Tūska un sāpes jaunajai māmiņai

Aizsāka māmiņa 

Sveiki! Man ir 6 mēnešus vecs zīdainis. Baroju tikai ar krūti. Grūtniecības laikā man bija tūska, sāpēja kajas, citreiz ķermenis. Olbaltumvielas nebija, bet bija augsts spiediens. 38./39. ned. veica ķeizaru. Pēc ķeizara man brīžiem atkal parādās tūska, sāp kājas, pulsē, sāp pat viss ķermenis. Visvairāk šīs sāpes jūt kājās un locītavās (ceļos, elkoņos utt). Ir nespēks. Rokas, kājas liekas ļenganas.Saspiežot pirkstus dūrē, jūtu, ka ir tūska arī plaukstās un tās liekas nogurušas. Nesaprotu, no kā tas varētu būt? No hormoniem? Man ir 26 gadi.Ir sinusa aritmija. Mājās izmērīju spiedienu - ir labs. Veicu analīzes. Ar vairogdziedzeri, aknām, nierēm viss ok (pēc analīžu rezultātiem). Vienīgais, kas pagaidām analīzēs parādās ir nedaudz par maz WBC leikocīti, neitrofilie leikocīti (tai skaitā arī abs.sk) un par nedaudz par daudz limfocīti un trombocītu anizocitoze. Nākamnedēļ iešu pie ārsta, bet gribētos dzirdēt Jūsu viedokli. No kā man varētu būt tūska un sāpes ķermenī?
Aizmirsu piebilst, ka citreiz tūska ir, citreiz nav. Pēdējās dažās dienās visu laiku turās.
Varbūt tas ir vienkārši no neizgulēšanās? Jūtos kā izspiests citrons...
Re: Tūska un sāpes jaunajai māmiņai
21.01.2012 13:41
Domāju,ka jāiet pie hematologa. Varētu būt olbaltumvielu trūkums arī. Japārbaudās uz reimotestiem.
Veiksmi.
Paldies! Es uzturā šobrīd nelietoju piena produktus, jo dakterei aizdomas, ka mazajam ir laktozes nepanesamība, jo vēders ļoti reti iziet.
Re: Tūska un sāpes jaunajai māmiņai
21.01.2012 16:40
Ja nelieto piena produktus, tad papildus jālieto kalcija preparāti 1000mg dienā. Kā arī pie minētajiem simptomiem vajadzētu izmeklēties uz reimatoloģiskajām saslimšanām.
Re: Tūska un sāpes jaunajai māmiņai
21.01.2012 17:09
Olbaltums = ziedkāpposti,pupiņas,bietes,zivis,vista,rieksti,sēnes,zirņi.
Tūsku iemesli ir daudz.Liels sāls daudzums organismā.Sids mazspēja, nieru salimšanas.Visu to kopā ar dakteri vajag apspriest.
Lai veselība.
māmiņa
Re: Tūska un sāpes jaunajai māmiņai
21.01.2012 17:24
Liels paldies!:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 13?
Ziņa: