Kāpēc nosēžas vienas puses orgāni

Aizsāka mmarch 

Kāpēc nosēžas vienas puses orgāni
24.02.2011 02:06
Man tika veikta scintogrāfija, kurā skaidri redzams, ka labās puses niere noslīdējusi daudz zemāk par kreiso. Pluss man pasliktinās redze ar labo aci, dzirde ar labo ausi apgrūtināta jau no bērnības, labās puses muskuļi un saites mugurā ir izteikti vājākas (ribas un plecs labajā pusē slīd ārā).

Gribēju uzzināt kas tas varētu būt un ar kādu ārstu man nepieciešams konsultēties.

Paldies
Re: Kāpēc nosēžas vienas puses orgāni
24.02.2011 09:28
Nav skolioze?
Re: Kāpēc nosēžas vienas puses orgāni
24.02.2011 09:31
Ja gribam kaut vai aptuvenu atbildi, tad tomēr vajag pastāstīt par sevi vairāk. Ja aiziesi pie ārsta, viņš tevi redz! Var pataustīt. Apskatīt acu zīlītes.Veikt nervu refleksu simetrijas pārbaudi. Izjust tavu rokas spiediena abpusēju intensitāti.
Mums tas ir liegts. Te nesēž dievi vai zīlnieki.
Ir vajadzīgs aptuvenais vecums,augums, svars,dzimums.Tavā gadījumā vajadzētu zināt vai abas rokas spiediens ir aptuveni vienāds. Vai ir bijusi dzemdību trauma,aizturētas dzemdības. Vai bērnībā nav slimots ar "Cūciņu"?
Cieņā.
Re: Kāpēc nosēžas vienas puses orgāni
24.02.2011 16:01
Esmu sieviete, man ir 32, svars 68, augums 178. Ir arī neliela skolioze. locītavas krakšķ praktiski visur, bet labās puses mugura (plecs, krūšu kurvis, arī pie krusta kaula) slīd ārā un sāp.
mani ir pārbaudījis neirologs un saka, ka pa neiroloģijas līniju neesot slimību.
slimojusi arī ar nopietnām slimībām neesmu, tikai parastas apaukstēšanās un temperatūras. Tās pazīmes sāka parādīties tikai pirms gadiem 10, bet pēdējos 2 gados viss strauji progresē. Nevaru normāli pat staigāt vai sēdēt, jo labā puse mugurā slīd uz leju un sāp.
Abās rokās spiediens vienāds. Dzemdības bija normālas. Ar cūciņu neesmu slimojusi.



Edited 2 time(s). Last edit at 24.02.2011 16:03 by mmarch.
Re: Kāpēc nosēžas vienas puses orgāni
24.02.2011 20:17
Ja neirologs neko neredz, var aiziet pie vetebrologa.Varbūt vajag apskatīt RTG mugurkaulu. Viņs tad nozīmēs masāžas, ārstniecisko fizkultūru .Uz laiku nēsaājamo korseti. Ar fizkultūru daudz ko var pielabot.Svars rādās par mazu. Nav muskulatūras.Jāēd olbaltums. Bez olbaltuma nebūs muskuļi, saites.......
Re: Kāpēc nosēžas vienas puses orgāni
28.02.2011 01:30
vai jums ir kāda doma, kas tas varētu būt? arī krūšu kurvis aizmugurē slīd uz leju, sevišķi labajā pusē, arī lāpstiņa. Tāda sajūta, ka katrs kauls ir izslīdējis no vietas. tikai ar muskuļu spēku cenšos to visu dabūt atpakaļ, bet arī ne uz ilgu laiku - pāris minūtes un viss atkal izslīd un sāp. sliktākais, ka tas iet strauji uz priekšu.
Re: Kāpēc nosēžas vienas puses orgāni
28.02.2011 23:04
Lūdzu skatīt iepriekš teikto.
Lai veicas.:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 1?
Ziņa: