krūšukurvja deformācija jauneklim

Aizsāka vanduce 

vanduce
krūšukurvja deformācija jauneklim
21.02.2012 11:33
Dēlam 22g/augums 185,svars ap 62. Izteikta krūšukurvja deformācija ("saulītes" rajonā bedre uz iekšu),izveidojās no 10 gadu vecuma pēc traumas. Tagad biežas sūdzības par sāpēm sirds rajonā, elpošanas grūtības, karstuma viļņi, ādas nieze sirds rajonā, ir biežas asinsspiediena svārstības, asins tek pa degunu, nogurums, sāpes ceļgalos, u.c.. Mazkustīgs dzīvesveids. Ārsti komentē kā neārstējamu. Sirds pārbaudes neko sliktu neuzrāda.
Zinam, ka jāvingro, bet ja tāpat nav cerību to krūšukurvi izlabot, tad zūd optimisms. Man tikai jautājums, kādas sekas šī slimība viņam varētu atstāt nākotnē kā vīrietim, ja tagad turpinās mazkustīgu dzīvesveidu? Varbūt kādam ir līdzīgi, un ko darat, lai palīdzētu savam organismam?
Re: krūšukurvja deformācija jauneklim
21.02.2012 11:47
Es gan šo lietu nepārzinu bet cik man zināms, tad krūšukurvja deformācijas tiek diezgan veiksmīgi operētas. Kāpēc tas netika darīts?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Ārsti pateica, ka mūsu gadījumā tā nav tik nepieciešama, šī operācija ir ļoti sarežģīta un tādas netaisa Latvijā..
Re: krūšukurvja deformācija jauneklim
21.02.2012 12:21
Hmm? Interesanti. Var jau būt, ka mūsdienās tāda operācija ir pārāk sarežģīta bet 80to gadu beigās un 90to sākumā tās pie mums veica. To es točna zinu. Varbūt Jums kāds īpašs gadijums?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Tiešām, neesam vairāk interesējušies par operāciju pēc tā, kad 15 gadu vecumā Vaivaru Reh.centra ortopēds pateica, ka operācija neesot vajadzīga, un esot pārāk sarežģīta, lai riskētu. Nezinu, kāds ipašs gadījums, bet bedre krūškurvī ir tik dziļa un liela, ka jauneklim pat pludmalē neērti izģērbties.. krūšukurvis ir arī šaurs (kā būtu saplacināts no priekšas un muguras)
Re: krūšukurvja deformācija jauneklim
21.02.2012 13:18
Vai tad puisis pats nevar interesēties.Jautāt,meklēt. Laiks izaugt no mātes pupa zīšanas vecuma. Neuzskatu,ka jautājums jārisina caur trešo personu. Tāpēc,atvainojiet, bez komentiem (:



Edited 1 time(s). Last edit at 21.02.2012 16:19 by Mazdakteris1.
Ir pilnīgi patstāvīgs. Šī ir tikai mana pašdarbība. Es netaisos viņam neko norādīt, tikai uztraucos kā māte.
Re: krūšukurvja deformācija jauneklim
22.02.2012 22:46
man kautkā liekas ka viņam trūkst c vitamīns.viena lieta ir-kā viņu ietekmēs slimība,cita-kā mazkustīgs dzīvesveids un vēl cita-kā vitamīnu trūkums.kopumā ņemot-domājams ka smērā ātri ļoti vāja potence.bet sākt vajadzētu ar vitamīniem,nākamais-kustības.dzerot vitamīnus,pašsajūta varētu būtiski mainīties,radot interesi kustēties,tādā gadījumā-normāls vīrietis,ar nelielu defektu,bet kā vīrietis-tomēr normāls.nevajag ļauties pesimismam,drusku žēl,ka speciālisti padomu liedz.
Re: krūšukurvja deformācija jauneklim
23.02.2012 00:45
ir vēl citi ortopēdi...

ir vērts iegūt vismaz 2 viedokļus. mazums, ko viens ārsts saka.
Re: krūšukurvja deformācija jauneklim
25.02.2012 01:31
piekrītu Runcenei

__________________
dr.puce@gmail.com
Labdien vanduce!
gribētu ar Jums sazināties personīgi,lai pastāstītu kur griesties pēc palīdzības.Šādas operācijas veic,ja ir nepieciešams.
Katrs gadījums ir savādāks,kā arī vecums un vispārējais veselības stāvoklis.Tas jānovērtē speciālistam.
Piekrītu Ivaram. Vajadzētu lietot: olbaltumus, ogļhidrātus, kopproteīnu, A, B, C, D, E, F, G, H vitamīnus, kalciju, magniju, dzelzi, varu, mangānu, cinku, alumīniju, selēnu, niķeli, jodu, boru, fosforu, nātriju, kāliju, folijskābi, pantotenātu, niacīnu, biotīnu.
Ak, jūs, latvieši - medicīnas spekulanti :(

Mugurkaula un krūšukurvja deformācijas vienmēr(!) rada veselības problēmas - izmainās muskuļu darbības amplitūdas un virzieni, kā rezultātā rodas virkne funkcionālu traucējumu ķermenī.

Žēl vērot, cik neapdomīgi ātri cilvēki lec pie slēdziena, ka cilvēkam nekas nekaiš. Ja vēl piemin, ka raksturs vainīgs - vispār čau.


Iesaku medicīnas jautājumos labāk meklēt informāciju ASV interneta pusē.




p.s. zinu, ka šī saruna sena
+2c
Re: krūšukurvja deformācija jauneklim
16.10.2014 15:45
Nu, ASV točna nav tā vieta kur par medicīnu vajadzētu interesēties...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nu, ASV točna nav tā vieta kur par medicīnu
> vajadzētu interesēties...


Jo? Angļu valodā informācijas vairāk, tā ir daudzpusīgāka, kā arī daudz vairāk pacientu no kuriem var iegūt atsauksmes.

Ne jau dēļ ASV medicīnas sistēmas?
Re: krūšukurvja deformācija jauneklim
29.07.2016 13:42
Lūdzu griezties Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā pie torokālā ķirurga Jāņa Krasta. Deformācija saucas Pectus Excavatum un ir labojama ar Nusa procedūru. Vislabākais vecums veikt operāciju ir apmēram 15 gados. Šo operāciju veic arī vecāka gada gājuma cilvēkiem, taču, tie to pārdzīvo smagāk.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 21?
Ziņa: