Izsitumi

Aizsāka Lebara 

Izsitumi
15.06.2012 20:41
Sveiki, izdzeru antibiotiku kursu, bet nu dzersanas laika paradijas uz kraninja izsitumi, tadas mazas niezosas pumpinjas, kuras nepazud. Nu jau ir pagajusas kadas 3 dienas kops pedejas dienas kad dzeru antibiotikas, bet nu ta ari vinas nav pazudusas. Vai tie izsitumi pasi paries vai labak iet pie arsta ? kas tads vispar ir ?
Re: Izsitumi
15.06.2012 20:51
Tas var būt piena sēne vai kas tamlīdzīgs kas nereti parādās pēc tam kad antibiotikas nokauj labvēlīgo mikrofloru. Pamēģini apmazgāt ar sodas ūdeni. Piena sēne nepacieš sārmu. Arī pienskābes baktērijas kas ir daži piena produktu sastāvā irobežo piena sēnes attīstību. Bet protams, ka labāk pie ārsta. Vai izsitumi pāries, to mēs te nezinam. Tas ir jautājums astrologam.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Izsitumi
16.06.2012 12:12
ok, paldies.
Re: Izsitumi
16.06.2012 14:40
ari man pec antibiotiku kursa paradijas si piena sene, vel draugam pielipinaju. Bet paris reizes ar sodas udeni paskalojoties tiesam pargaja, un draugs vispar neka nedarija tur un ari pargaja.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 2?
Ziņa: