zems asinsspiediens vai kas cits??

Aizsāka Nezinja10 

Sveiki.

Īsi pastāstot. Sestdien pamodos ar rnelielām muguras sapēm (bet kuram sēdoša darba darītājam tāda nav ik pa laikam) un tādu sajūtu, ka sirds klapējas. Kā jau sezonā - darbs piemājas dārziņa un sajūta, ka acu priekšā kreisājā pusē skatoties redzu tādu kā viļņojošu trijstūri. Sākumā domāju, ka sareiba galva no saules, bet pēc apm 10 minūtēm sapratu, ka it kā visu apkārt redzu, bet nevaru saskatīt konkrētas kontūras nekam, acu priekšā viss ņirb un mijās ar oranžiem raibumiem. Atgūlos un jūtu, ka nav labi, nenormāls vājums, tā mirgošana un spiedoša sajūta sirds rajonā. Pārgāja pēc apm 1/2 stundas, un tad sāka sāpēt galva. Šodien sajūta, ka vakar būtu "kalnus gāzusi" tāds mērens nespēks. Šodien tiklīdz kā tiekot pie asinnspiedien mērāma un esot pietiekoši labai sajūtai spiediens 65/110.

Kas vakar tas varēja būt? Ļoti zemes spiediens? kāds nosprostots nervs, asinsvads?? Vēl kas? Reti riebīga sajūta, lai neteiktu vairāk.

Paldies jau iepriekš par atbildēm.
Re: zems asinsspiediens vai kas cits??
07.06.2010 01:39
spiediens tiešām 65/110? jebšu tomēr 110/65? un kāds tad ir pirms tam bijis? varbūt default`ā ir zems?
jā, pilnīgi iespējams,ka k.kur k.kas tika īslaicīgi nospiests, aizsprostots.
Protams, 110/65. Šor;it bija 107/62.

Bet normālā kārtā ir normāls - ap 120/80.
Un šorīt arī pulss 96. Jūtu, ka sirds dauzās.
Re: zems asinsspiediens vai kas cits??
07.06.2010 10:17
Uztaisi kardiogrammu un atpūties. Pie vainas VAR būt zemais spiediens, taču, lai izslēgtu šādas tādas sirds vainas, vajag apskatīties kardiogrammā. Jo ātrāk, jo labāk. Bet drīzāk izskatās pēc veģetatīvās nervu sistēmas sastreikošanās.
Mja, palasot rakstus - tie simtomi par veģetatīvās nervus sistēmas traucējumiem diezgan atbilst. Teorijā vienalga prasās pie dr, bet šonedēļ noteikti netieku, varbūt ir kādas nomierinoša tipa zāles, ko aptiekās var dabūt bez receptes un kuras reāli varētu palīdzēt?
Re: zems asinsspiediens vai kas cits??
07.06.2010 16:18
visām nomierinošām zālēm, ko dod bez receptes, ir placebo efekts, tā kā droši vari ņemt jebkuras :)



Edited 1 time(s). Last edit at 07.06.2010 16:18 by dr.me.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 25?
Ziņa: