Nātrija hlorīds, aknu attīrīšana!

Aizsāka Kardens 

Nātrija hlorīds, aknu attīrīšana!
22.12.2009 19:09
Sveiki, lasiju, ka psoriazei labi palīdz, vismaz uz laiku, aknu attīrīšana ar nātrija hlorīdu, varat lūdzu pastāstīt tuvāk kā tas notiek? Kur to var nopirkt utt?
Domāju, ka koraļļu klubā tev ar prieku to pārdos, taču var dabūt arī no manis - 10LVL par 100g maisiņu.
Ja nopietni - tas ir sāls, parastais jeb vārāmais, utt..
Re: Nātrija hlorīds, aknu attīrīšana!
22.12.2009 21:56
Ak, es. ķīmijas stundas būs piemirsušās. Ēm, bet kā tad ar viņu attīra tās aknas?
Danke
Laikam tomēr gāja runa par nātrija hlorīTu nevis hlorīDu.

Nātrija hlorītu sajauc ar citonskābi un rezultātā rodas viens no stiprakajiem oksidētajiem - hlora dioxīds, to ieņemot iekšķīgi tiek oksidēti visi mēsli kas tava organismā sakrājušies gadu gaitā, ne tikai aknās. Visur kur tiek asinis tiek arī hlora dioksīds, ķīmiskās reakcijas rezultātā rodas sāls un ūdens līdz ar to nekādu negatīvu blakusefektu šim līdzeklim nav.

Tā štelle strādā ļoti labi un pats galvenais neviens to netirgo, jo izejvielas maksā kapeikas. Farmaceiti visā pasaulē plēš matus un nezin kā to aizliegt jo miljoniem cilvēku to lieto ikdienā un izārstējas no vēža, malārijas u.c. nepatīkamām slimībām ar kurām dakteri netiek galā.

Te ir mazs video kā to gāzi uzražot un izšķīdināt tīrā ūdenī, kuru pēc tam dienas laikā izdzer. Tā vairākas nedēļas un Jūsu organisms būs kā zīdainim.

http://www.youtube.com/watch?v=NpM4xZESkNE&feature=related

Tātad natrija hlorītu Latvijā var nopirkt šeit: http://www.enola.lv (caur internetu ārzemēs gan ir daudz lētāk)
Citronskābi jebkurā pārtikas veikalā.

Man personīgi vairāk patīk dzert ozonētu ūdeni, efekts līdzīgs, varbūt mazāk efektīvs, bet toties nav tā pretīgā CL2O piegarša.
Re: Nātrija hlorīds, aknu attīrīšana!
22.07.2012 16:38
Tā štelle strādā ļoti labi un pats galvenais neviens to netirgo, jo izejvielas maksā kapeikas. Farmaceiti visā pasaulē plēš matus un nezin kā to aizliegt jo miljoniem cilvēku to lieto ikdienā un izārstējas no vēža, malārijas u.c. nepatīkamām slimībām ar kurām dakteri netiek galā.
K------------------------------------------------------------------------
Kur var izlasīt,ka autoram ir piešķirta Nobeļa prēmija?
Hlora savienojumi tika izmantoti I pasaules karā , kā ķīmiskie ieroči,cilvēku nogalināšanai.
Bojā plaušas. Balina ,ārējās dezinfekcijas līdzekli. Ļoti toksisks.
Citu ziņu interneta neatradu.



Edited 1 time(s). Last edit at 22.07.2012 16:45 by Mazdakteris1.
Lūk oficiāls pētījums par hlora dioksīda nekaitību lietojot to iekšķīgi.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1569027/pdf/envhper00463-0059.pdf

Patlaban iet ļoti nikna cīņa un apmelošanas kampaņa no FDA puses pret MMS / CDS un tā entuziastiem. Skaidrs, ka FDA darīs visu lai viņu barotāji - lielās farmācijas korporācijas neciestu, tāpēc ASV un lielākajā daļā eiropas līdzeklis ir oficiāli aizliegts. Brīvajā pasaulē MMS izmanto oficiāli, rietumu pasaulē - nelegāli. Pārsvarā tiek ārstēta malārija, pret to MMS ir visefektīvākais līdzeklis pasaulē, un vēzis.

LŪDZU NOSKATIES ŠO ĪSO RULLĪTI, TUR IR ATBILDE UZ TAVU JAUTĀJUMU (SNIEDZ SERTIFICĒTS ĀRSTS)

http://www.youtube.com/watch?v=bp1eqTajcpQ

Nobela prēmiju diemžēl MMS autors nesaņems, un MMS NEKAD neļaus "iziet masās" , jo to nav iespējams nopatentēt tāpat kā cukuru vai sāli.
Pie tam kā zināms veselus cilvēkus ir grūtāk kontrolēt, tāpēc sistēmai vajag slimus, kas vienmēr gatavi pirkt drapītes. Pie tam atļaujot MMS naaktos likvidēt visu onkoloģijas industriju, bet taa katru gadu ienes miljardus. Iedomājies kāda skāde farmācijas magnātiem. ASV piemēram onkoloģijas pacienta izdevumi sastāda stipri virs 100 000 $ un kā zināms ASV ar vēzi slimo katrs piektais. Var viegli aprēķināt kādas summas tur grozās.

UN VISBEIDZOT IZLASI LŪDZU ŠO RAKSTU:

http://usobserver.com/archive/june-12/mms-myth-or-miracle.htm
Re: Nātrija hlorīds, aknu attīrīšana!
23.07.2012 23:13
Šizofrēnija ir neārstējama līdz mūža galam.Viņu var tikai pieklusināt .
Diemžēl.
Re: Nātrija hlorīds, aknu attīrīšana!
24.07.2012 19:32
Mazdakteris1

Kāpēc Tu domā, ka jurcim ir šizofrēnija? Es konkrētai Tēmai nesēkoju līdzī, varbūt vēlāk papētīšu sīkāk bet kopumā Tu taču saproti, ka medicīnā un farmācijā cīņas notiek ne pa jokam. Un tā ir pilnīga realitāte, ka netiks veiktas darbības kas samazina ienākumus. Cilvēku izārstēšana kā reiz ir viena no tām darbībām kas samazina ienākumus.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Nātrija hlorīds, aknu attīrīšana!
24.07.2012 20:04
Es neatbalstu savstarpēju speciālistu riešanos.
Lai jurcis uzrada medicīnas speciālista diplomu. Tad varēsim runāt vai nerunāt par pacientu pretlikumīgu krāpšanu, merkantilu interešu vārdā. Pie tam nopietni aodraudot lētticīgo cilvēku veselību vai pat dzīvību.
Es nevaru atbalstīt pretlikumīgas darbības publiskā telpā.
Ar koncentrētu šāls šķīdumu var ārstēt psoriāzes ārējās izpausmes. To dara jūras ūdeņos ar paaugstinātu Nātrija hlorīda (vārāmā sāls) sastāvu.
Jebkura šūna kas tiek ievietota šķīdumā , kas ir lielāka par 09% NaCl iet bojā. Visas cilvēka šūnas satur šo koncentrāciju.
Tāpēc okeanā esošie pazudušie iet bojā dzerot jūras ūdeni.
Arī klizmas,kuras pārsniedz 09% koncentrāciju izsauc šķidru vēdera izeju. Jo pamatojoties uz osmozes principu , miljoniem šūnu adod savu šķidrumu zarnu traktam.
Hlora savienojumi ir inde! Ja viņu koncentrācija pārsniedz 09%, tad ta ir inde dubultā.
Secinājums. Ar jurci ir janodarbojas Latvijas Republikas prokuratūrai.
Moderātori, kas atbalsta noziedzīgas darbības arī var nest juridisku atbildību , ja kas.Ir robežas, ko pārkāpt nedrīkst neviens.
Cik saprotu runa gāja par ūdens dezinfekciju ar hlora savienojumiem.Ūdens pie paterētājiem nonak taja stadijā, kad hlors jau ir noreaģējis un nogalinājis kaitīgas baktērijas. Tā koncentrācija nepārsniedz pieļaujamās robežas.
Cieņā.



Edited 1 time(s). Last edit at 24.07.2012 20:27 by Mazdakteris1.
Re: Nātrija hlorīds, aknu attīrīšana!
24.07.2012 20:39
redz, ku!, runāt un rakstīt jau var nezin ko, bet šeit pirmajā lpp. ir informācija no iestādēm, kas saistītas ar tradicionālo veselības aprūpi, tātad arī forums ir vairāk tradicionāls, resp, runā par to, kas ir pierādīts ar zinātniskām metodēm.

un man šķiet, ka sava veselība var interesēt tikai katram pašam, Tu krietni pārspīlē farmācijas industrijas spēju kaut ko tik ļoti mainīt vai ietekmēt. ir gana daudz cilvēku, kas medikamentus lieto ļoti maz un pie ārstiem vispār neiet, citi prot līdzsvarot. lielākā daļa ļaužu zina, ka medicīna un farmācija sen ir bizness, nopietna uzņēmējdarbība, ne jau vairs klosteru mūķeņu labdarība... vismaz ir laiks to iemācīties.

un MMS (Miracle Mineral Supplement) (jau nosaukums vien ir ko vērts) tāpat ir krietns biznesiņš vai tiešām jukušo/dīvainīšu klubiņš, tikai nevajag... vienīgā atšķirība, ka viņi saka: mēs neesam bizness :) mēs esam šausmīgas rūpes par cilvēkiem :) nu nevajag šito d.....šanu.... :)

neviens mediķis neatbalstīs balinātāja dzeršanu... ja kāds grib turpināt sarunas par to, tad ir laipni aicināts veidot savu tīmekļa vietni... -> tad arī tur būs visa atbildība, visas krimināllietas, ja vajadzīgs.

Latvijā vēl ir ļoti žēlīgi pret visādiem pesteļotājiem.
Re: Nātrija hlorīds, aknu attīrīšana!
24.07.2012 21:12
Runcene

Nu, Tu jau zini kā mūsdienās ir. Tam kam ir nauda, tam viss vienmēr ir zinātniski pierādīts, ļoti labs, pilnīgi nekaitīgs un nav testēts uz dzīvniekiem par ko zaļajiem ir neizsakāms prieks. Protams, ka veselība interesē katru pašu. Biznesu interesē slimības :) Nedomāju, ka es varu pārspīlēt medicīnas un farmācijas ietekmi jo es tomēr esmu vairāk vai mazāk lojāls klasiskajai medicīnai tāpēc patiesie problēmas apmēri varētu būt daudz lielāki. Pareizi jau Tu saki. Redzi, Tu, es, Mazdakteris, vēl viens otrs rubī fišku un lieki nebaro to mašinēriju bet vairums no tā visu neko nesaprot bet ļoti baidās. Dakteris teica, tātad atveram maku un stumjam tās ripas ģīmī. Un es zinu ko es runāju. Es neesmu viens, man apkart ir cilvēki un man reizēm mati uz galvas sāk kustēties no tā ar kādu vieglumu bez jebkāda būtiska pamatojuma un pārliecinošajā vairākumā gadijumu bez jebkādas izmeklēšanas tiek nozīmēti medikamenti un ar vieglumu tie mainīti. Bet nu labi, tas lai paliek. Par to es varētu daudz stāstīt.

Par MMS gan es atvainojos. Nesekoju līdz. Patiešām aizdomīgi izklausās. Bet kopējā ideja paliek nemainīga.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Nātrija hlorīds, aknu attīrīšana!
24.07.2012 21:23
Mazdakteri, nomierinies, nav te nekādas noziedzīgas darbības. Vienkārši cilvēks izsaka viedokli un iedod norādes.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Tieši šobrīd lasu grāmatu par ūdeņraža pārskābes brīnumaino iedarbību un spēju ārstēt visas slimības, vēzi ieskaitot. Arī to farmācijas kompānijas un oficiālā mediķu kliķe visiem spēkiem cenšoties slēpt.
Nezinu, kaut es viennozīmīgi ar jebkuru kaiti vispirms ietu pie tradicionāla ārsta, neesmu skeptiķis, tieši otrādi, šobrīd samērā izmisīgi meklēju kādu alternatīvu veidu, kā cīnīties ar simptomiem, attiecībā uz kuriem ar tradicionālo medicīnu nācies nonākt strupceļā.
Man vēl nav tik daudz drosmes, lai spertu iekšā nātrija hlorītu vai ūdeņraža peroksīdu, bet jāatzīst, ka ārstēšana ar nelielām indes devām ir ne vien tautas medicīnas un homeopātijas, bet zināmā mērā arī tradicionālās medicīnas pamatā un, sludinot ārstēšanos ar šiem, nudien neviens nevar īpaši "uzvārīties", tātad ļaunais nolūks varētu būt vienīgi noindēt kādu daļu līdzcilvēku ;)
No otras puses, man liekas, ka tā "slēpšanas" iespējamība ir stipri vien pārspīlēta. Ja kāds brīnumlīdzeklis tiešām pastāvētu, diez vai to tā varētu tik efektīvi noslēpt. Pagaidām arī visi brīnumainie izārstēšanās gadījumi nāk tikai no nepārbaudāmiem avotiem, neviens konkrēts pazīstams cilvēks nav neko tādu piedzīvojis, kaut draugu/paziņu lokā ir šādas tādas brīnumainas metodes izmēģinātas. Arī pati esmu lietojusi uztura bagātinātājus, homeopātiskos līdzekļus, šādus tādus eksotiskos brīnumlīdzekļus, piemēram, 2 gadus Tibetas medicīnu pētījuša doka drapes, nevar teikt, ka pilnīgi bez efekta, bet uz tām lietām, kas mani pa īstam nomoka, efekts bijis =0.
Kas attiecas uz Jurča minētajiem avotiem, tad izlasīju pirmo rakstu, ko Jurcis apsaucis par "oficiālu pētījumu par hlora dioksīda nekaitību lietojot to iekšķīgi", un tur nu man bija reāli jāpasmejas, jo rakstā, nerunājot par to, ka pētījums vispār attiecās uz ko pilnīgi citu, proti, uz hlorītu un hlorātu izmantošanu dzeramā ūdens dezinficēšanai, kur, jādomā, runa par pilnīgi citām dozām nekā lieto, lai "organisms būtu kā zīdainim", nekaitība nebūt nav pierādīta. Der pašam savus minētos avotus izlasīt…
Bet principā man personiski ir ļoti žēl, ka te tauta maz runā par kādām alternatīvās medicīnas metodēm, teorijām. Izņemot varbūt vienīgi ku!, neviens te īpaši ar pieredzi nav dalījies un neizskatās, ka kādu kas tāds interesētu. Vai nu tikai pilnīgs noliegums vai izplatītāja cienīgs fanātisms.
Taatad, neliela izskaidroshana cilveekiem, kas virspuseeji papeetiijushi un iipashi nav iedziljinaajushies probleemaa, iipashi - DELTA. Neviens naatrija hlorīTu nedzer!

Runa iet par hlora dioksiidu, un augshmineetais peetiijums tika veikts tieshi par sho gaazi - hlora dioksiidu.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1569027/pdf/envhper00463-0059.pdf

Taatad MMS nedzer, to izmanto hlora dioksiida gaazes ieguushanai. Hlora dioksiidu ieguust naatrija hloriiTam pievienojot citronskaabes shkjiidumu.

Izshkjiidinot ieguuto gaazi uudenii tiek ieguuts jauks dzelteniigs skjiidums, kas ir lietojams iekshjiigi. Augshmineetais peetiijums pieraada shaada shkjiiduma nekaitiibu.

Tiem, kas uzskata ka sheit ir kaads bizness apakshaa, nu sorry, man truukst vaardu. Aizejiet uz jebkuru reagjentu veikalu un nopeerc naatrija hloriiTu, kaads te bizness ??? Varbūt sāli veikalā arī nepērciet, jo tur ir apakšā BIZNESSSSS!!!!

Par to ka shis liidzeklis NAV nevienam zinaams, varbuut vienkaarshi nekur neesat skatiijushies, kaa vienmeer atpalikusii Latvija par visu moderno un efektiivo uzzin 50 gadus peec tam kad visaa pasaulee pusgadsimtu to jau lieto.

Luuk sheit lielisks ieskats, izskaidro diezgan saprotami kaa MMS straadaa:
http://www.youtube.com/watch?v=HLEEFLCefnM

Seminaari par MMS tiek regulaari veikti visaa pasaulee, eiropaa cik zinu tie jau ir veikti Chehijaa un Spaanijaa. Pie tam neviens nevienam neko nepaardod, pamatvielas ir briivi pieejamas jebkuram, nevienam tur nekaadas finansiaalas intereses nav.
Re: Nātrija hlorīds, aknu attīrīšana!
26.07.2012 23:39
vispār-hlors tiek uzņemts ar vāramo sāli un dienakts deva ir samērā liela-4-6g,tas arī tiešām izvada no organisma toksīnus un šlakas.neitrāla infa par hloru kā mikroelementu ir te:
http://hnb.com.ua/articles/s-zdorovie-hlor_cl-346

bet nu neiet runa,ka hloru vajadzētu vēl papildus,pārbagātība ir kaitīga un aprakstīta.un kapēc lai es ticētu jebkuram interneta resursam?

jekabs19@inbox.lv
Kautkur lasīju, ka nāvējoša sāls deva ir - 150 gr apēdot to visu vienā reizē.

Laukos kaimiņiene stāstīja, ka viņu meita, vēl krievu laikos, instinktu vadīta apēda ļoti lielu sāls gabalu un nākamajā dienā viņai no taisnās zarnas pilnībā iznāca paliels lentenis.

Līdzīgi ir ar MMS, veselam cilvēkam tas nav vajadzīgs, taču, kad cilvēks saslimst ar kādu eksotisku slimību, piemēram malāriju vai MRSA un tradicionālā medicīna ar to galā netiek, talkā nak MMS un pāris dienu laikā malāriju izraisošais parazīts ir likvidēts.

Šeit piemēram viena cilvēciņa liecība kā šis tika galā ar MRSA savā ģimenē. Kā zināms tradicionālās medicīnas risinājums - antibiotikas diezgan švaki līdz MRSA gadījumos.

http://www.youtube.com/watch?v=_sIbJKgcZHg&feature=related
Re: Nātrija hlorīds, aknu attīrīšana!
27.07.2012 09:09
nu-ir hloram antibakteriāls efekts,bet-hlors arī iznīcina E vitamīu.tātad hlora pārbagātība var izraisīt visas ar e vit deficītu saistītas slimības,piemēram-aknu nekrozi,vēzi,reprod. orgānu atrofiju,nervu šūnu degenerāciju.kaut kā negribās.

jekabs19@inbox.lv
Re: Nātrija hlorīds, aknu attīrīšana!
27.07.2012 09:12
šlakas un toksīnus var izvadīt ar citām metodēm,parazītus arī,antibakteriāla ierarbība ir daudziem līdzekļiem,kapēc kādam izvēlēties hloru?

jekabs19@inbox.lv
Nu šis ir tieši tas, par ko runāju... Jurci, Tu it kā vērsies pie manis, bet atbildi kaut ko pilnīgi citu, ko neesmu nedz jautājusi, nedz pieminējusi.
Es takš saku, ka izlasīju to rakstu - pat pašā rakstā nav teikts, ka tur kaut kas ir "pierādīts". Ir teikts, ka savākts daudz neapstrādātu datu, novērotas arī kādas tendences (turklāt negatīvas), bet tas viss vēl jāanalizē un jāturpina pētījumi, lai kaut ko varētu secināt. Turklāt dota vesela čupa atsauču uz eksperimentiem ar dzīvniekiem, kur novērota kaitīga ietekme. Otrkārt, skaidri teikts, ka pētījums veikts ar mērķi skaidrot, vai šos savienojumus nevar izmantot dzeramā ūdens dezinficēšanai. Va tad varētu iedomāties, ka runa par kaut vai attāli līdzīgu koncentrāciju??? Es nesalīdzināju tās koncentrācijas, bet vnk pēc loģikas tas neliekas gluži ticami.
Nu lai paliek raksts, nav jau tam nekāda nozīme, tikai liels izbrīns, kāpēc tāds raksts jāmin kā "pierādījums"...
Bet tas parāda, ka esi cilvēks, ar kuru nav iespējama komunikācija. Tu noskaiti vienu pantiņu, kad kaut ko jautā, apšaubi, iebilsti, dabū pretim nākamo pantiņu. OK, šajā konkrētajā gadījumā tam galīgi nav nozīmes, jo diez vai jebkādos apstākļos uznāktu iekāriens dzert iekšā šādu "jauku dzeltenīgu šķīdumu", bet reizēm par dažu labu teoriju gribētos padiksutēt, jo man tiešām interesē visādas teorijas, bet kad tā diskusija ir šādā stilā, tad sajūta, ka pretī kaut kāds automātiskais atbildētājs.
delta, nu slikti lasīji, varbūt izlasi vēlreiz, secinājumu daļu.

Pētījums tika veikts ļoti apjomīgs, un tajā patiešām TIKA PIERĀDĪTS ka nekādas blaknes visās testa cilvēku grupās netika novērotas.

ivars61, ja katru dienu dzersi iekshaa, protams ka ne pie kaa laba tas nenovediis, visu laiku dezinficeet organismu nav praatiigi, manupraat, profilaktiski, to vareetu dariit reizi vai divas reizes gadaa, piemeeram gripas uzliesmojumu laikā.

Liidziigi ir ar saali, ja katru dienu njemsi iekshaa vairaak nekaa vajag vareesi atvadiities no savaam niereem, arteerijaam un visbeidzot arii sirds, bet ja nenjemsi iekshaa nemaz buus veel sliktaak.
Hlors un hlora dioksīds ir divas pilnīgi dažādas vielas. Analoģiski, tā kā Tu uzturā lieto sāli, es Tev varētu pajautāt, KĀPĒC TU KATRU DIENU ĒD HLORU ?

Es personīgi nezinu efektīvāku antibakteriālu līdzekli par MMS. Antibiotikām ir pārāk daudz blakņu, tās ir mazāk efektīvas un dārgi maksā (NETĪRAIS BIZNESS!!!). MMS, jeb hlora dioksīdam vienīgā blakne, ja to SPĒCĪGI PĀRDOZĒ ir īslaicīga vemšana un caureja.

Par "šlakām" un toksīniem, varbūt vari kaut ko ieteikt kas ir vēl efektīvaks un lētāks par MMS, ļoti labprāt papētītu, lai gan spēcīgāku oksidētāju, ko droši varētu ņemt iekšā nespēju iedomāties. Ja nu vienīgi ozons, ar ko es ikdienā piesātinu dzeramo ūdeni.


// ivars61 AKA - jekabs19@inbox.lv
//
// šlakas un toksīnus var izvadīt ar citām metodēm,parazītus arī,antibakteriāla ierarbība ir daudziem līdzekļiem,kapēc kādam izvēlēties hloru?
//
Re: Nātrija hlorīds, aknu attīrīšana!
27.07.2012 20:23
šlakas un toksīnus pamatā satur aknas,tos izvada attīrot aknas ar olīveļļu,citronu sulu un magija sulfātu.vēl pie kaitīgām vielām jāpieskaita orgaismā izgulsnējušies sāļi-kalcija fosfāti un citi.to izvadīšanai ir savas metodes,vēl organismā katru dienu vajag likvidēt brīvos radikāļus un redzi-to dara ar antioksidantiem,nevis oksidantiem.Man šķiet,ka pēdējo iedarbība ir diamertāli pretēja.
Bez tam-kas Tev vispār iestāstīja,ka organismā kko vispār vajag dezinficēt?Tu par tādu imūnsistēmu esi dzirdējis?Vai par dabisko mikrofloru un tās nozīmi?

jekabs19@inbox.lv



Edited 1 time(s). Last edit at 27.07.2012 21:21 by ivars61.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 11?
Ziņa: