atbrīvošanās no apmatojuma

Aizsāka Paoluss 

atbrīvošanās no apmatojuma
17.04.2011 22:58
Sveiki.

Nākot vasarai, laiks paliek ar vien siltāks un siltākā laikā cilvēki vairāk svīst. Katru dienu jeb reizi pēc tualetes apmeklējuma ieiet dušā var nesanākt, braucot kaut kādos pārgājienos vai tamlīdzīgi, un man starp dibena vaigiem ir saaugušas tādas stingras un mīkstas spalviņas, kuras, manuprāt, ir vainīgas pie tā, ka man tur lejā bieži vien piesvīst un parādās nieze, bet tas parasti notiek pēc tam, kad esmu pakakājis un, pat ja esmu visu noskalojis, tik un tā pēc tam sāk parādīties šī nieze ap anālo atveri un pat iekš es teiktu. Šī nieze parādas, kad es vai nu staigāju, vai sportoju, ja es izvēlos apsēsties, liekas, ka tieku tai garām līdz tur viss nožūst. Tārpus savos "klučos" neesmu redzējis, un nieze ir tikai tad, kad man tur viss ir piesvīdis.

<<<<< nu šis ir par mani, ja nu gadījumam man varētu būt kāda medicīniska problēma..


>>>> Un tagad tas galvenais jautājums.
Kā tad īsti vislabāk var atbrīvoties no matiņiem ap anālo atveri un uz sēkliniekiem, kā arī starpenē (pat neesmu drošs vai tā to sauc, bet gan jau, ka sapratāt) ??
Vaksācija liekas, ka būs pārāk sāpīga, esmu dzirdējis arī par kaut kādām putām, kuras uzklājot matiņi vienkārši izkrīt, bet, ja jūs zinat par ko es runāju, tad lūdzu pasakiet kā tieši sauc tās putas un kur nopērkamas..,
Negribu neko dzirdēt par skūšanu un griešanu, nepalīdz / traucē..

Gaidu jūsu palīdzību / atbildes, paldies jau iepriekš.
mad smīkņādams
Re: atbrīvošanās no apmatojuma
18.04.2011 17:13
...problēma...nja...uz gāzes plīts...ar lodlampu...
Re: atbrīvošanās no apmatojuma
18.04.2011 20:10
Vecums,svars augums :)



Edited 1 time(s). Last edit at 18.04.2011 21:58 by Mazdakteris1.
Re: atbrīvošanās no apmatojuma
18.04.2011 22:40
vecums - 17 gadi
svars - ap 70 kg
augums - pie 2 metri
rexis
Re: atbrīvošanās no apmatojuma
19.04.2011 12:40
parak mazs svars prieks 2 m.
Re: atbrīvošanās no apmatojuma
19.04.2011 17:42
novērtēju jūsu interesi palīdzēt, bet, godīgi sakot, es neredzu, kāds šiem jautājumiem sakars ar manu uzrakstīto.
esmu slaids, taču regulāri nodarbojos ar sportu un itkā visi vitamīni ir pa vietām.
Re: atbrīvošanās no apmatojuma
19.04.2011 22:18
Reksim ir taisnība. Svars izsaka daudz. Nepietiekoš svars var liecināt par : nepietiekõšu olbaltumu (celtniecības materiālu) daudzumu. Te var ciest imunitāte. Otrs, hiperseksualitāti.Tas ir,paaugstinātu testosterona daudzumu organismā. Kas arī parasti ir par iemeslu zemai imunitatei. Hiperseksualitate liecina par uzbudinātu pārējo dziedzeru darbību. Piemēram kunģa skābi. Pazemināta imunitate un paaugstināta dziedzeru darbība (sviedru) var veicināt niezi anālā apvidū. Matiņi , otrādi ir fizioloģiski nepieciešami. Oliņu un anālās aptveres rajonā viņi ir vajadzīgi lai radītu mikronu lielu atstarpi. Tas atvēsina doto vietu. Oliņas pie liela karstuma var pazemināt savu darbību.Tas var novest pie vīrišķības samazināšanās. Matiņi anālās atveres rajonā gāzu izdalīšanās laikā veic arī klusinošu funkciju. Ja matiņi nebūtu tad rastos daudz lielāks troksnis un visi zinātu kur tu atrodies. Ne tikai pēc smakas bet arī pēc trokšņa. Jo gāzu izdalīšanās pieaugušajam ir daudz spēcīgāka kā mazulim. Tieksme "nemīlēt "apmatojumu var norādīt uz psiholoģiskās attīstības sastingumu ( fiksāciju) bērna līmenī vai personas feminizācijas nosliecēm.Pieaugušu,seksuāli spēcīgu vīrišķo indivīdu raksturo raksturīgais apmatojums attiecīgās vietās. Nieze anālā apvidū var būt daudzi iemesli. Asi ēdieni. Paaugstināts skābes līmenis zarnu trakktā. Arī aknu darbības traucējumiem.Arī zarnu daļas iekaisuma procesiem. Tārpu invāziju. Jārunā ar savu ģimenes ārstu. Ādas ārstu vai arī ar protologu.Viņi izrakstīš gēlus, ziedes, kas noņem niezi. Pēc katras defekācijas jāapmazgā anālās atveres rajons ar siltu ūdeni. Dušojoties kārtīgi jānoskalo starpenes rajons. Jāapseko vai nav ādas un anālās atveres rajona sēnīte.Izslēgt no ēdiena asus ēdienus( etiķus,sālījumus,piparotus ēdienus ...) un dzērienus. Arī colas un cukurotus dzērienus.Nenēsāt cieši piegulošas apakšbikses un džinsus ,kas neelpo. Segties viegli.
Kā ir ar pinnēm? Vai ir kunģa "dedzināšana"? Vai mēle ir aplikta. Vai acu baltumi nav dzeltenīgi, skatoties dienas gaismā.Nav jābūt dzeltenam apģērbam un dzeltenai istabai. :)
Droši pie ārsta un stāsti par niezi. Tā ir riebīga lieta, kas var novest pie agresivitātes un neirozes.
Lai veicas! Priecīgus svētkus!



Edited 3 time(s). Last edit at 19.04.2011 22:24 by Mazdakteris1.
Re: atbrīvošanās no apmatojuma
20.04.2011 00:13
Mazdakteri1

ehm, nu diezgan daudz esi sarakstījis. Nu nezinu, vai pie ārsta gribas iet risināt šo problēmu, jūtu, ka varētu būt baigā ņemšanās un tā mana problēma ar niezi nav varbūt tik nopietna, bet ja jutīšu, ka ir vajadzība, aiziešu bez problēmām, par cik man vēl tas bez maksas un pie ģimenes ārsta esmu griezies ar vēl personīgākām un nedelikātākām problēmām.

nu olbaltumvielām man nevajadzētu trūkt.

par to vēlmi atbrīvoties no apspalvojuma un par "nevīrišķa būšanu",
- man patīk manas spalvas, nesaprotu tos vīriešus, kuri vaksē kājas vai skuj paduses, es pret to esmu kategoriski pret,
vienkārši par cik nu esmu lasījis, ka tā vieta esot jākopj, priekšā es dzīt uz nulli nemaz netaisos, uz oliņām man nepatīk gari un paretināti mati un pie anālās atveres arī, jo pieļāvu, ka tas varētu būt vainīgs, bet nu laikam jau neko vairāk par nelielu apcirpšanu nevajadzēs.

Pat tieši nepateikšu, kas tās tādas pinnes, nu man itkā neesot tādas .. :}
nekāda kuņģa dedzināšana vai aplikta mēle.

- par to niezi, nieze ir tad, kad man tur ir netīrs. Vispār esmu pedantisks, tāpēc katru reizi pēc kakāšanas eju dušā un visu kārtīgi apmazgāju, doma vien par tārpiem man uzdzen zosādu, es jau krietni ilgu laiku sekoju līdzi tam, ka neapēdu kādu līdz galam neizceptu sašļiku vai ko tamlīdzīgu, jo redz, bioloģijas skolotāja ir sabiedējusi un tas labi vien ir. Starp citu, kādas būtu tās pazīmes tai "tārpu invāzijai" ?
Re: atbrīvošanās no apmatojuma
20.04.2011 00:22
un, protams, liels tev paldies par šo informāciju.
Re: atbrīvošanās no apmatojuma
20.04.2011 10:00
Nu, aber lūdzu ! Reti jau kurais pasaka paldies.
Tārpu invāziju var izsaukt ne tikai neizcepta gaļa. Ieej google.lv un izlasi: cilvēku helmintozes.
Nieze vakaros varētu liecināt par spalīšiem. Cērmes noteikti,agri vai vēlu nāk ārā kopā ar fekālījām.Ar cūkas vai govju lenteņiem ir sarežģītāk.Ir tādas analīzes ,kā kopogramma uz helmintiem. Labaratorija skatās vai nav oliņas fekālijās . Arī asins analīzes var noteikt vai nav tārpu invāzija. Sevišķi nepatīkamas ir suņu cērmes .Toxokaroze. Ir suņu un kaķu toxokaroze.Mikroskopiskas oliņas, kas kāpuru veidā var iekapsulēties aknās,acīs u.t.t.
Pēc defekācijas (lielās vēdera izejas) obligāti nav jāiet dušā.Pietiek ar anālā apvidus apmazgāšanu. Skandināvijas valstīs visās mājās, ,pat muzejos un valsts iestādēs pie poda ir dušiņas ( bide paveids). Šļangas garums ļauj ar siltu ūdeni apmazgāties katru reizi ,kad eji uz poda. Arī tualetes papīrs obligāti ir. Jo avīzes druka satur svinu, kas noved pie saindēšanās, iekaisumiem, niezes. Pārāk sausa āda un aizraušanās ar baktericīdām ziepēm var izsaukt niezi anālās atveres( anusa) rajonā.
Acnes (pines) ir strutojoši izsitumi uz sejas, pleciem, muguras pat dibena, kas parasti ir daudziem jauniešiem.
Lai veicas! :)
Re: atbrīvošanās no apmatojuma
20.04.2011 13:43
nu skaidrs, paldies par izsmeļošo informāciju. nu nedomāju, ka man tur ir kaut kāda tārpu invāzija, drīzāk jau tā sausā vai pārāk jūtīgā āda, ja man jautā, tad, manuprāt, tas ir tad, kad neesmu apmazgājies un tur viss sāk svīst, nu skatīšos tālāk kā īsti ir.

paldies vēlreiz. ;]
11re
Re: atbrīvošanās no apmatojuma
24.04.2011 01:27
es ieteiktu pamēģināt talka pūderi.
11re
Re: atbrīvošanās no apmatojuma
24.04.2011 01:33
vaksācija būtu vislabāk, nav tādu putu, no kurām matiņi izkristu, viņas tikai ižšķīdina to matiņa daļu, kas atrodas virs ādas, pie tam diez vai būtu ieteicams kaut ko tik agresīvu lietot tik delikātā zonā. Tev nāktos to darīt ik pēc pāris dienām. Vaksācija dod ilgstošāku rezultātu, bet, ja tev neērti iet pie ārsta, diez vai tev būs ērti iet uz vaksāciju, kuru parasti veic sievietes (neesmu dzirdējusi par vīriešiem, kas to darītu). To var veikt arī mājas apstākļos, bet tas ir jāiemācās, piemēram, man uz pirmo bikini zonas vaksāciju mājas apstākļos pagāja kādas 4 stundas, tagad kāda pusotra + tas ir diezgan ķēpīgi, tomēr rezultāts ir ilgstošs (2 nedēļas līdz mēnesis) un matiņi ar laiku ataug maigāki un mazāk. Man arī grūti iedomāties, kā vīrietis, kuram nav ne mazākā priekšstata par to, kā tas viss notiek, varētu iemācīties pats to izdarīt.
Re: atbrīvošanās no apmatojuma
24.04.2011 20:03
neesi dzirdējusi par vīriešiem, kas to darītu... :} , es arī nē .
nu negribu es nemaz tur ņemties, ja vien tur nebūtu tās niezes, nemaz nebūtu taisījis šo rakstu,
bet nu apaudzis es tur esmu pat ļoti un svīstu arī ļoti traki..


_paldies par ieteikumu, noderēs, ja tomēr izdomāšu, ka vajag tikt vaļā no tiem matiņiem :]
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 24?
Ziņa: