vaaja erekcija

Aizsāka holivud 

vaaja erekcija
13.02.2013 16:00
sveiki
man ir problemu,par kuru vejejos padalities ar jums.
man 34 gadi,1,99cm augums un 110 kg svars.
man ir patstaviga partnere ar kuru dzivoju kopa jau otro gadu Irijaa,viss butu ok,ja tikai pedeja laikaa,kad nodarbojamies ar sex,mana erekcija vairs nav tik speciga,ka agraak,respektivi saceljas un ritigi gribas,sac darboties un pec briza jutu,ka erekcija sak but vajaka.
kas varetu buut par iemeslu.
please HELP
Re: vaaja erekcija
13.02.2013 16:55
Svars varētu būt par lielu. Bet vispār ir ļoti daudz iemeslu kā dēļ pasliktinās erekcija. Šis jautājums ir kā saucēja balss tuksnesī...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: vaaja erekcija
13.02.2013 17:08
man svara nekada lieka nav,man ir atletiska figura,alus vedera arii tada nav.
uz sporta zali eju 4 reizes nedelaa,edu veseligu partiku
Re: vaaja erekcija
13.02.2013 17:47
Bet kaut kas tomēr ir, ka tā erekcija ir vāja. Neviena no Tevis pieminētajām lietām nav labas erekcijas garants.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: vaaja erekcija
13.02.2013 17:58
varbūt iekaisums, varbūt psiholoģiska lieta.

abus būtu vērts apdomāt.
Re: vaaja erekcija
13.02.2013 18:24
iekaisums bija ureoplazma tad mes abi izdzeram antibiotiku kursu ,daudz vitaminu,parbaudijos atkal un bija viss ok
Re: vaaja erekcija
14.02.2013 00:54
domaju arii ar ritdienu partraukt lietot proteinus,lasiju,ka vini ari kaite man power.
meginashu nomest ar smekeshanu,redzes kadi rezultati bus pec tam:-))
Re: vaaja erekcija
14.02.2013 14:35
Vispār kačāšanās ir ne visai laba reproduktīvajai sistēmai. Nevaru tieši nosaukt iemeslu bet diezgan daudziem kas ar to nodarbojas ir problēmas ar mazo draugu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: vaaja erekcija
19.02.2013 23:37
es visu savu muzu esmu trenejies sporta zalee,nejau lai butu kkads kuilis,bet tik sevi lai uzturetu forma,un tgd man no ta ir jaatsakaas,damn tas ir gruti..
nu un es nedomaju,ka erekcija novajinajas no svaru celshanas.neticu
ir vel kadi ieteikumi..
Gvido
Re: vaaja erekcija
20.02.2013 00:24
Jā, atrodi citu dāmu.

Man pēc kārtīga trenažieru zāles apmeklējuma arī seksu negribās, bet tas jau vairāk dēļ noguruma nevis tāpēc, ka nestāvētu.
Re: vaaja erekcija
20.02.2013 12:35
Samazināt fiziskās slodzes.Atmest smēķēšanu. Jo nikotīns spazmē perifēriju.Perifērija ir arī oliņas.Oliņas ražo testosteronu. Testosterons nosaka libido. Bez tā libido nosaka arī partneres feromoni. Bet tie strauji samazinās pēc 25 gadu vecuma.Jāpārbaudās vai nav skarta prostata. Pie hroniska,nemanāma prostatīta arī mazinās potence. Adrenalīns provacē testosterona un feromonu izdalīšanos.Fiziskas slodzes mazina adrenalīna vajadzību attiecīgajā brīdī.Ja partnere tevi pamasētu,papliķētu,tad tas palielinātu adrenalīnu, kas savukārt pastiprinātu visu dziedzeru darbību.Vīrietis mīl ar acīm.No tavas partneres ir vajadzīgas darbības,kas tevi uzbudina.Palūdz viņai to, ko gribi.Nekarsē oliņas, jo tas samazina to darba spējas.
Alkohols ir oliņu nāve:)
Lai veicas.
ainis
Re: vaaja erekcija
20.02.2013 20:47
Tas viss tā gudri izklausās-alkohols ir oliņu nēve,Mazdakteri,vai dzert nedrīkst nemaz?
Re: vaaja erekcija
20.02.2013 21:13
kopēts no interneta:
Kādreizējā darba vietā nācās saskarties ar uzkačātajiem sportistiem un ļoti lielai daļai sākās problēmas, kad tie "proteīni" vairs netika saņemti. //
Bet ja džeki pārāk aizraujas ar to visu ,tad vairumā gadījumu viņi kļūst neauglīgi-ķīmiskā kastrācija sanāk! Vienu brīdi vīrs ar sev potēja kaut kādus hormonus,uzpūtās jau baisi ātri,bet tad nobijās no blakusefektiem! //
парни и мужчины рассказывают, что после приема протеина наблюдали именно этот эффект – ослабление эрекции. Специалисты развеивают их сомнения и опасения следующим образом.//

Ja atradīšu video (protams, krieviski) ielikšu šeit linku, bet Tev -smēķētājam+proteīna kokteilīšu lietotājam erekcija, protams, ir samazinājusies. Un tuvākos gadus varēsim slimnīcās sastapt daudz jo daudz jaunu vīriešu, kuri būs impotenti. Un iemesls tam ir šie proteīna kokteiļi.
bmw
Re: vaaja erekcija
20.02.2013 21:45
Nu,tas gan nav taisnība,ka no proteīna celtos impotence,vajag jau zināt,kas tieši ir darīts-potēti AS,vai lietoti proteīni,jo proteīni ir olbaltumvielas,tas jau piena pulveris arī ir kaitīgs ?Biezpiens,gaļa?
Re: vaaja erekcija
21.02.2013 00:31
BMW, kad arī tev pēc dažiem gadiem vairs necelsies vai knapi stāvēs no visiem mākslīgo proteīnu kokteiļiem, varēsi nebrīnīties. Cik aprobežotiem vīriešiem jābūt mūsdienās (es zinu vismaz 60%puišu un vīriešu, kas lieto šos pulverus), lai ticētu, ka nebūs nekādu blakusparādību šādam dzīvesveidam? Ceru, ka ļoti labi saprotat angļu un krievu valodu, ielikšu saitu angliski un krieviski.
Īstenībā man ir apnicis klausīties: a kas tad ir biezpiens un gaļa? TĀ IR pārtika. un no tās neveidojas blakusparādības+ķermenī neizstrādājas pārāk lielā daudzumā ķīmiskā viela amonjaks utml.

http://www.naturallyintense.net/blog/diet/nutrition/are-protein-shakes-bad-for-you-and-do-they-work/

http://syntheticprotein.blogspot.com/
bmw
Re: vaaja erekcija
21.02.2013 00:49
Dzeina
Bet Tu jau nezini cik man ir gadu,un man stāv normāli,Tu domā ka zini labi visu,bet-Tu sajauci vienā domā špricēšanos un proteīnus,Tu esi jauna un varbūt raizējies......Bet proteīns nav sintezēts-tas ir daudz dārgāks process,kā iegūt no piena un citām izejvielām,problēma varētu drīzāk būt pārmērībās-pārāk liela slodze,pārāk daudz proteīna,izjaucot normālas proporcijas starp olbaltumvielām,taukiem un ogļhidrātiem,nezinu,man nekad nav bijušas problēmas ar erekciju,ko varētu saistīt ar slodzi un proteīniem.
Linkus apskatīšos,tad kko varbūt vēl uzrakstīšu.
bmw
Re: vaaja erekcija
21.02.2013 01:23
Dzeina
Tas links krieviski-sviests,varbūt palasi:

http://alt-lib.ru/medicina/2369

Tomēr korektāk rakstīts,literatūras saraksts uzdots......
Re: vaaja erekcija
21.02.2013 11:21
Tēma aiziet uz sporta tēmas sadaļu.Dzeina, tu esi naiva. Tie kas "kačājas" faktiski ir kļuvuši atkarīgi no tā .Tam ir vairāki iemesli1) Nosacīti- adrenalīnu (virsdevas),testosteronu var nosaukt par atkarību veidojošām vielām.Abas veicina, pie zināmiem apstākļiem, endorfīnu izsviešanu. Endorfīni ir dabiskās narkotikas.Otrkārt. Vīrieši mīl ar acīm.Arī sevi.Ir tāda nosliece,kā narcisms. Narcisms veicina sadlkaisli. Erekciju,sēklas noplūdi un ,attiecīgi endorfīnu izdalīšanos.
3) Mēs nekad neuzzināsim cik metiltestosterona pagrīdes proteīna ražotāji pievieno saviem produktiem. Vai citas uzbudinošas vai organismu tonizējošas vielas.Viņi labi pārzin atkarību veidojošos procesus.
4)"Kačātāji" vēl dalās pēc seksuālās orientācijas, jo šis sadālījums nav melns-balts.Ir pustoņi.Tas pēc Kinsey skalas.
5) Vēl cilvēki (vīrieši) pēc ģenētiskā mantojuma dalās sargos (cīnītājos) un strādniekos (celniekos).
Viss tas kopā nosaka cilvēka likteni.Tam pretoties ar saprātu ir diezgan neiespējami.
Jā,un vēl toksīni no lielām olbaltumu un ogļhidrātu devām.Vielmaiņas traucējumi.To jaunie nesaprot.Viss nāk ar gadiem.Invalīdus un slimos mēs neredzam.Viņi aiziet no mūsu redzes loka.Kloākas nav pieņemts skatīt.Visi skatās uz skatuvi,kur slavas un dailes apmirdzēti stāv skaistuļi.



Edited 1 time(s). Last edit at 21.02.2013 11:23 by Mazdakteris1.
bmw
Re: vaaja erekcija
21.02.2013 11:46
.Dzeina nav naiva,drīzāk kāds cits.Tāda lieta kā neatkarība neeksistē-praktiski katrs ir no kautkā atkarīgs.Ja ne no kā cita,tad-no hobija,religijas.Vēl-proteīnus neražo pagrīdes ražotāji,jo-lētāki proteīni gan ir pieprasīti,tonēr-nevajag aizmirst par dopinga kontroli.Tā ka-tas ir mīts,ka proteīniem pievieno testosteronu..Visi cilvēki dalās apmēram 7 dažādās sex orientācijas grupās.Un visbeidzot-toksīni rodas arī no parastām barības vielām,mazkustīgs dzīvesveids ir kaitīgāks kā sportisks,tā ka datoriķiem u.c sēdētājiem potence ir krietni vājāka.
Re: vaaja erekcija
21.02.2013 12:20
Domu grauds :) ..Bet proteīns nav sintezēts-tas ir daudz dārgāks process,kā iegūt no piena....
------------------------------------------------------------------------
bmv=ivars61.Sākas karošana un uzbrukumi komentātoriem.Pie tam neargumentēti,balstīti uz vispār zināmiem faktiem.Noliedzot visu tikai noliegšanas pēc.
Cienījamais bmv(ivrs61). Jautātājs (pacients) te nāk lai iegūtu atbildi.Te nevienu neinteresē "eskulāpu" savstarpējie ķīviņi. To jau bija laiks saprast?
Skumji.
bmw
Re: vaaja erekcija
21.02.2013 12:41
Tev Mazdakteri,rēgojas.Un neviens Tevi neaiztiek,jautājums bij-vai proteīni ir kaitīgi potencei,vai nē un vai tie pēc vielmaiņas būtības atšķiras no olbaltumvielām,komentē par tēmu nevis fantazē par ivars61.
Re: vaaja erekcija
21.02.2013 17:22
Mazdakteris1 paldies par izsmeļošo atbildi!

un bmw, ir atšķirība, vai cilvēks ir atkarīgs no hobijiem vai reliģijas (kas veselību nebojā), vai arī viņš lieto kaut kādu mākslīgo enerģiju, kas organismā ilgākā laika posmā sabojā vielmaiņu un daudz ko citu.
Man jau nav žēl, lai vīrieši dara ko grib, bet pēdējos gados uz tiem proteīnu kokteiļiem uzsēdušies tik daudz puišu, kas ir normālas miesasbūves (nekādi tirliņi) un stundām ilgi pēc tam pavada sporta zālē, lūkojoties uz savu skaistu torsu un kačājoties. Laikam tā būs dabiskā izlase.:)
bmw
Re: vaaja erekcija
21.02.2013 21:18
Dzeina
Tev daudz kur ir taisnība,taču-Tu esi nosvērusies manuprāt drusku tendenciozi,jo-linkā ko iedevi,aminoskābes ir kaut kā negatīvi novērtētas uc.Nezinu vai Tev ir vēlēsanās diskutēt,bet manuprāt Tu neesi noskaidrojusi,ko visu tie puiši lieto,jo bieši kopā iet gan proteīns,gan steroīdi,alkohols,cigaretes,zālīte,citas narkas,negulētas naktis utt.Un tad vakars uz ezera dažam iestājas 20 gadu vecumā,bet-veselīgi sportot ir pat ļoti apsveicami,un proteīni nav uzskatāmi par īpašu energijas avotu,treniņa slodzes laikā notiek kataboliskie procesi,pēc tam-amaboliskie,un cilvēki bieži jauc uzrakstus uz proteīnu bunžām-tur rakstīts,ka tie veicina anaboliskos procesus,un to nevajag jaukt ar anaboliskiem steroīdiem,tautā plaši tiek lietots analfabētisks termins-anabolikas.Tas bieži tiek pārprasts.Es tāpat esmu pret jebkādiem citiem stimulētājiem,taču olbaltumvielas un proteīni taisi otrādi-potenci veicia,jo-ja trūkst olbaltumvielas,netiek ražota sperma,rezultātā potence samazinās.Un starp citu-amonjaku samērā daudz ražo smadzenes,tās arī patērē olbaltumvielas.žēl,ka neesi izlasījusi manis iedoto linku-tas ir labs,tur daudz kas sakrīt ar Tavām domām,daudz kas ir izskaidrots sīkāk,kkas arī atšķiras,izlasi,tas nav diametrāli pretējs Tavam viedoklim,varbūt vienīgi saīsinājumi varētu būt nesaprotami.
Saits kkādu gļuku uztaisīja:)
Re: vaaja erekcija
23.02.2013 23:59
Bmw visas tās lielās bunžas ar mākslīgajiem proteīniem man iedalās tikai vienā ->negatīvajā kategorijā. Un nav svarīgi, cik dārgs vai lēts tas ir, tas vienalga ir ķīmisks. Tas viss ir mārketinga triks. Nepieciešamās uzturvielas (arī visi sportisti) var iegūt ar pārtikas produktiem. Bet nezin kāpēc vīriešiem gribas vēl klāt kādu gramu muskuļu uz tā jau muskuļotā ķermeņa.
bmw
Re: vaaja erekcija
24.02.2013 00:12
Negribas strīdēties,pārmērības es arī neatzīstu.Bet kur Tu rāvi,ka ražo mākslīgos?Es,ja godīgi,neesmu iedziļinājies,vai tiešam visi ir dabīgie,bet nu mākslīgais olbaltums manuprāt krietni sarežgīts process,un vajadzētu būt dārgs,bet to varu pārbaudīt.Bet,ja tādu ražo,tad to dara pārtikas rūpniecība,sanāk,ka tas daudz kur varētu būt klāt,nu,nez....painteresēšos.
bmw
Re: vaaja erekcija
24.02.2013 00:30
Tomēr visi raksti runā tikai par zinātnieku darbību laboratorijās un-nav runa par esošo amioskābju kopēšanu,bet jaunu radīšanu farmakologijas vajadzībām.Bet lai nu paliek-jo pārmērīgi muskuļu kalni nav ne glīti,ne vajadzīgi,un arī pārmērīgas slodzes,cik zinu,noved pie impotences.
Gvido
Re: vaaja erekcija
24.02.2013 01:40
Nevajag ar visu "dabīgo" tā aizrauties, jo ar mūsdienu medicīnu tam ir samērā maz sakara.
Re: vaaja erekcija
28.02.2013 20:25
BMW, man ķīmiķe pat teica, ka tie olbaltumvielu kokteiļi noved pie tā, ka organisms saražo pārāk daudz amonjaka. + viņa teica, ka, protams, viss ir atkarīgs no iedzimtības (kā piemēru minēja tos, kuri var lietot alkoholu visu mūžu un nesaslimt ne ar ko, bet cits gadu palieto un saslimst ar aknu cirozi), bet nevienam organismam tas nav tik ļoti nepieciešams, ja ir pastiprināta fiziskā slodze. rezultātā sačakarētas aknas, nieres, protams, imūnsistēma un viss pārējais..
Nezinu, vai pārmērīga slodze novedot pie impotences, bet zinu ,ka vīriešiem nav labi iet ļoti bieži pirtī un nēsāt apspīlētas bikses. (:
bmw
Re: vaaja erekcija
28.02.2013 20:59
Dzeina
Ja olbaltumu lieto ļoooti daudz,tas,protams,izraisa negatīvas sekas,taču pārsvarā organismā ir maz olbaltumvielu,jo visi pusfabrikāti un rūpnieciski sagatavotā pārtika tās satur par maz.Viena no būtiskām lietām,kas notiek,ja lieto ļoti daudz olbaltumvielas,ir organisma šķidrumu paskābināšanās-acidoze.
Un tomēr-olbaltumvielas taisni otrādi-imūnsistēmu ostiprina.
Protams,ja tiek lietotas pareizos daudzumos,tāpat nervu sistēmu.Vispār jebkura pārmērība nav laba.Par slodzi bij domāta maksimālā statiskā slodze,kāda piemēram ir svarcēlājiem,iemeslu nezinu,bet svarcēlāju vidū impotence ir daudz biežāk nekā vidēji vīriešiem,sevišķi svarcēlājiem ar lielu stāžu.
Par biežu un galvenais-ļoti karstu pirti piekrītu,par biksēm tāpat,vēl varētu pieminēt,ka velosipēda sēdeklim ir ļoti liela nozīme,ja aizraujas ar velobraukšanu, tam jābūt pareizas formas un pareizi noregulētam,ja Tev Džeina,ir interese,es varu uzrakstīt vēl kaudzi faktoru,kas pasliktina un kas veicina potenci,kā jau teicu-es negribu strīdēties un jāatzīst-tu esi ļoti gudra,būsi laba ārste!
īsumā-poteci veicina ,A,C,E,vitamīni,pietiekams joda,cinka,mangāna daudzums,amioskābe arginīns.
Re: vaaja erekcija
03.03.2013 00:10
BMW paldies! :)
par to potences veicināšanu un pasliktināšanu - dažas no Tevis nosauktajām lietām zināju. Vēl izplatīti iemesli ir stress un aptaukošanās, bet tas laikam arī būtu viss.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 12?
Ziņa: