Nedzīst pušumi!!!

Aizsāka Kardens 

Nedzīst pušumi!!!
05.03.2011 17:19
Čau visiem,

man jau labu laiku ir tāda lieta, ka nedzīst pušumi, vai aŗi dzīst ļoti lēnām- mēnešiem. Kas varētu būt pie vainas? Labu laiku ēdu ļoti ļoti daudz saldumus, un bija arī nervu stress, tas varētu būt cēlonis?



Paaaaldies.
Re: Nedzīst pušumi!!!
05.03.2011 17:55
Paarbaudi cukura liimeni asiniis.
Re: Nedzīst pušumi!!!
05.03.2011 20:58
Kā iegūstam pušumus? Nobrāzumi? Vecums? Augums un svars? Dzimums?Ar ko slimots. Vai darbs ar smērvielām, eļļām?
Cieņā.
Re: Nedzīst pušumi!!!
05.03.2011 21:46
123, respektīvi ja paaugstināts cukura līmenis asinīs, tad tā varētu būt vaina?

Mazdakteri1, vnk skrāpējumi un nobrāzumi. Man ir 23 gadi- vīrietis. 193 cm un 102 kg svars. Darbs nav ar smērvielām un eļļām saistīts. Ir stress, apmeklēju psihoterapeitu un lietoju nervu zāles.
Re: Nedzīst pušumi!!!
06.03.2011 12:38
Ja ir diabeets tad tas ir diezgan raksturiigi, ka ilgi nedziist, it seviski distaalaas kermena dalaas.
Re: Nedzīst pušumi!!!
06.03.2011 13:39
Man nav diabēts.....
lala
Re: Nedzīst pušumi!!!
06.03.2011 19:56
No tās pašas sērijas - esmu meitene, tikpat gadu cik pirmajam jautātājam, man no sīkiem pušumiem paliek rētas/tumša āda, kas ilgi nepazūd. Bērnībā tā nebija. Tam var būt kāds īpašs cēlonis?

Vai puisim drīzāk nevarētu būt problēmas ar asins recēšanu, nevis diabēts? :) Tam taču būtu vēl citi, pamanākāmi simptomi, bet pirms gadiem gadījās Sestdienā lasīt par kaut kādu tādu asins nerecēšanas variantu, kuru var arī bērnībā neuzķert (neatceros nosaukumu, bet turpat bija aprakstīta arī hemofīlija - tas ko es domāju bija biš kas cits, ar nemanāmākiem simptomiem, bija pat aprakstīts gadījums, kad tā slimība kādam atklāta tikai pēc tam kad pats nejauši dzirdējis un atpazinis simptomus)
Re: Nedzīst pušumi!!!
06.03.2011 21:06
Man ar asins recēšanu viss kārtībā. Vienīgi bieži tirpst gan kājas, gan rokas.. Varbūt tas ir saistīts ar asins nerecēšanu. Varbūt vēl kāds vieds prāts te varētu izteikties.
lala
Re: Nedzīst pušumi!!!
06.03.2011 22:33
Tīri teorētiski (neesmu ārste, tikai mēģinu pieklājīgi parazitēt tavā tēmā noskaidrojot savu jautājumu :) ) tu neesi pastāstījis pietiekami, lai kāds viedais varētu atbildēt - 1. ko tavuprāt nozīmē izpaužas nedzīšana - pušums ir vaļā, pūžņo, krevele mēnešiem nenokrīt... 2. Kā tu tik labi zini, kas tev nav - esi bijis pie ārsta, veiktas kādas analīzes?

Tirpas var būt no daudz kā, ja slikti rec asinis drīzāk ilgi asiņo visādi pušumi (asinis, ja tās nekur netek, sāk recēt pāris sekunžu laikā), viegli rodas nobrāzumi un zilumi, bieži tek asinis no deguna utml.
Re: Nedzīst pušumi!!!
06.03.2011 23:51
Kaa tu zini ka tev nav, cukura liimeni kad peedeejo reizi paarbaudiiji? :)
Re: Nedzīst pušumi!!!
07.03.2011 10:40
Kāju un roku tirpšana var norādīt uz vairākiem iemesliem.
1) Asins vadu spazmas. "Biezas" asinis.
2) Neiroloģiskas slimības , kas traucē perifēro nervu darbību.
3) Vitamīnu trūkums. Sevišķi "B" un "A" grupas.
Liekais svars norāda uz zemu seksuālo faktoru.Ja tā nav muskuļu masa (?)
Caur ekrānu un mazo informācijas plūsmu ir grūti ieteikt rīcības plānu.
Jāiet pie ģimenes ārsta. Jāskatās cukura līmenis asinīs. Ar neirologu jāpārbauda nervu inervācijas iespējamos traucējumus. Vai nav mugurkaula skriemeļu un starpskriemeļu disku pataloģijas? Jāpievērš uzmanība zarnu trakta veselības stāvoklim.
( Gāzēšanās? Aizcietējumi? Mēles aplikumi? Kuņģa dedzināšana? Atraugas un to raksturojums? Sāpes?).
Jālieto vairāk šķidrums. Burkānu tūre. Saules vannas bez eritēmas(apsārtuma).Jāsamazana koffeīna saturošu vielu lietošana. Labs,drošs miegs klusumā un tumsā. Jākontrolē asins spiediens, kas varētu izsaukt perifēro asinsvadu spazmas.
Lai veselība un dzīves prieks.



Edited 1 time(s). Last edit at 07.03.2011 10:41 by Mazdakteris1.
Re: Nedzīst pušumi!!!
07.03.2011 14:19
Pušuma nedzišana nozīmē, ka tur visu laiku stāv krevele, nekas tālāk nenotiek. Asinis caur pušumiem netek, un no deguna asinis man arī neplūst, tātad ar asins recēšanu man ir viss kārtībā..

Cukura līmeni pārbaudīju pirms 10 dienām. bija pāris iedaļas paaugstināts, taču arī nekas traģisks- tā vismaz ārsts teica. Viena lieta, varētu būt, ka tās pāris iedaļas paaugstināts viņš jau ir ļoti labu laiku. Jo bija periodi, kad dienā lielā fāzer šokolāde bija absolūta norma.

Ar vēderu gan ir tā, ka bieži gāzējas, un nāk atraugas - vēdera dedzināšana. Bet asins spiediens man ir labs, 10 dienas pēc kārtas tika pārbaudīts- ir ok.
"Vai nav mugurkaula skriemeļu un starpskriemeļu disku pataloģijas?" - kur šito es varētu pārbaudīt?

Paldies
Re: Nedzīst pušumi!!!
08.03.2011 16:14
Kaunģa un zarnu iekaisums var pasliktināt dzelzs uzsūkšanās spējas. Uzpūšanās var liecināt, par disbakteriozi. Tas norāda, ka zarnās ir vairāk sliktās baktērijas,kas neražo "B" grupas vitamīnus. Savukārt, "B" grupas vitamīni atbild par perifērās sistēmas normālu darbību.Nervi atbild par asinsvadu paplašināšanos-sašaurināšanos perifērijā (arī kājās,rokās). "B6" vitamīns atbild par uzņemto olbatumvielu normālu sadalīšanu un jaunu celtniecības materiālu veidošanu.Tātad, netieši par imūnsistēmas normālu darbību.
Liekais svars (tauki) traucē organisma normālu vielmaiņu. Taukaudos vairāk uzkrājas toksīni un organismam tos grūti izvadīt.Taukaudi cenšas "ielīst" normālu darba šūnu vietā tādos vitāli svarīgos orgānos, kā aizkunģa dziedzeris. Aizkunģa dziedzeris izdala insulīnu,kas sašķeļ cukuru. Ja organisms ir pārslogots ar lielu daudzumu cukura,asinis kļūst ;saldas". Tas ļoti patīk mikroorganismiem.Taukaudi to pašu var izdarīt ar aknu darba šūnām. Arī aknas atbild par normālu tauku skaldīšanu.Aknas atbild arī par asins veidošanos,kas ir imunitāte! Aknu darba šūnas kalpo ,kā inžu neitralizātors. Aknu darba šūnas ražo rijējšūnas,kas iznīcina infekciju un kaitīgus elementus organismā.Tāpēc nedrīkst pieļaut aknu pārtaukošanos.
Liekais svars spiež uz muguras skriemeļu starplikām.Tās izspiežas un kairina, nospiež nervus, kas iet paralēli mugurkaula skriemeļiem. Tas var izraisīt nervu signālu traucējumus uz ekstremitātēm.
Tātad, mums nav vajadzīgs liekais svars! Jāpārbauda vai mugurkaula skriemeļi un starplikas nav jau deformēti.To dara neirologs.Jādzer kefīri, biokefīri lai normalizētu zarnu floru.
Lai veicas.



Edited 1 time(s). Last edit at 08.03.2011 16:17 by Mazdakteris1.
Re: Nedzīst pušumi!!!
08.03.2011 20:54
Re: Nedzīst pušumi!!!
08.03.2011 20:56
"lietoju nervu zāles"....

kādas, lūdzu?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 13?
Ziņa: