attirishanas

Aizsāka Hakila 

attirishanas
24.11.2010 16:17
Sveiki! ka var efektivi attirit organismu no shlakiem un no visa kas sakrajies zarnas?esmu kunga slimnieks un ir problemas ar urinpusli! domaju, ka skarbas dietas un badoshanas man naks par sliktu nevis par labu,bet jau labu laiku velos attirities,man jau ne tikai fiziski gruti ,bet ari morlai! ko mana gadijuma butu labak dariit? paldies :)
Re: attirishanas
24.11.2010 17:18
optimāla diēta, augu tējas, svaigi spiestas sulas + kustības + dzert daudz ūdens + psiholoģiskā stabilitāte (katram savi ceļi, kā to panākt) + pietiekami daudz atpūtas un relaksācijas + sev patīkams darbs (ja nav, tad meklē un plāno, kā tādu dabūt) + hobiji.

nevajag nekādas kampaņas, vnk sāc pamazām dzīvot veselīgāk, vienā dienā arī viss nav jāizdara.

visādu firmu piedāvātās dārgo vitamīnu un uztura bagātinātāju kūres ir zemē nomesta nauda. vismaz mana pieredze... labāk nopirkt kādu sporta rīku.

spraud mērķi, kad gribi pārtraukt būt kuņģa slimnieks.



Edited 1 time(s). Last edit at 24.11.2010 17:19 by Runcene.
Re: attirishanas
24.11.2010 17:40
Izlasi "Detox rokasgrāmata" Dženifera Hārpere, tur labi saprotamā valodā viss aprakstīts!
Re: attirishanas
24.11.2010 22:55
Ir tāda lieta kā šank prakšalana- palasi internetā.Būtībā tā ir tīrīšanās ar sālsūdeni un specifisku vingrinājumu pildīšana.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 9?
Ziņa: