Ilgstošas problēmas

Aizsāka MIķelsons 

Man jau kādus gadus 6 ir apgrūtināta elpošana caur degunu. Ir visādi līdzekļi izmēģināti, bet paliekoša effekta nav nevienam. Katru gadu ir blakusdobuma iekaisumi padzeru antibiotikas uztaisa atsūkšanu un viss. Un pēc kāda laika atkal viss no gala! Visos rentgenos uzrādās hipertrofētas deguna gliemežnīcas, ko tas nozīmē? Itkā tagad lors dienas stacionārā taisīs operāciju piededzinās tās gliemežnīcas un taisnos starpsienu. Cik esmu dzirdējis pēc tam ir sāpīga tamponu izņemsana no deguna??? Kadas alternatīvas tām metrīgajām marlēm?
Re: Ilgstošas problēmas
02.11.2012 23:06
Miķelsons
Man arī ir līdzīga problēma - man gan ir tas ko sauc par medikamentozo tūsku, bet pilienus ilgstoši lietoju tieši dēļ deformētas starpsienas...... Nesen redzēju vienā raidījumā, kā visādiem sportistiem (bokseriem, hokejistiem u.t.t.) bez operācijas paplašina deguna kanālus un taisno starpsienu, Degunā ievieto tādu kā nelielu baloniņu, kad to piepūš kauli paplešās, viss notiek bez anestēzijas, un pēc procedūras tie cilvēki reāli bučoja dakteri, jo nespēja noticēt, ka viņi normāli var paelpot un ka tas ir ar paliekošu efektu. Es internetā meklēju info par šo procedūru, bet neatradu, jo neatceros vairs nosaukumu, taču, ja tāda būtu pieejama LV, nedomājot izmēģinātu. Pašai jau daudzus gadus visādi dr iesaka operāciju, bet zinot veiksmīgo gadījumu statistiku, nerakstos, jo pat daži profesori, nerunājot jau par operētajiem, atdzīst, ka lielākoties operācija nav bijusi veiksmīga, vai nu viss paliek, kā bijis, vai pievienojās nenormālas galvassāpes, kas visticamāk būs uz atlikušo mūžu..... Tapēc pagaidām, iztieku ar visvieglākajiem, taču atbloķējošajiem, deguna pilieniem un operāciju noteikti neplānoju.
Re: Ilgstošas problēmas
03.11.2012 10:29
Lietojot ilgstoši deguna pilienus,kas sašaurina asins vadus var iedzīvoties lielās nepatikšanās.
Deguna starpsieniņas izliekums ir skrimšļa defekts vai deguna stapsienas deformācija, kas ir viens un tas pats.
Var būt deguna kaula lūzuma deformācijas sekas.
Ir jāmeklē pieredzējuša LOR - ķirurga palīdzība.
Taisns deguns piedod cilvēkam labāku izskatu.
Arī elpošanai caur degunu ir liela nozīme.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 15?
Ziņa: