Neskaidras sāpes vāderā= izmisums

Aizsāka IB 

Neskaidras sāpes vāderā= izmisums
27.08.2012 09:42
Tātad, par manu problēmu- neskaidras sāpes vēderā- ir tas, ko teju jau gadu dzirdu no dažādiem ārstiem. Tādas krampjveida sāpes, reizēm parādās pirms vēdera izejas, reizēm arī neatkarīgi ne no kā parādās :( esmu izmisumā, kas tas ir un kā to izbeigt!!! Ārstus esmu izgājusi teju visus- US vēderam, kobra, kolonoskopija, zāļu saraksts- teju vai viss, kas atrodas aptiekā un sākas ar vārdu Lacto, no-spa u.tml. bet NEKAS NEPALĪDZ!!!! Esmu vienkārši izmisumā. Biju par pie dziednieces un viņa teica, ka jāarstē mugura, esot neliela skolioze, tas varētu būt iemesls. Oktobrī būs apritējis gads manām mokām...
Varētu būt arī mugura, šobrīd ārstēju kuņģi, un man dakteris (gastroenterologs) saka, ka tas var būt arī uz "nervu pamata" jeb funkcionāli traucējumi plus obligāti jāpārbauda mugura.
Re: Neskaidras sāpes vāderā= izmisums
27.08.2012 10:45
Mugura arī varētu būt vainīga bet vispār šī problēma raksturīga aizcietējumiem. Cik bieži tas notiek?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Un kā ar ginekoloģiskajām lietām?
Re: Neskaidras sāpes vāderā= izmisums
27.08.2012 14:28
Kādā ziņa- ginekoloģiskām lietām?
Ar vēdera izeju ir tā- rezēm ciets, bet pēdējā laikā šķidrāka :(
Nu es domāju, cistas, piemēram, saaugumi kkādi. Tas viss var dot sāpes vēderā/ Piemēram, man gastroenterologs par šo lietu arī jautāja. Vēl - vai analīzes aizkuņģa dziedzerim, celiakijai taisīja? kas jūs ārstē - gastroenterologs vai ģimenes ārsts?
Re: Neskaidras sāpes vāderā= izmisums
27.08.2012 22:25
Saaugumus jau tikai var diagnosticēt operācijas ceļā, nekas tos savādāk neuzrāda, jo tad jau man tas būtu zināms... Par nekādām cistām nekas nav zināms- kā tās diagnosticē? Bija gan analīzes uz celiakiju, gan jau manis pieminētā kolonoskopija. Gastroenterologam nav manī ko ārstēt- jo viss jau esot vislabākajā kārtībā!
IB, uzrakstat man uz e-pastu,ir daudz ko pastāstīt, visu nevar uzrakstīt.
Mans e-pasts - martinsjanis@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 19?
Ziņa: