Vai veģetatīvā distonija?

Aizsāka Ak es 

Vai veģetatīvā distonija?
03.03.2012 17:31
Tad nu tā, beidzot arī es vēršos šajā forumā, jo vairs nav spēka cīnīties.
Lieta tāda, ka jau apmēram pusgadu mokos ar ne pārāk labu pašsajūtu. Karstuma viļņi naktīs, no rīta pamostoties arī dienas laikā. Vājuma sajūta, dīvainas sajūtas sirds apvidū, sajūtas, kā aritmijā.
Esmu izgājusi pārbaudes, vairogdziedzeris pārbaudīts, analīzes veiktas vairākas reizes, sirsniņa pārbaudīta, viss it kā kārtībā. Noskaņoju jau sevi, ka ar mani viss ir labi. Kādu laiku jutos labi, bet tagad atkal nāk virsū sliktā pašsajūta, sēžu pie interneta un meklēju iespējamās vainas. Nepamet bauiļu sajūta par dzīvību, veselību. Bailes, ka man ir kāda slikta kaite,
Tik grūti. Gribu tikt galā ar sevi, ik īpaši tagad, kad esmu bildināta, un gatavojos kāzām. Visas šīs problēmas man neļauj pilnvērtīgi baudīt laimi.
Kā tik parādās kādas sāpes, vai pašsajūtas izmaiņas, tā meklēju internetā, kāda atkal man ir vaina, kas man kaišs. Bezcerības sajūta.

Gribu justies labi,
Cik var staigāt pie ārstiem un meklēt iemeslus. Esmu jau pamatīgas summas atstājusi. Būts ir arī pie dziedniekiem.

Augums 1,80
svars 67
Re: Vai veģetatīvā distonija?
03.03.2012 20:39
Ja jau ārsts klātienē nevar pateikt,kas par vainu,tad mēs aiz ekrāna ne tk. Mani uztrauc auguma un svara attiecības.Kāds vecums ...apmēram.
Domāju,ka vajag neirologa vai psihiatra konsultāciju. Jo ja cilvēks mirst un mirst un nenomirst,tad fiziski viņš ir vesels bet vaina ir nervu sistēmā vai psihē. Varētu būt Veģito Distonija vai depresija.
Lai veicas mīlestībā un dzīvē. Domāju,ka vaina tomēr ir svarā.Organismam kaut kas pietrūkst:)



Edited 1 time(s). Last edit at 03.03.2012 20:40 by Mazdakteris1.
Re: Vai veģetatīvā distonija?
04.03.2012 08:31
Man 24 gadi!
Nu ārsti pie kuriem esmu bijusi, man neko nav atklājuši..Vienu brīdi bija pāris analīžu rādītāji aukstāki vai zemāki par normu, bet tas, kā ārsts paskaidroja bija pēc izslimotā bronhīta sekas. pēc laika analīzes tika atkārtotas, viss bija normā, taču pašsajūta joprojām nav uzlabojusies un nāk virsū nepatīkamās sajūtas.
Cik atceros, tad jau no bērnības ir bijis tā, ka īpašu uzmanību pievēršu dažādām nenozīmīgām sāpēm un sajūtām. Sadomājos vienmēr pašu sliktāko.
pingvins
Re: Vai veģetatīvā distonija?
04.03.2012 10:36
Kā pagāja bērnība, kādas attiecības ar vecākiem? Parasti tur slēpjas visu problēmu cēlonis. Bet gaidāmās kāzas tikai saasina bailes no neziņas, nākotnes. Ak, cik tas viss ir pazīstams un labi saprotams. neesi mēģinājusi palietot kādas dabas zālītes- novo passit, persen utt
Re: Vai veģetatīvā distonija?
04.03.2012 11:35
Vienīgais ko šobrīd lietoju ir Bio selēns(tas laikam vairāk imunitātei).

Bērnībā bija problēmas ar Tēvu, jo, kā sacīt visa viņa dzīve iedalījās divos etapos- Dzeršana, tad depresija, tad atkal dzeršana. Tādas pavisam normālas tēva un meitas attiecības neesmu izbaudījusi.

Esmu sākusi apmeklēt psihologu un pamazām šķetinam vaļā bērnību un ģimeni!

Tās novo passit un persen ir bezrecepšu zāles?
pingvins
Re: Vai veģetatīvā distonija?
04.03.2012 19:30
Protams, tie dabas preperāti nervu nomierināšanai, viegli, bet man ļoti palīdz! Novo passit ir arī sīrupa veidā, var dozēt un atrast savu devu, tur arī asinszāle, kas labi ietekmē garīgo un stumj mākoņus prom. Lai veicas!
Nenene
Re: Vai veģetatīvā distonija?
04.03.2012 20:06
Man tāda pati problēma,bet nevajag paļauties uz to ja ārsts saka ka distonija,parasti ārsti visu vainu noveļ uz distoniju ja neko atrast nevar,vai slinkums vnk meklēt tiem un ķēpāties,jā jā tieši tā-slinkums un vienaldzība! Tas var būt jebkas,kas provocē to sirdi,pārbaudi varbūt virsnieru dziedzeri,parasti ārsti to nepārbauda un tas ar var to visu provocēt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 16?
Ziņa: