alergijas izpausmes.

Aizsāka Koudy2 

alergijas izpausmes.
12.10.2012 08:39
Sveiki, tad nu skārusi tāda lieta, ka sākās nieze bokseršortu apvidū, pēc pakasīšanas parādijās sarkanas pumpiņas, ir arī 2vas uz locekļa galviņas, vēlāk(nākamajā dienā) nieze jau mazliet pārcēlās uz augšstilbiem un līdz ceļgaliem, uz augšu un uz muguras līdz nabai apmēram, un šur tur arī pa sarkanai pumpai, šodien sarkans deguns, tāds sāpīgs un protams visu dienu šķaudu. Nezinu alerģijas iezīmes, bet jūtu, ka kautkas tāds varētu būt.
Izmaiņas manī - tikko no Latvijas atgriezos vācijā, latvijā pieņēm os svarā, jo anglijá darba dēļ biju smagi zaudējis svaru. Protams strādāju ar alumīniju jau ilgi, un pirmstam nekas tāds nav bijis. :)
Piemetinu ka nieze ir arī uz zoda, pieres un pakauša, pumpas arī zem matiem 2vas jūtamas. :D Bet ieniezas reizi pa 10-15 minūtēm.

Vīrietis, 22 gadi, 1.87m, 78kg. pirms atvaļinājuma, neticēsiet, 72kg.



Edited 1 time(s). Last edit at 12.10.2012 19:17 by Koudy2.
Re: alergijas izpausmes.
15.10.2012 18:28
Jāparādās ārstam. No stāsta var saprast jebko. Kašķis? Alerģija? Saukstēšanās ?
Lai veiksme.
PS.Ja izsitumi niez vakaros,tad tas ir ielaists kašķis.
Re: alergijas izpausmes.
15.10.2012 19:01
Jā, ja tā padomā, tad niez gan vakaros, un nekur citur nelokalizējas, niez labās kājas augšstilbs un tajā vietā arī veidojas sarkanās pumpas pēc sakasīšanas. Varbū reizēm citur ieniezas, bet pumpas pārsvarā ir uz kājas un locekļa galviņas. Ir varbūt arī kādi profilaktiskio pasākumi? vienmēr esmu centies būt tīrīgs, bet nevar jau zināt, ko kolēģi dara, ar kuriem saskarsme katru dienu. :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 6?
Ziņa: