Anālās atveres plaisa

Aizsāka Antra 

Anālās atveres plaisa
03.04.2012 08:12
Varbūt kādam ir pieredze anālās plaisas ārstēšanā ar Botulīna toksīna injekcijām.Svecītes nelīdz.Nākamais etaps ir operācija.Gribētos iztikt bez operācijas.
Re: Anālās atveres plaisa
03.04.2012 10:32
Anusa ārstēšanu atstāsim protologa ziņā. Vecums,augums un svars?
Re: Anālās atveres plaisa
03.04.2012 11:19
49;173;68.
Protams,ka ārstēšana proktologa ziņā-viņš tādu variantu piedāvā.Gribējās vienkārši dzirdēt kāda personīgo pieredzi.
Re: Anālās atveres plaisa
03.04.2012 18:57
nu,redzi,operācija tomēr negarantē,ka plaisa nerodas no jauna,tā ka kaut ko vajadzētu mainīt pie uztura,kādi vitamīni utt,citādi-uztaisīsi opesāciju,bet var atkārtoties.uzturs un vitamīni protams nesadzīedēs plaisu,nu vismaz ne uzreiz.

jekabs19@inbox.lv
Re: Anālās atveres plaisa
03.04.2012 19:15
Es arī saku, ka jāmēģina to problēmu kaut kā kompleksi risināt. Proktologs ir tikai daļējs risinājums. Svecītes, operācija un pēc tam atkal var sākt pa otru apli...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Anālās atveres plaisa
03.04.2012 22:15
Svara deficīts varetu liecināt,ka organismam trūkst celtniecības materiāls -olbaltumvielas. Gļotādas veidošanā piedalās "A" vitamīns.Tatad termiski burkāniņi ar nelielu augu eļļas piedevu.Izbēgt no aizcietējumiem obligāti. Nikotīns spazmē periferos asins vadus.Vai nesmēķējam? Arī kafija rada CNS uzbudinājumu, kas paaugstina AS un līdz ar to kaut nedaudz bet spazmē perifēros asins vadus. Svecītes uz nakti.Anusa rajonu apmazgāt ar siltu ūdens strūklu ar dušiņas palīdzību katru dienu Pēc defekācijas obligāti..Pēc tam ieziest ar protologa ieteikto ziedi.Pagaidām izslēgt asas ,kairinošas vielas (pipari,etiķis,žāvējumi...).Biokefīrus.Jo tie normalize zarnu floru.Normāla zarnu flora ražo B grupas vitamīnus,dabiskos. B vitamīni piedalās gan nervu signālu novadīšanā,gan celtniecības( dzīšanas) procesā.
Var pakonsulteties ar pieredzejušu ādas ārstu paralēli protologa ieteiktam.
Lai miers un cerība.



Edited 2 time(s). Last edit at 03.04.2012 22:17 by Mazdakteris1.
Re: Anālās atveres plaisa
03.04.2012 22:33
Kas attiecas uz tēmas autores jautājumu par botoksa izmantošanu tad kaut arī tā metode tik diezgan optimistiski aprakstīta, tomēr ir diezgan neviennozīmīga un virknē gadijumu var nekādu efektu nedot vai dot pat negatīvu efektu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Anālās atveres plaisa
03.04.2012 23:54
jā,par vitamīniem gan neliela piebilde-laikam ne mazak svarīgs būtu E vitamīns,tas saulespuķu eļļā atrodas un arī C vitamīns,vēl liela nozīme būtu B2 vitamīnam-riboflavīnam.
par vitamīnu sintezēšanos organismā-jā,teorētiski tā būtu jābūt,taču sakarā ar antibiotiku,daudzu citu sintētisko zāļu lietošanu medicīnā vitamīnu sintēze ir smagi traucēta,vēl tam palīdz E vielas un dabas piesārņojums,tā ka paļauties uz organisma sintezētiem B vitamīiem ir stipri nedroši-nedzīvojam kā pirms 100 gadiem.

jekabs19@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 7?
Ziņa: