
debesis. Klausies kadi tev bija simptomi? Un ka viņi noteica ka tev tieši psoriātiskais artrīts nevis kada cita slimiba ?
Vai tev sap locitavas un ada ir izmainita tur kur iekaisums?
Paldies.
Labdien!
Jā, arī es esmu šo laimīgo vidū. Psoriātiskais artrīts, tādu diagnozi man noteica Stradiņu slimnīcā pirms kādiem 12 gadiem. Biju jau tuvu izmisumam, sāpes visās iespējamajās ķermeņa locītavās, biju izgulējies slimnīcā, iztērējis kaudzi naudas dažādām analīzēm, apēdis kubikmetriem visdažādāko tablešu un kapsulu, bet rezultātā palika arvien sliktāk. Bija grūti tikt laukā no gultas. Nolēmu, ka ja tradicionālā medicīna nespēj palīdzēt, tad jāķeras pie netradicionālās. Neatceros, kur, bet atradu informāciju, ka esot tāda metode Iridodiagnostika, kur diagnozi nosaka pēc acs. Tur arī devos. Rezultātā tai acī man neko neatrada, bet speciālists, kas tur darbojās, iztaujājis mani par sūdzībām, pateica, ka artrītu var izārstēt ar bišu indi, precīzāk, pareizās vietās pie locītavām saņemot bišu dzēlienus, ko viņš pats sev savulaik arī veiksmīgi pielietojis. Tad viņš man ar marķieri sazīmēja punktus uz ķermeņa, kur es pats varēšu pielikt bites, lai iedzeļ. Bija sāpīgi, izveicu eksekūciju ar aptuveni 40 bitēm, pēc nedēļas vēlreiz. Pēc tam, kad nogāja pampums bija tā, it kā varētu lidot, nekas vairs nesāpēja. Vēlāk, pēc kādiem pāris gadiem es izveicu to pašu vēlreiz. Artrītu esmu apārstējis, bet psoriāze ir palikusi, ar to ir ļoti grūti cīnīties, ik pa laikam kaut kur lien laukā.
aste
Re: psoriātiskais artrīts
12.10.2010 21:40
kur tādas bites var dabūt un kā sauc ārstu, kas sazīmēja punktus?
padoms
Re: psoriātiskais artrīts
12.10.2010 21:58
ilsi, uzraksti debesim uz e-pastu....uzspiežot uz nika atveras.
Ka tas bites piedabut pie tiem noteiktiem punktiem?
Re: psoriātiskais artrīts
26.04.2013 22:39
To laikam var nosaukt par kārtējo naudas pelnīšanas paņēmienu .Bites kodiens izsauc sāpes un ievada organismā histamīniem līdzīgas vielas. Sāpes izsauc organisma atbildes reakciju. Izdalās adrenalīns,kas veicina visu dziedzeru darbību. Arī hipotalāmu, kas dod komandu izsviest organismā antihistamīnus un bionarkotikas.
Organisma atbildes reakcija var paaugstināt organisma imunitāti.
Bet to var izdarīt ar citiem, daudz humānākiem līdzekļiem. Jārunā ar imunologu.
Lai veiksme un saprāts.
Re: psoriātiskais artrīts
26.04.2013 22:55
Bet kur tas bites vispar liek?uz saposam vietam?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 5?
Ziņa: