Reiki meistari un muguras sāpes

Aizsāka Muris 

Ir kāds gājis pie Reiki meistariem ar muguras sāpēm? Kādi rezultāti?

Man pēc Magnētiskas rezonanses ir visādas nobīdes mugurkaulā. Diska trūce uttt...

Bet zinu, ka daudzkas ir uz nerva pamata. Kā par kaut ko satraucos, tā uzreiz daudz vairāk sāp. Esmu daudz labas atsauksmes dzirdējusi par Reiki meistariem
Re: Reiki meistari un muguras sāpes
08.12.2010 19:50
No pieredzes varu pateikt, ka Reiki muguras sāpēm un vispār muguras problēmām palīdz. Man mugura vairs nesāp.
Re: Reiki meistari un muguras sāpes
10.12.2010 12:22
Interesanti kā ar psiholoģisku ietekmi var palīdzēt mugurai un ja vel diska trūce t.i. plīsušais disks spiež uz nerva saknīti. Izskatās kārtējais bleķis kur velti iztērēta nauda un laiks.
Re: Reiki meistari un muguras sāpes
10.12.2010 12:55
Reiki nav psiholoģiska ietekme, bet enerģētiska. Īsumā skaidrojot, ja kaut kur enerģijas pūsma ir bloķēta, saslimst attiecīgais orgāns, to atjaunojot, tiek stimulēti organisma pašatjaunojoši procesi, un veselība uzlabojas.
Kā tad uz diska trūci var iedarboties ar blokādēm? Arī atslābina muskulatūru un to, ko sauc par bloķējumiem, un cilvēks atkal var kustēt.
Re: Reiki meistari un muguras sāpes
10.12.2010 13:27
Tā ir visas enerģijas lai paliek māņticīgajiem.
Bet nopietni runājot disks pats nevar atjaunoties. Ar blokādēm neatslābina muskulatūru bet vnk ielaiž pretsāpju zāles nomērdē uz laiku un viss. Un tieši muguras un vēdera muskulatūra ir jātrennē lai muskuļi palīdzētu mugurkaulam turēties ja reiz diski/disks savas funkcijas tik labi neveic.
Re: Reiki meistari un muguras sāpes
10.12.2010 13:39
mjā, es jau nu arī domāju, ka Reiki patiesībā ir psiholoģija...

ja "daudzkas ir uz nerva pamata", tad nervi arī jāārstē, kur pienākas, diska trūce pie fizioterapeita, vertebrologa utt.

iet jau cilvji pie homeopātiem un vēl visur kur, pie dziedniekiem, katra paša darīšana, sāpēc noņem, tas arī viss.

ar psiholoģisku palīdzību var noņemt arī metastātiska vēža sāpes, bet sāpes taču te nav galvenais.
Re: Reiki meistari un muguras sāpes
10.12.2010 14:56
Runcene domāt jau var visu ko. Es arī domāju, ka psihoterapija patiesībā ir fufelis ;) Tu tai tici un kaut kā kārpies.
Nu tipa, viss ir pašā. Jautājums, cik varam tam noticēt, atbrīvot un pielietot savu pašu spēku.
Re: Reiki meistari un muguras sāpes
10.12.2010 15:08
ja Tu domā, ka efektīvāk ir darboties ar enerģijām (vai kā to pareizi sauc), tad Murim vnk ir vismaz divi viedokļi, no kuriem izvēlēties.

es domāju, ka labāk ir vingrot pie fizioterapeita + Reiki, ja Muris to grib :)
šitā pati tēma iekš calis.lv > citāda veselība ir manuprāt ļoti precīzi no reiki meistariem aprakstīta - vnk jāsakārto sava muskuļu korsetīte, īpaši - vēdera muskuļi.
ieteiktu painteresēties par kādu osteopātu. Manam radiniekam tieši ar diska trūci palīdzēja,ielika vietā tos diskus..
Re: Reiki meistari un muguras sāpes
12.12.2010 10:35
osteopāts un manuālais terapeits diezvai var diskus ielikt atpakaļ!
Turklāt šie maksā 30-40 Ls/1 reize un ja nav rezultāta? Pareizi būtu ja maksāšana notiktu par rezultātu nevis vienkārši par apmeklējumu.
Re: Reiki meistari un muguras sāpes
12.12.2010 10:39
Tad lielai daļai ārstu būtu bankrots. Viņi taču arī neatbild par rezultātu.
Re: Reiki meistari un muguras sāpes
12.12.2010 10:48
Nebūtu bankrots - cilvēki par rezultātu ir pateicīgi gandrīz vienmēr, vienkārši atsijātos nerezultatīvi ārsti un tas būtu tikai labi un vel būtu pozitīva tendence ka ārsts neuzņemas lietas kuras nav viņa spēkos.
Re: Reiki meistari un muguras sāpes
12.12.2010 12:26
Pievienojos Runcene un praktiski domājošiem. Organiski bojājumi ir labojami tikai ar faktisku,kirurģisku iejaukšanos. Pārējais ir sāpju noņemšana uz laiku. Kas var tikai pasliktināt vēlākās sekas.
Re: Reiki meistari un muguras sāpes
12.12.2010 14:21
Vēl labāk būtu, ja apvienotu visu, gan tradicionālu, gan netradicionālu, izvēloties to, kas konkrētā gadījumā vislabāk palīdz. Visādā ziņā reiki nekaitē, bet neviena ķirurģiska iejaukšanās nepaliek bez sekām. Ķirurģiska iejaukšanās- ir galēja izvēle, ja nekas cits palīdzēt nevar.
pirms daudziem gadiem ar diska trūci un nervu saknīšu nospiedumu tiku galā bez ķirurģijas, tik ar mēnesi Linezera neiroloģijā, un nekas jau 20 gadus nav atkārtojies.. bet muskuļus bik uzaudzēju gan.
Manai mugurai patika osteopātijas metodes. Pat loti palidzeja un varu tikai ieteikt to izmeginat. Loti ilgnoturigs efekts un nesāpīga ārstēšanas metode. Nevajag sevi mocīt un stīvēties pretī sāpēm, bet darīt kautko veselības labā. Pēc pieredzes varu ieteikt ārsti Rīgā Dr. Steggerda.
www.osteopats-riga.lv
Re: Reiki meistari un muguras sāpes
20.01.2011 13:58
Cerams Lena ka Tu esi reāls cilvēks kam palīdzēja nevis vienkārši kantoris kas šeit reklamējas.
Reiki zelsirdibas klinika darbojas pirmdienas no 16 30 -18 00, brivibas 98, 3st, maksat neprasa, ja patiks iemet latu ziedojumu kastite.
Re: Reiki meistari un muguras sāpes
19.07.2011 09:52
Man viens paziņa bija pie viena burvja(dziednieka) ar muguras problēmām, uz mugurkaulāja bija radziņi saauguši. Ķirurgs teicis ka tikai operācija var līdzēt. Burvis no 2m attāluma tikai rokas paplivināja. Rengens uzrādīja ka radziņu vairs nav. Bet kājau dziednieki, vienu kaiti noņem, citu smagāku dod vietā, šai gadījumā alkoholismu.
Gribu visiem ieteikt labu rakstiņu par reiki: http://misterija.info/index.php/reiki/2581-reiki-zinatniski-petijumi-apstiprina-reiki-sistemas-efektivitati
Rakstā stāsta zinātnieki par reiki efektivitāti
Kāda jēga cepties,ir vai nav reiki-psihologija,starp energētiku un psihologiju nevar novilkt konkrētu robežu,un palīdzēt abas lietas var pat tur kur liekas-tikai zāles vai ķirurgija,pārsteidzoši,bet fakts,tas apgalvojums no pilnīgi svaigas paša pieredzes.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 13?
Ziņa: