asinsspiediens

Aizsāka Koudy2 

asinsspiediens
10.02.2013 20:42
Sveiki, esmu vīrietis, 22 gadi, 1.86m, 76kg.
lūdzu iesakiet kādas metodes, kā bez zālēm samazināt asinsspiedienu. Smēķēšanu atmetu pirms pāris mēnešiem, svars man ir tieši pretējs liekajam. Sports sanāk katru dienu darbā. Ēdu es arī visnotaļ dažādi. Tikai bez ritma ēdu un guļu, jo darbs tāds.
Darbā pie slodzes jūtu paaugstinātu asinspiedienu, un tiklīdz eju pusdienās, tā pēc sejas un roku mazgāšanas sāk asiņot deguns. 1-2x nedēļā noteikti.
Reizēm iesāpas galva. Bet gan mājās, gan darbā.
Pēdējā laikā pamostos, un roka notirpst. Atlaiž, bet vēl vismaz stundas 2vas jūtu mazas skudriņas rokā.
Roka tirpusi mazliet ir jau agrāk, un arī deguns ir asiņojis senāk, bet to visu izjūtu mazliet stiprāk pēc baseina apmeklēšanas. Ieniru 4m dziļumā, un pēc tā nākamajā dienā sākās galvas sāpes.
Tēvam bija epilepsija, bet ārsts teicis, ka tas viss esot kopā ar jaunības avāriju, kur sasita galvu, plus alkohols. Es baidos, ka tas varētu būt ģenētiski, tāpēc gribu savu asinsspiedienu paturēt normās.
Skolas laikā viss bija ideāli, arī analīzēs neko neteica pirms pus gada.
Re: asinsspiediens
10.02.2013 20:47
Vari mēgināt kalciju -magniju,tas samazina asinsspiedienu,kalcija trūkums arī var būt asiņošanas iemesls,vēl varētu derēt C vitamīns-ja trūkst,tad asiņošana iespējama.Tirpst viena konkrēta roka?



Edited 1 time(s). Last edit at 10.02.2013 20:48 by ivars 61.
Re: asinsspiediens
10.02.2013 20:53
Pagaidām kreisā, bet pirmstam ir tirpusi arī labā.
Aizmirsu pieminēt, ka aptiekā teicu, ka man ir smags darbs, un man iedeva vitamīnu un minerālu kompleksu Orthomol vital m. Bija padārgs, bet teica, ka diezgan stiprs.
Dzeru jau nedēļu. Varbūt kāda minerālviela par daudz?
Re: asinsspiediens
10.02.2013 21:09
Koudy2,

bet, redz, Tu jau kuro reizi postē tēmu par savu veselību; Tev pašam nav ienācis prātā tās sūdzības ar kaut ko saistīt?

Jo neregulāra gulēšana, par ko rakstīji iepriekš, ilgtermiņā ir ļoti neveselīgs pasākums.
Re: asinsspiediens
10.02.2013 21:14
Koudy2
Nevaru atrast precīzi-cik un kas iekšā,dārgs gan,manuprāt var saštukot kko krietni vērtīgāku un lētāku,
jā,padomā par Rucenes rakstīto,neviens darbs nav nenomaināms un nav tā vērts,lai bojātu veselību.
Re: asinsspiediens
10.02.2013 21:17
Vajag iet pie ģimenes ārsta un izmērīt asins spiedienu.
Spriežot pēc svara un sūdzībām,nevar izslēgt kala-krūšu daļas skriemeļu vai starpskriemeļu vainas.
Ja nav regulāri mērīts asins spiediens,tad domāt par paaugstinātu AS nevajadzētu.
ASINS SPIEDIENS kritīsies ja: izslēgsim no uztura sālītus produktus.Gulēsim regulāri 7-8 stundas tumsā un iespējami lielā klusumā. SAMAZINĀSIM FIZISKU slodzi.Turēsim siltumā kājas.Deguns var asiņot arī citu iemeslu dēļ.
Tātad: ģimenes ārsts. AS kontrole. LOR (deguna) ārsta apskate.. Kakla krūšu daļas rengens (lemt kopā ar ĢĀ).
Lai veselība un miers.



Edited 1 time(s). Last edit at 10.02.2013 22:08 by Mazdakteris1.
Re: asinsspiediens
10.02.2013 21:29
Vispār jau tā ir-asinnsspiediens var kāpt tieši no režima maiņas,Es gan īpaši neizslēgtu sāli-tas atkarīgs cik svīst darbā,ja slodze liela un svīsti daudz,tad var trūkt sāļi praktiski visi,arī nātrijs.
Re: asinsspiediens
10.02.2013 23:06
Nelietoju daudz ūdens darba laikā, un svīdis visa mūža laikā ar īpaši neesmu. Negribas par to domāt, parasti tā nav bijis, bet arī tagad jūu mazliet spiedienu pakausī. Rīt noteikti aiziešu pie ģimenes ārsta.

Man patīk daudz lasīt un interesē viss, tāpēc pēč tā, ko zinu, lieku aizdomas uz traumu pēc peldes. Šajā darbā strādāju jau mazliet vairāk par gadu, un tādas krasas spiediena izmaiņas parādijās pēc peldes.
Man blakus gultai ir dators, meigam netraucē, kaut reizēm pa nakti paliek ieslēgts.

Piedodied, ka es tā, man an ir interesanti zināt visu un esmu gatavs stāstīt visu.



Edited 1 time(s). Last edit at 10.02.2013 23:08 by Koudy2.
Re: asinsspiediens
10.02.2013 23:14
Tu gadījumā nedomā ka spiediena sajūta pakausī ir paaugstināts asinsspiediens?Asinsspiediens ir mērīts?Man tā liekas ka Tu kko smagi jauc,varbūt kļūdos.



Edited 1 time(s). Last edit at 10.02.2013 23:15 by ivars 61.
Re: asinsspiediens
10.02.2013 23:38
Naktī gulēt blakus datoram, kas ir ieslēgts neiesaka. Pat mobilo delefonu rekomendē turēt no gultas tālāk par 3 metriem.
Lai veiksme.
Re: asinsspiediens
10.02.2013 23:55
Mazdakteri,datoram barošanas bloks ir ieslēgts visu laiku,tā ka starojums zināms daudzums rodas neatkarīgi no tā ka izslēgts,tāda frekvece tiešām ir drusku kaitīga,taču kaitējums bieži tiek pārspīlēts,starp citu-zemeslode miljoniem gadu ir dabīgs elektromagnētiskā starojuma avots,tas tā-nedaudz precizējot,pēdējos 50 gados ir parādījušies AF el. magn. starojuma avoti,tomēr-zibens arī dod starojumu ļoooti plašā spektrā,tā ka datoru un mobilo telefonu var nolikt tālāk zināmas drošibas pēc,bet ne tādēļ,ka tie noteikti rada kaitējumu.
Re: asinsspiediens
10.02.2013 23:56
Iespējams, ka pelde vainīga, bet vajadzētu miera vairāk, arī neatstāt datoru uz nakti.

Nav jau runa, ka te nevarētu jautāt, tikai man tāda intuitīva sajūta, ka Tev tas viss ar pārslodzi saistīts, pelde varēja pastiprināt. Jauni vīrieši dažkārt ir mazliet pargalvīgi un vieglprātīgi ar savu veselību.

Aizej gan pie doka un izrunā visu, ko esi rakstījis šeit. Bieži arī ir tā, ka cilvēki, tā labi padomājot, apmēram apjauš, kur problēmai aug kājas.
Re: asinsspiediens
11.02.2013 09:39
Teikšu godīgi, gribas ticēt visiem, it īpaši runcenei. Jo spiediena problēmas, tirpšana ir bijusi jau pagājušā gada vidū. Tagad pēc peldes, un pāris saraustīta miega naktīm sāku just sev nodarīto kaitējumu. Vienīgi cerēju uzlabot pašsajūtu ar vitamīniem un minerālvielām. Sāpes galvā īpaši vairs nav novērojamas, bet vēl pirms nedēļas, pusotras sāpēja kā viegla migrēna, te vienā, te otrā pusē, pakausī, un tā pulsējoši. ;)

Paldies par palīdzību. pagulēšu, aiziešu pie ģ.ā. un tad jau skatīšos. ;) Katrā ziņā mani interesē medicīna, un ir interesanti uzzināt ko noderīgu. :)
Re: asinsspiediens
11.02.2013 10:18
Vitamīni un minerālvielas var daudz ko dot,kompensēt daudzus kaitīgus faktorus,bet-tie nav visvarens līdzeklis,Ja ir vēlme-lieto Wellman un Calcia800,tur kopā būs viss vajadzīgais,cena daudz labāka nekā tam sastāvam ko lieto,un -vairāk kalcijs un magnijs.
Re: asinsspiediens
11.02.2013 13:14
Vienīgā piezīme.Ja baseinā esi lēcis uz galvas no liela augstuma, tad par to vajag nopietni informēt arī ĢA un neirologu. Tas varētu būt par iemeslu kādai galvas pamatnes,smadzeņu saituma un kakla skriemeļu traumai.
Cerēsim,ka tas tā nav.
Lai veicas un veselība.
Re: asinsspiediens
12.02.2013 09:18
No liela augstuma tiešām nelecu. Bet uz galvas lecu, un esmu to darījis 100tiem reižu. Tikai tas dziļums, 4m izraisija bažas. Tagad mazliet katru dienu pasāp galva, kā viegla migrēna. Pārējās problēmas ikdienā par sevi manīt gan neliek. Vienu dienu notirpst roka, citu dienu deguns asiņo.
Biju pie ĢĀ, spiediens bez jebkādām zālēm esot normāls, rīt no rīa jāiet uz asins analīzēm. Varbūt vel kautko pārbaudīs. Viņš teica, uz pārbaudēm. Lai zin, vai mani kautkur tālāk jāsūta. Par cik visas pārbaudes par brīvu, un kritiska problēma nav, tad varot lēnām iet cauri pārbaudēm. :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 7?
Ziņa: