ilgstoša temperatūra un nogurums - versija

Aizsāka laimīte 

ilgstoša temperatūra un nogurums - versija
18.04.2013 22:22
ilgstoša temperatūra un nogurums. lūk, rakstiņš par kādas sievietes pieredzi. tieši tas, ko es pēdējā laikā domāju - gan, ka man ir kādu vitamīnu vai mikroelementu trūkums un arī tas, ka tas ir saistīts ar infekcijas slimībām.

http://www.sieviesuklubs.lv/veseliba/vitamini-sievietem/jana-un-vitamini/
Nu,redzi,tieši tāpēc te daži cenšas ieteikt visiem vitamīnus,zinot,ka to trūkst gandrīz visiem,izsaucor visdažādākās saslimšanas-gan tiešā vaidā,gan netieši-sakarā ar organisma novājināšanos.
Re: ilgstoša temperatūra un nogurums - versija
19.04.2013 17:57
Izlasīju un pasmaidīju. Lēts reklāmas triks.Beigās piedāvāts vinnēt Vitakur.Kas labāk uzrakstīs savu bēdu stāstu par vitamīniem.
Mistiska infekcija. Mistiski audu bojājumi. Mistiskas operācijas.
Ja tas bija audzējs,tad vajag tā arī teikt.Nekrozes? Kur? Runa var iet par Iegūto vai iedzimto imūnā deficīta sindromu.To visu apvieno neiro=humorālā sistēma.Tāpēc ir tik svarīgi izvairīties no stresa.
Neguli naktīs mēnešiem ilgi. Slikti ēdi. Pakļaujies stresiem. Iznīcinu mikrofloru zarnās. Ievēro gadiem"slaido figūru". Un tur nepalīdzēs nekādi vitamīni.Vari tos rīt tonnām.Nevajag cilvēkiem pūderēt smadzenes.
Imunitāti veido nosacījumu kopa nevis tikai vitamīni.Tur ietilps aknu stāvoklis, liesa. Kunģa-zarnu miktoflora. Apendicīts. Timus dziedzeris.Kaulu smadzenes.Bez vitamīniem iztikt nevar.To neviens nenoliedz. Tāpēc neviens ārsts , pēc antibiotiku kursa neteiks- nē, nedzeri vitamīnus.Drīzāk otrādi.
Katrs cilvēks ir indivīds.Katra slimība, pat ar vienu nosaukumu prasa individuālu pieeju.Es neriskētu visiem- resniem, tieviem sievietēm, bērniem un sirmjgalvjiem. Visiem ieteikt vienu un to pašu -super dārgus un super daudz vitamīnus.
Te jau Runcene tāpēc iesaka. Ja māc šaubas, vienmēr aizej pie otra speciālista.Paldies vitamīnu onkuļiem. Viņi dara savu darbu pareizi.
Tomēr, pie viena ieklausīsimies arī citos adzinumos.
Lai miers un veselais saprāts.Protams,arī veselība.
Re: ilgstoša temperatūra un nogurums - versija
19.04.2013 18:24
aha, es nebiju pamanījusi par to loteriju piebildi. :D bet nu jebkurā gadījumā - dīvaini, ka entajiem izstaigātajiem ārstiem man tikai 1 ārsts ir ieteicis pārbaudīt 1 vitamīnu (D vitam). man nekāda vingrošana, norūdīšanās un poztivā domāšana nebūtu likvidējusi D vitamīna deficītu :D izrādās, ka vitamīniem ir daudz lielāka nozīme, nekā līdz šim biju nojautusi :)
Es te pamatā esmu ieteicis vitamīnus,kas mēnesī izmaksā 12 Ls,apmēram,reklamēts var tikt jebkas,līdzarto metot ēnu uz lietu,kas tiek reklamēta.Latvijā pa televizoru katru dienu var redzēt medikamentu reklāmu.
Kas attiecas uz Mazdaktera pieminēto orgānu stāvoklu-ari tas zināmā mērā ir atkarīgs no vitamīniem un mikroelementiem.
Bez imunitātes ir vēl citas svarīgas lietas,kas ietekmē veselību.
Un es saku-veselību,nevis slimību norisi.Jo tas jau ir pa vēlu,ja vitamīnus lietojam tikai pēc infekcijas.
Es īsti nesaprotu,kas tas Latvijā ir par D vitamīna bumu-jo ārsti visiem pēc kārtas iesaka pārbaudīt tieši D vitamīna daudzumu,un interesanti-ļooooooti daudziem tā trūkst.
Un jautājums rodas sekojošs-ja trūkst Dvit.,tad kas notiek ar citiem?Es nesaprotu šo tendenci-var padomāt,ka ārstiem kādi semināri izvesti par 1 vitamīnu.Un visos forumos cilvji raksta-ārsts izrakstīja Dvit.
Attiecīmā uz vitamīnu onkuļiem-diez ko labi tas bizness nevarētu iet,jo naudas cilvēkiem nav,pat lētajiem aptieku vitamīniem.
laimīte, mūsu platuma grādos ar D vitamīna testu ir grūti nošaut greizi, vitamīna D deficīts šeit ir praktiski jebkuram. Man, piemēram, arī ir vitamīna D deficīts, pat neskatoties uz to, ka sakarā ar psoriāzi saulainajos mēnešos samērā daudz uzturos saulē.
Vienīgais ko varētu vēl piebilst-ja vitamīni nav prolongēti,tad-vajag pirkt lētākos,izdevīgākos,pasakas par dārgāko brīnumefektiem var laist garām.Prolongētie ir drusku dārgāki,bet arī-Dione sportlab sanāk pat ļoti izdevīgi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 21?
Ziņa: