Reimatisms.

Aizsāka Nervozā, 

Reimatisms.
11.01.2011 22:41
Sveiki.

Šorīt no rīta nodevu analīzes reimatisma provēm. It kā tas nevarētu būt riematisms, jo sāpes uznāk tikai brīžiem, locītavas nepiepamst un nav pat apsārtušas. Rengenos nekas neuzrādās. Vienreiz jau taisīja analīzes, pāgājuša gada martā, bet bija negatīvas, pa vasaru praktiski nesāpēja, bet tgd ar vien biežām un trakāk. Vai tas tomēr varētu būt reimaisms?
Es nevaru sagaidīt analīžu rezultātus, visu laiku par to vien domāju. Kāda būtu ārstēšana, vai man nāktos kavēt mācības?
Re: Reimatisms.
12.01.2011 09:45
Man ir līdzīga problēma. 2010.gada martā pirmo reizi sajūtu stipras vēlkošas sāpes ceļos. Maijā nodevu analīzes, uzradīja iekaisumu. Jūnijā biju pie reimatologa Stradiņos. Neko konkrēti nepateica. Dažus mēnešus dzēru Litozinu un pie stiprām sāpem Meloxicam. Pa vasaru gandrīz nesāpeja. Pa vasaru uztaisīju rentgena uzņēmumus mugurai un ceļiem. It ka neka slikta nav. Oktobrī sāpes atsākas (cēļi un mugura). Agrāk bija nelielas problēmas ar muguru. Decembra sākumā biju atkal pie reimatologa, atkal tāds pats slēdziens-nekā konkrēta. Izrakstīja Sulfasalazinu (tabletes), Meloxicam un Histolgan (smēre). Kā sāku dzērt Sulfasalazinu, veselības stāvoklis uzreiz pasliktinājas, sāpes ceļos katru dienu, dažrei ļoti stipras + mugura ļoti sāp, agrāk tādas sāpes vēl nekad nav bijušas. Pārstāju dzērt - labāk jūtos. Histolgan palīdz, noņem sāpes, bet no viņa ir alerģija-šķaudīšana, iesnas, skrāpēšanas sajūta kaklā. Kā sāku dzērt Sulfasalazinu, parādījas sāpes kaklā, līdz šim tādas sāpes nekad nav bijušas.
Re: Reimatisms.
12.01.2011 09:46
Nav ne apsārtumu, ne pietūkumu.
Re: Reimatisms.
12.01.2011 10:45
Man no sulfasalazīna arī bija sāpes kaklā.
Re: Reimatisms.
13.01.2011 11:21
Teorētiski tas var būt reimatisms. Tas kā ārstē, protams, ir atkarīgs no vecuma un stadijas.
Galvenais domā labas domas un neuztraucies.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 20?
Ziņa: