Prostatas pašmasāža.

Aizsāka Starmix 

Starmix
Prostatas pašmasāža.
11.01.2013 13:48
32g 187cm 85kg vīr. Tad nu tā. Internetā ir skopa informācija kā tieši masēt prostatu. Citi raksta ka masēt nemaz nevar,ir kaitīgi,citi atkal ka veselīgi. Domāju izmēģināt,bet nav skaidrības. 1) cik dziļi vispār dibenā ko drīkst bāzt? Kad sākās kādi orgāni kurus var traumēt? 2) kā var zināt ka prostata ir sameklēta? Ir kādas izjūtas vai kas? Kā to var noteikt? 3) vai prostata masāžai vajag rīku ar izliekumu? Cik saprotu,tad taisns priekšmets neder? 4) cik min ilgi to jāmasē līdz orgasmam? Paldies par atbildēm.
Re: Prostatas pašmasāža.
11.01.2013 17:45
Viedokļi par šo jautājumu dalās. Principā ir tā, ka ja šīmesāža ir veikta pareizi tad tā nav kaitīga bet ja npareizi tad var arī kaitēt.

Par jautājumiem:

1) cik dziļi vispār dibenā ko drīkst bāzt? Kad sākās kādi orgāni kurus var traumēt?

Atb.: tik dziļi cik var iebāzt :) Viss atarīgs no priekšmeta un uzcītības :) Sevi satraumēt ir diezgan grūti bet saprāts tomēr ir ļoti vajadzīgs... Bagātigu informāciju šajā jautājuma var sniegt netā pieejamie video. Lielākam traumēšanas riskam ir pakļauti sēklas pūslīši.

2) kā var zināt ka prostata ir sameklēta? Ir kādas izjūtas vai kas? Kā to var noteikt?

Atb.: Spiedienam uz prostatu ir ļoti specifiska sajūta. Grūti sajaukt...

3) vai prostata masāžai vajag rīku ar izliekumu? Cik saprotu,tad taisns priekšmets neder?

Atb.: Ir bijuši gan taisni gan līki rīki. Ar izliekumu ir ērtāk. BET! Pareizi prostatu ir masēt nevis ar rīku bet ar zinoša cilvēka pirkstu kas jūt kur ko dara un veic masāžu pareizā virzienā. Lietojot priekšmetus ietektu aprobežoties ar vieglu prostatas stimulāciju.

4) cik min ilgi to jāmasē līdz orgasmam?

Atb.: Necik. Jo normāli ar prostatas masāžu nekādu orgasmu iegūt nevar. Izņēmums ir tad, ja Tu vari gūt orgasmu tad kad Tevi paņem dibenā.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Prostatas pašmasāža.
11.01.2013 17:50
Neredzu iemeslu taisīt prostatas masāžu, ja to nav nozīmējis speciālists (urologs).
Var ienest infekciju zarnas gļotādā.
Var traumēt pašu prostatu, ja tur ir kalcināti.
Prostata dabiski nav paredzēta masāžai.
Prostatas atvieglošanu jāveic ar regulāru ejakulāciju (sēklas noplūdi).
Ienesot infekciju prostatā (trauma, kontakt infekcija u.c.) ir garantēta hroniska saslimšana, ko praktiski izārstēt nav iespējams.



Edited 1 time(s). Last edit at 11.01.2013 17:53 by Mazdakteris1.
Starmix
Re: Prostatas pašmasāža.
11.01.2013 19:02
Nu ja,tad sanāk ka tas bīstami un tie sexšopu prostatas masažieri ir slepkavas. Bet par to prostatas orgasmu tak rāda video ka sperma noiet da jebkam,ja prostatu masē.
Re: Prostatas pašmasāža.
11.01.2013 19:26
Bīstamība ir relatīva. Kā uz to skatās. Ja jautājums ir par to vai tas ir pilnīgi droši, tad pārliecinoši ar teikt, ka nē. Bet ja jautājums ir par to, salīdzinoši cik tas ir nedroši, tad var teikt, ka iespēja iedzīvoties problēmās nav visai liela. Daži procenti, varbūt nedaudz vairāk... Katrā ziņā pasaulē ir citas, daudz bīstamākas nodarbes. Ļoti atkarīgs no indivīda. Ir cilvēki kas pat ar vienkāršām lietām spēj sev nodarīt kaitējumu...

Tajos video par ko Tu runā, parasti tas viss notiek kopā ar masturbāciju. Jo tā tas ir, ka prostatas stimulācija seksuālo darbību laikā, it īpaši tuvojoties orgasmam, ievērojami pastiprina sajūtas. Bet nav tā, ka viena pati prostatas masāža izraisītu orgasmu. Tas kas izdalās medicīniskās prostatas masāžas laikā ir prostatas sekrēts, kas ir tikai viens no spermas komponentiem. Un starp citu, cik es esmu tos video redzējis tad varu teikt, ka prostatas masāžā kā tāda tur notiek ļoti nekvalitatīvi tā kā es to sauktu vienkārši par stimulāciju. Jebšu pašu prostatas sekrētu masāžas laikā var kārtīgi "izslaukt" mazāk kā pus minūtes laikā...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Prostatas pašmasāža.
12.01.2013 20:59
Teikšu godīgi. Ir pašam gadījies dušā pamēģināt. Dziļi nesanāca iebāzt un orgasmu tomēr sasniedzu. Dīvaini, bet loceklis nebija pat erekcijā. Vienkārši laba sajūta un sēklas noplūde. Bet vairs to nedaru. Pamēģināju un pietika. Jebko ievadīt ānusā ir nedabīgi, un tur nu mana apziņa teica, ka tas man nav nepieciešams. Visiem tā apziņa nenostrādā, padosies baudai vairāk kā vienu reizi un problēmas būs.
Re: Prostatas pašmasāža.
13.01.2013 18:37
Koudy2 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Teikšu godīgi. Ir pašam gadījies dušā
> pamēģināt. Dziļi nesanāca iebāzt un orgasmu
> tomēr sasniedzu. Dīvaini, bet loceklis nebija
> pat erekcijā. Vienkārši laba sajūta un sēklas
> noplūde. Bet vairs to nedaru. Pamēģināju un
> pietika. Jebko ievadīt ānusā ir nedabīgi, un
> tur nu mana apziņa teica, ka tas man nav
> nepieciešams. Visiem tā apziņa nenostrādā,
> padosies baudai vairāk kā vienu reizi un
> problēmas būs.
_________________________________
Viedi vardi. Un veselīga aizsargreakcija.
Re: Prostatas pašmasāža.
13.01.2013 18:54
Mazliet izklaides svētdienas vakaram... Mazliet tā kā par tēmu... Bet ne visai...

Uzmanību! Video tikai pieaugušajiem! 18+

Šis jau labu laiku ir sava veida topā... Medicīnas studenti novērtēs... :)

http://www.redtube.com/250256

Arī šis ir interesants (iespēju ziņā)...

http://www.sweetkiss.me/video/66074761/unbelievably-long-vibrator-in-her-anal?utm_source=referrer&utm_medium=ref&utm_campaign=t1

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Nu par medicīniskām problēmām nebūtu jāuztraucas, jo nedomāju, ka darīsi ko tādu, kas izraisīs nepatīkamas sajūtas. Līdz ar to traumēties tomer maz ticams.. Priekšmetus vispār tur bāzt nevajadzētu, labāk jau ar pirkstu. Vismaz jūt, ko dara..
Bet par to infekciju u.tml. varu teikt tikai vienu-rokas vajag biežāk mazgāt. :D Nebāzīs jau pirkstu tur tikko pēc dārza uzrakšanas vai tml. Sievietēm arī vīriesi bieži vien grib tur ne tikai pirkstus iebāzt... Un nekas traks. Pirkstu arī sievietei kājstarpē ievadot var infekciju izraisīt gļotādā, bet tam ir domāts ūdens roku mazgāšanai un vsp splašnaja duša pašam. :D
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 15?
Ziņa: