Hormonalo tablesu izpete.

Aizsāka paciente21 

Hormonalo tablesu izpete.
07.04.2012 19:12
Labdien! pedeja laika interesejos kadas sekas atstaj jebkadas hormonalas tabletes uz sieviesu organismu. Tris gadus dzeru ar patraukumu un sapratu,ka NE tas nav domats man. Ta iedarbiba apgrieza kajam visu manu organismu, ja agrak edu visu un daudz kustejos viss bija labi, bet pec hormonalo tablesu lietosanas sakas problemas ar lieko svaru,kas uzkrajas uz gurniem jau pec 3. men un uz vedera ar + paaugstinats viriesu hormons, kas izpauzas loti nelaga veida. Es vairs neticu tam runam, ka hormonalas tabletes nav vainigas, bet gan pasa cilveka esanas paradumi. Edu normali uz sporta nodarbibam ar eju, bet ne cm mana apkartmera nenokritas, kaut pus gadu intensivi apmekleju fitnesu. Ta ari atmetu visam ar roku. Nezinu kapec arsti visu laiku pa visam varitem grib, lai vinu pacienti dzer tas tabletes, dazi pienemumi jau ir, bet ne visiem cilveki panes tas zales.

velejos noskaidrot kadas ir JUSU domas? ka,lai atgust organisma ieksejo aktivitati.
Re: Hormonalo tablesu izpete.
07.04.2012 20:41
vajag lietot vitamīnus-vislabāk dabīgos,var kopā ar mākslīgajiem,pamazām tas efekts izzudīs,ēd vai dzer sulu no bietēm,burkāniem,ķirbjiem,kāpostiem,citroniem,saldiem pipariem,ja lietosi šos produktus daudz,tad neko vairak nevajag,ja drusku,tad kādus kompleksos vitamīnus vel derētu.vel arī vajag omega3,saulespuķu eļlu,,tā,apmēram,gaļu nomaini ar zivīm,baltmaizi un miltu izstrādājumus cik var maz,

jekabs19@inbox.lv
Re: Hormonalo tablesu izpete.
07.04.2012 21:54
Tu doma,ka ar sadu esanas paradumu bus kaut kas lidzets?
Re: Hormonalo tablesu izpete.
07.04.2012 22:18
jā,protams,ka būs,tie gan vēl nav visi ieteikumi,bet tie kas attiecas uz vitamīniem un to ko nevajag ēst,nu-ļoti īsi.bet protams,ka tos ievērojot veselība uzlabosies,vielmaiņa paātrināsies ,visus efektus grūti pārskaitīt.labāk varbūt pārskaitīt visu ko ēst un ko neēst,ja interesē,bet rīt.

jekabs19@inbox.lv
Re: Hormonalo tablesu izpete.
08.04.2012 00:43
Grūti pateikt.Jo datu par mazu.Augums,svars un vecums?
Nezinot iemeslu,kāpēc ārsts lika dzert.Nezinot tabletes sastāvu.
Dažreiz hormonālās tabletes ir vienīgais veids,kā palīdzēt.
Jāruna ar endokrinologu.Domāju,ka viņš varēs ieteikt korekcijas.
Pagaidām jāpiedomā pie svara nomešanas. Kustības.Izslēgt treknu gaļu,ceptu.Nē treknus sierus.Taukainu pienu.Baltmaizes izstrādājumus.Izlēgt kartupeļus .Sevišķi frī.Segties un ģērbties pēc iespējas vieglāk.Ēst bieži bet mazām porcijām. Sākt ēdienus ar salātiem ar nedaudz eļļas.
Nēst nekad pēc 19:00. Samazināt B6 vitamīnu. Meklēt ēdienu,kas satur sievišķos hormonus vai viņu līdziniekus.Te jārunā arī ar dietologu.
Bet vislabāk tomēr ar endokrinologu.
Lai veicas.
Re: Hormonalo tablesu izpete.
08.04.2012 08:13
Laikam jau runa bij par OK tabletēm.Jā,treknu gaļu nevajag,no gaļām vispār-vistu,drusku liellopu,cūku-nē,bet vairāk zivis,sevīšķi okeāna un jūras.okeāna produktus vajag-kāpostus u.c..Kartupeļus cik var maz.Zirņi un pupas būtu labi,bet jāskatās kā vēders panes,sojas izstrādājumi ir labi,vajag olas,vājpiena biezpienu,
jāsamazina līdz miimumam - cukurs,sāls,pilnīgi jāatsakās no transtaukiem,to vietā sviests būs labāk.
B6 vitamīns nav jāsamazina un estropgēnu saturoši produkti nav jāēr īpaši daudz,nav arī jāvairās no tiem,kā piemēram soja-tā ir laba,satur estrogēnam līdzīgu vielu,to var lietot un ir vēlams,bet nav jācenšas max daudz,augu eļļas jālieto nevis nedaudz,bet bagātīgi,saulespuķu eļļā ir daudz e vitamīna,linsēklu eļļā ir daudz omega 3.
un sportot vajag.

jekabs19@inbox.lv
Re: Hormonalo tablesu izpete.
08.04.2012 12:22
Kādi vitamīni! tās ir muļķības. neviens hormons ar vitamīniem netiek samaziāts. Beigsi dzert hormonus cerams, ka viss nostāsies savās vietās, kāpēc cerams, jo visa tā inde, ko esi uzņēmusi ir jau paspējusi pabeigt tavu endokrīno sistēmu. pie visa vainīgi ir hormoni.
Re: Hormonalo tablesu izpete.
08.04.2012 15:09
Jau gadu ka nedzeru un viss stav uz vietas.
Vecumus 21
augums 158
svars 49
Re: Hormonalo tablesu izpete.
08.04.2012 15:11
ar vairogdziedzeri bija nesen problemas, bija izvedojusas cistas mazas, bet pasas pazuda ta,ka pec arsta analizem un parbaudes pirms menesa teica,ka viss ir kartiba.


Kaut ka neticas, jo ar hormoniem tiesam nav labi un esmu pamaniju,ka svistu biezi, kaut man nav karsti.


Paldies liels par citiem ieteikumiem!
Re: Hormonalo tablesu izpete.
08.04.2012 16:38
Tad nu gan liekais svars - 49kg !!!!!! Cik tad tu gribeeji sveert 35kg :)))))
Re: Hormonalo tablesu izpete.
08.04.2012 16:45
tada zina man nav lieka svara. Bet uz gurniem un vedera ir gan!
Re: Hormonalo tablesu izpete.
08.04.2012 17:22
ja pārstāji lietot OK tabletes,tad tauki no gurniem nodegs,kaut gan-Tev nevajag censties svaru nomest,varbūt var neapmierināt proporcijas,sporto,ēd normāli un būs labi,citādi zaudējot svaru var samazināties krūtis.kādas tad problēmas no vīriešu hormoniem?

jekabs19@inbox.lv
Re: Hormonalo tablesu izpete.
08.04.2012 21:13
ar to esanu ir gruti, vaajg baigo gribasspeku. Viriskais hormons ir paugstinats izpauztas ta,ka uz vedera liekas apamatojums saka paradities. Tapec butu jadzer tas hormonalas tabletes. Bet vai tad nav kads cits risinajums? visur,kur var tikai gruz tas hormonalas tabletes..
Re: Hormonalo tablesu izpete.
08.04.2012 21:24
tā ir un tas ir ļoti nepareizi,ja tikai apmatojums,tad nerij gan tās tabletes,ja gribētu mīlēties 15 reizes diennaktī,tad butu jadomā,bet apmatojumu taču var likvidēt,kāds tieši hormons ir augsts,zini?

jekabs19@inbox.lv
Re: Hormonalo tablesu izpete.
09.04.2012 00:01
paciente21 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Jau gadu ka nedzeru un viss stav uz vietas.
> Vecumus 21
> augums 158
> svars 49
------------------------------------------------
Ir izteikts svara trūkums.Tas var novest pie celtniecības materiāla trūkuma.Pieaugot vecumam,kad samazinās sievišķo hormonu super daudzums, var parādīties virilisms -vīrišķās izpausmes..Apmatojums nav bernības periodā, jo hormoni netrako.Vīrišķos hormonus nedaudz ražo virsnieres.Samazinoties sieviešķo hormonu līmenim palielinās testosterona hormona ietekme.Tas aktivizē matiņu folikulus.Vidēji ir norma ,ka sievietēm ir apmatojums uz vēdera .Tā saucamā nabas-kaunuma līnija. Arī uz apakšstilbiem tā ir norma. Mode un sieviešu pretmatiņu industrija ir iestāstījusi sievietēm (arī vīriešiem),ka matiņi maigajam dzimumam nedrīkst būt.Tabletes ar sievišķiem hormoniem dara sievietes sievišķīgas.Tas ir, palielina tauku slānīti uz vedera gurniem un krūtīm. Tauku slānītis pasargā sievišķos reproduktīvos orgānus no adzišanas un traumām.Arī ap krūšu orioliem var būt matiņi.Jāsāk uztraukties ja sākas apmatojums uz sejas-ūsas,bārda.Virilisma iemesli var būt daudzi.Tajā skaitā hermofrodītisms (slēptais) un virsnieru iekaisumi ( arī audzēji). Tāpat vairogdziedzeru saslimšanas.Jau ieteicu,ka vajag konsultācijas pie endokrinologa.
Iepriekšējie padomi par svara nomešanu no manis tiek atcelti.Biju pārkāpis savus principus.Nerunāt ar pacientu,kamēr nezinu antropometriju vismaz.Svars ir nepiedodami mazs! Par B6 vitamīnu.Tas ir celtniecības vitamīns.Nedaudz palielināts daudzums vecina olbaltumu sintēzi.Tatad arī muskuļu masu,hormonu ražošanu gan vīrišķo,gan sievišķo. Tāpēc īsti nezinot lietas apstākļus, rekomendēju ar viņa lietošanu būt uzmanīgam.
Forums nevar dot ,tik sarežģītā situācijā ,pilnīgi pareizu diagnozi un pareizo pieeju.Tikai ģimenes ārsts,ginekologs un endokrinologs šaja lieta var ko līdzēt.Visi padomi,sevišķi nemediķu (te tie ir daudz),protams arī mani,ir jasaskaņo noteikti ar augšminētiem speciālistiem.
Lai saprāts un veselība.
Re: Hormonalo tablesu izpete.
09.04.2012 07:49
jā,nu tomēr gribētu ieteikt lietot uzturā vairāk sojas produktus-tie samazina testosterona līmeni un paaugstina estrogēna līmeni,bet tas notiek dabīgi un nerada nekādas kaitīgas sekas.būtībā estrogēna tabletes maina proporciju starp estrogēnu un testosteronu,bet fitoestrogēns nomāc testosterona sintēzi un veicina estrogēa sitēzi.un protams-visus ieteikumus pārrunā ar ārstu,nav nopietni paļauties tikai uz to ko ieteica forumā,

jekabs19@inbox.lv
Re: Hormonalo tablesu izpete.
09.04.2012 09:48
Esmu runājusi ar ārstu - mani neapmierina atbilde, tu audz, attīsties nekas nebūs kā agrāk ..
Re: Hormonalo tablesu izpete.
10.04.2012 00:05
nu,labi,bet saki-Tev balti plankumiņi uz nagiem nav?un pastiprināts apmatojums ir vienīgā problēma kas satrauc,jeb arī pastiprināta dzimumtieksma?

jekabs19@inbox.lv
Re: Hormonalo tablesu izpete.
10.04.2012 18:54
jā,vēl ievēroju Tavu niku citā sadaļā un apskatījos,ko Tu par sevi raksti-nu,tās zāles,ko Tu lieto,kaut arī nedaudz,varēja radīt palielinātu prolaktīna daudzumu.ja tagad lieto tik niecīgu devu,tad es jau nu gan ieteiktu pāriet uz asinszāles kapsulām Laif,tās būs ļoti labas,gandrīz bez blaknēm,un1/8 vietā Tu varbūt vari lietot vienu 500mg kapsulu asinszāles.tā būtu daudz veselīgāk.

jekabs19@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 2?
Ziņa: