Asins grupa & rçzus pazîme

Aizsāka Ineta 

Vçlamies bçrniòu, bet aizvien vairâk sâk mocît jautâjums par manu un vîra asins grupu un rçzus pazîmi. Mana asins grupa ir A un rçzus (D) pazîme Rh poz.(+), bet mana vîra asins grupa ir AB un rçzus pazîme Rh neg.(-).
Kâda ir daþâdas asins grupas un rçzus faktora ietekmç? Kâ daþâdâs asins grupas un rçzus pazîmes ietekmçs grûtniecîbas iestâðanos? Un grûtniecîbas laiku? Kâpçc cilvçki tik lielu nozîmi pieðíir nesaderîgâm asins grupâm? uttt
Lûdzu Jums plaðâku informâciju par ðo jautâjumu.
Probleemas ir , ja viirs ir reezus pozitiivs un sieva- negatiiva, citaadi- uz priekshu!
kâ jau teikts problçma var rasties tkai gadîjumâ ja mâte ir Rh negatîva bet tçvs Rh pozitîvs - un tikai gadîjumâ ja mâte ir saskârusies jau ar Rh pozitîvâm asinîm ( pârlietas vai atkârtotas grûtniecîbas )
Ok!
Man ir Rh(-) pirmâ asins grupa.
Vîram Rh(+) otrâ asins grupa.
Mums ir viena meita. Dzemdîbas bija pirms 6 gadiem, nekâdas zâles attiecîbâ par asins nesaderîbu netika ievadîtas. Abas ar meitu vienkârði bijâm stingrâ novçroðanas reþîmâ.
Otra grûtniecîba tika pârtraukta - ârpusdzemdes grûtniecîba olvadâ.
Bail pat iedomâties vçl vienu grûtniecîbu, òemot vçrâ ðuvi pâr visu vçderu, asins grupu nesaderîbu utt.
kaapec ir tik bedigi:((( man ari ir negativa asins grupa un toposhajam tevam:)) ir pozitiva, tas tiesa, ka ir tik bedigi? Kur ta problema, kapec nevar normali iznesat otro berninju?
Re: Asins grupa & rçzus pazîme
20.08.2008 20:50
Kadas asinis parasti domine berna asinis?teva vai mates?un kads rezus domines?pozitivs vai negativs?
Re: Asins grupa & rçzus pazîme
20.08.2008 21:19
nekas nedomie, nejausibas princips
Re: Asins grupa & rçzus pazîme
22.08.2008 10:52
uzas - asinis nekâdas nedominç, ne tçva, ne mâtes. Asinsgrupu noteicoðie gçni ir kodominanti. Rh, savukârt, pozitîvais dominç - t.i. ja mazais ir Rh+/Rh- ìençtiski, tad viòð bûs Rh+ pçc fenotipa :)

Ginta, tagad taèu nav akmens laikmets - medicîna ir izdomâjusi kâ ðâdos gadîjumos, kad antivielas veidojas, palîdzçt i mâtei, i bçrnam.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 12?
Ziņa: