nervu kaite

Aizsāka Koudy2 

nervu kaite
06.09.2012 18:43
Sveiki, pēdējā laikā saskaros ar problēmu, ka pamostos un nejūtu vai nu vienu vai otru roku, šķiet ka esmu uz viņas nogulējis visu nakti, un pamatīgi izspaidu visus muskuļus visu, un pēc apmēram 5ām minūtēm atlaiž. Itkā par to es parasti nesatrauktos, bet dzirdēju, ka vienam pazinjai tādā veidā nācies amputēt 2vus pirkstus, jo nervi atmiruši.
Varu piebilst, ka šonedēļ darbā cilāju smagumus, bet slodze vairāk uz rokām nekā muguru. Varbūt kādi ieteikumi kādiem minerāļiem, dzelžiem vai vitamīniem?
vīrietis, 22gadi, 1.86m, 76kg.

Labojums: Ir nākamā diena, pa nakti atkal, tikai nu jau vājāk notirpa roka, un otra. šoreiz miegs arī bija caurs diezgan un pamaniju ka virsū jau nu viņai neguļu noteikti.



Edited 1 time(s). Last edit at 07.09.2012 04:30 by Koudy2.
Re: nervu kaite
07.09.2012 10:37
Jāiet pie neirologa un jāizslēdz kakla-muguras skriemeļu saslimšana. Sevišķi,ja esi izjutis triecien slodzes,nesis smagumus jaunībā.
Jāizslēdz arī citas smagākas vainas.Pagaidām izskatās pēc kakla-plecu joslas mugurkaula vai starp skriemeļu pataloģijas.
Lai veiksme un veselība.
Re: nervu kaite
07.09.2012 22:13
Neirologa vērtējumu vajag,bet varētu būt,ka tas arī ir vnk B grupas vitamīnu trūkums,vispār vitamīni ir lietoti?Ja darbs saistīts ar fizisku slodzi,tad ļoti būtu ieteicams lietot vitamīnus.

jekabs19@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 2?
Ziņa: